Drömstövlarna hittade

image327
Efter skolan idag åkte Mossie och jag till City. -10% på H&M. Blev inget. Däremot köpte Mossie våra drömskor som vi suktat efter i nästan en månad. Jag ska köpa såna imorgon, kanske inte så roligt med likadana, men det är faktist drömstövlarna.
380;- Din Sko


Alma

Glittra på nyår!

image326

Okej, ni har rätt, för kanske för tidigt att planera nyår... Men inte för mig : ) Har planerat kläder, var jag ska vara, vilka som ska komma, maten...osv...osv...

Satsa på paljetter!

Här är mina tre favoritklänninigar. Tänkte inte på det själv, men det blir budget, lyx oxh mellan.
Från vänster:

Asos, ca 550;-
Asos, ca 2160;-
H&M, 198;-


Alma

Isabeli Fontana för H&M

image324image325
Isabeli Fontana gör reklan för H&Ms chockande jul- erbjudanden som kommer varje vecka. Snygga kläder till ofattbart låga priser.
set. underklädes- 98;-
Nattlinne- 49:50;-


Alma

Vecko Revyns mingelkväll

image323

Ångrar grymt mycket att jag skippade Vecko Revyns mingelkväll. Kikade in på Ebbas blogg, som bjussade på en liten tjuvkik på goodiebagsen. Dessutom är det klädnytarkväll, hur mycket roligare kan det bli!?


Alma

Smakprov på kvällens Desperate Houswives!

Här kommer, som vanligt, ett litet smakprov på Desperate Housewives ikväll! Njut!

Den nya grannen Katherine må vara trevlig och strålande vacker. Men Bree tål henne inte. Och nu har hon fått nys om hennes hemlighet.

I kvällens avsnitt av Desperate Housewives bjuder Susan över väninnorna och deras män för att leka charader. När Bree avslöjar vad hon hört hemma hos Mayfairs blir Susans fest den mest minnesvärda någonsin. Stella gör speciella kakor för att hjälpa Lynette genom behandlingen.


Alma


Svenskt Tenn, Manhattan

image322

Jag gillar Svenskt Tenns Manhattan design otroligt mycket! Suktar efter en sådan väska ni ser på bilden. Då kan jag med så liten plånbok börja samla ihop 1200.
Eller, någon som vill ge mig en julklapp?


Alma

Iphone

image321

GemigenIphone!

Mulberry väskor till mig, någon?

image320

Underbara Mulberry väskor! Jag har fastnat i väsk träsket- och kan inte komma loss! Luskammar alla butiker efter drömväskan, stannade när jag kom till Mulberry. Deras väskor skulle lika gärna kunna vara drömväskan allihop! Inte gör det saken bättre att mamma går runt 24/7 med 2 stycken (de ni ser på bilden, fast den främre i en ljusare ton.)!
Den klassiska Bayswater modellen är min favorit!


Alma

Dagens outfit!

image319

Hann inte en dagens imorde, så det blir en nu istället.

Beige kavaj jacka, H&M
Svart ull kofta, Rules by Mary
Vitt baslinne, H&M Divided
Mörka jeans, Bik Bok
Svarta benvärmare, Lindex
Stövlar, Din Sko
Väska, Nanso
Rött nagellack, Depend
Halsband med Swarovski kristall, syns inte men jag måste ha med det eftoersom jag är en så stolt kristall-    bärare.


Alma

Bilderna från igår



Här kommer lite bilder från igår. Det var syper trevligt och jätte mysigt! Musse lagade nord Afrikansk mat. Skitgott! Restauranten var mys- belyst och det var avancerade djurbilder på väggarna.

Jag kom hem från dansen för ett tag sedan. Har ätit kycklingsallad och bröd. Nu har nedräkningen till Desperate Housewives börjar...


Alma 

Musse gäst kockar...

image313

Jag ska på restaurant med familjen idag! Ska bli jätte mysigt -inte nog med det! Min gudfar Musse (igenkänd från "Musse och Jonas religion" eller "Yippee Ki-Yay MF"?) ska gäst kocka på restauranten vi ska äta på, Pleasent. Då får vi se vad han lagar, tvivlar på bra resultat (driver).

Lägger in en outfit ikväll.


Alma

Alla mina skärp, Gamla som nya!

image312

Här kommer ett inlägg med alla mina skärp! Vissa har jag inte använt en enda gång, andra så mycket så de är halvt trasiga.

Svart lackskärp, H&M -använt väldigt mycket
Silvrigt skärp, Gina Tricot -aldrig använt
Vitt lackskärp, Gina Tricot -aldrig använt
Skärp med två guldlöv, H&M -använt typ 3 gånger
Guldigt brett skärp, hittat bland mina gamla utklädnings saker! -använt flera gånger vid utklädning
Vitt smalt skärp, Bik Bok -aldrig använt
Brunt skärp i skinn, mammas från 80- talet! -aldrig använt
Utslitet guldigt höft- skärp, Second Hand -använt så mycket så det är helt dött
Svart skärp med Adidas spänne, Adidas -aldrig använt


Alma

Kvällens outfit!

image311

Ska på middag hos mamma och pappas kompisar på Lidingö (titta förbi på Elverket... driver bara!) ikväll. Ursäkta den, som vanligt, sneda bilden, och det ser ut som mitt vänstra ben plötsligt tar slut, men det har inte hänt någon olycka idag... haha, det är bara bilden som är lite knasig...

Det här har jag på mig;


♥ Svart kofta, Rules by Mary

♥ Svart baslinne, H&M Divided red
♥ Skärp med två guldlöv, H&M
♥ Mörka jeans, Bik Bok

♥ Doft; Puma Flowing


Alma

Idol

Daniel åkte ut ur Idol igår. Då väntar jag bara på att Andreas åker, så någon av tjejerna kammar hem vinsten. Hopppas verkligen att det blir så. Jag kan faktist inte fatta att Andreas satt säkert!

Ska ta en enkel omelett till lunch.

Puss,


Alma

Gossip Girl

image310

Har precis läst ut den åttonde boken i Gossip Girl serien. Helt klart favoritboken som jag varmt rekommenderar! Nu väntar jag spänt på att den nionde boken ska komma ut i Sverige, snar kommer serien på TV också!

Vad händer idag då? - Ingen aning! Kanske en sväng till stan? Är väldigt förkyld så jag måste ta de lite lungt också...


Alma

Min lilla, egna, julgran!

 
image308

Tadaa! Snygg, huh!? Det var de pappa och jag åkte och köpte igår, innan jag åkte till Mossie. Kanske alldeles för tidigt för att pynta, men jag kunde inte hålla mig borta från de rackarns söta kulorna. Och eftersom jag är så otroligt pysslig av mig har jag fixat lite paket som jag lagt under granen...

Vit julgran, finns även i svart och blått, Lagerhaus
 Stjärna, Åhlens
 Julkulor, Åhlens 

Idol snart, min underbara lillebror har ställt sig och bakat (!) Tyvärr blev resultatet... Han gick i alla fall ned till konsum nu för att köpa lite chips.


Alma

Sov hos Mossie!

image305

image306

image307

Sov hos Mossie i natt! (Därför har jag inte kunnat blogga!.)Vi hade något som kallas bokparad i skolan där alla får klä ut sig till någon från en bok. Klassen valde Disney tema! Walle var Askungen så Mossie och jag körde på styvsystrarna.

Vi åt plättar på morgonen, fanns inget annat : )
OBS! Första bilden på Mossie är tagen på morgonen så misstolka inte hennes annars så stora blåa ögon!

Dagens outfit!

image304

Kör utan massa pråliga smycken idag. Ganska enkel outfit. Måste strax kila iväg till tunnelbanan. Och efter skolan ska jag och pappa åka och köpa lite saker, lägger in bilder på de sen.

Såg ni fotbollsmatchen igår? Tur att Sverige vann. Då blir det EM nu då.

♥ Vit virkad basker, Lindex
♥ Vit klänning/T- shirt, att
♥ Svart kofta, från Mossie
♥ Grå kofta, H&M
♥ Gråa leggings, från mamma
♥ Skor, Lacoste
♥ Väska, H&M (syns inte...)

Jag gör en Marilyn

image303
Haha! Hittade den här bilden i en mapp från fyran eller femman, hittade också en bild på Marilyn Monroe på internet. Lika som bär, huh?


Alma

Studiebesök och en bonus på marken

image302                        image300image301
Här ser ni lite arbete från studiebesöket. Det var jätte roligt! Fick med mig några tidningar samt bilagor hem också...

Btw- jag hittade 200 kr på marken idag...


Alma

Ny design- igen!

Tjoo på er alla, ska strax blogga om våsta studiebesök vi gjorde idag med klassen på Expressen och DN.

Som alla ser så har designen ändrats igen, jag vet inte om jag vill ha kvar det så, men testar några dagar (hoppas jag...).


Alma

Ny, het design!

image284
image285
Tadaa! Ny design! Hot? Tycker i alla fall jag. Here´s some before and after photos. Måste göra lite ändringar i inläggen här framöver också;

♥ Inga linjer före och efter bilderna efter som de ser helt mobbat ut nu, ni ser tidigare inlägg.
♥ I tidigare inlägg kan ni också se att jag gjort rosa bakrund på de "utklippta" bilderna så att de skulle smälta in i den förra bakrunden, för stort projekt att sitta och redigera massa gamlia inlägg, så jag låter de vara.


Alma

Victoria Silverstedt- 1993!


image277

Titta! Ofattbart! Hittade dessa bilder på våran Victoria Silverstedt. 1993 vs. 2007...


Alma

Fika och baslinne


image276

Hade utvecklingssamtal idag, mamma kom. Allt gick bra : ) Vi gick till ett fik efter skolan, Wallins. Jag tog en baota beskvi och en latte, mamma nöjde sig med två små...

Vi skulle till ringen sedan och kolla om klänningen jag fick igår fanns i 36 istället för 38. Slut : ( Hittade ingen på deras webb heller. Blev ett svart Divided Red- baslinne istället.


Alma

Klänningens pris!


image274

Gott folk! Jag har några inlägg tidigare... avslöjat att jag inte vill avslöja hur mycket denna vackra existerande klänning kostar! (Om ni inte läst kommentarerna där Mossie avslöjade priset!) Men, nu kan jag... avslöja det! Varför? Jo, för att jag, idag fick en sådan klänning av min käraste mamma! Och priset, 198kr, japp, 198 198 198, h-u-n-d-r-a-n-i-t-t-i-o-å-t-t-a-k-r-o-n-o-r! Som hittat!? Perfekt till nyår!


Alma

Shoes Bags & Lip Gloss


image281

Titta så Hot! Gjorde de i photshop, ska försöka få in det på bloggen, på något sätt. Tror jag ska fixa och trixa lite med bloggens utseende, och färgerna.


Alma

Min önskelista!


image272

Ska äta lunch nu tror jag, har återfått min aptit. Här kommer min lista som jag jobbat på flera dagar nu! Kvalitén ser dålig ut på datorn, men det är meningen att jag ska maila runt den i släkten, och så har jag skrivit ut den. Egentligen, från början, var den oändlig! Men jag fick prioritera. Det blev till sist 12 saker.

1.Ska, kanske, följa med Mossie till Spanien i sommar, m & p sa att jag kanske behöver betala en del av biljetten själv, då önskar jag mig den i julklapp istället, fiifigt? ; )

2.
DKNYs underbara doft, Be Delicious 295kr för 30ml

3.
En klocka från Regal, den på bilden fast brunt armband, 189kr Ur & Penn

4.Böcker
   -1. Make Up av Max Söderberg
   -2. Ebbas Stil av Ebba vo Sydow (kul att ha!)
   -3. Your Heiress Diary av Paris Hilton
   -4. Confessions of an Heiress av Paris Hilton

5.Beige väska i lack, 399kr Wedins

6.Fårullstofflor från ShepHerd, ca 300 finns på bla. Wedins och Åhlens

7.Överkast i krossad sammet, 399kr, matchande kuddfodral 65+65 (+=gånger tecken) 2- pack 129kr Josefssons

8.Paljettklänning, 198kr H&M

9.Halvärsprenumeration på SOLO, ca 229kr

10.Ullkofta, 349kr Josefssons

11.Vit "smyckeshand", vet inte var du kan hitta den, den dyker upp lite titt som tätt, har sätt den på bla. Åhlens, ca 150kr

12.Långärmad klänning i någon sorts gammerosa, 199kr Josefssons


Alma

Min önskelista, på G!

Håller på med min önskelista till i Jul i Photoshop. Jag publicerar den sedan när jag är klar!


Alma

Mina två favoritmodeller...


image271

Mina två favoritmodeller är nog änd Gemma Ward och Lily Cole. Jätte söta båda två! Läste i senaste nummret av SOLO att Gemma och vår egen Caroline Winberg har köpte ett hus tillsammans med två andra tjejer där de brukar tillbrina de lite längre loven. *Avundsjuk*


Alma  

Emilio Pucci


image270

Vilka fantastiska Emilio Pucci skor från hans kollektion Spring 2008 Ready-to-wear.



Alma

Hermés bästa?


image268image269

Jag skulle kunna göra vad som hels för den här "Kelly bagHermés väskan! Grace Kelly bar orginalet. 40 000, any one?


Alma 

Tråk dag

Jaha, då var man vaken då. Och hur ska dagen se ut? Ingen hemma utom jag...Yippe...


Alma

Dagens outfit; sjukling dress

image265

Enda svängen jag kommit ut på hela helgen är idag när jag tog en prommenad längst Årstaviken med paps. Här är min mysiga sjukling (är sjuk) outfit;

Vit fleece, Igor Sport
Olivgrönt linne, Indiska
Sjal, från mamma (finns på H&M)
Mjukisbyxor, UCLA
...Snobbenstrumpor, H&M

Ny tavla


image263image264

Mamma har köpt en ny tavla, hon beställde den för ett år sedan men vi fick den inte förens igår. Skapad av David Feucht. Jag tycker den är jätte fin! Vi hängde upp den lite tjusigt mittemot soffan.

Nu till enn mindre rolig sak- jag måste vara hemma från skolan imorgon! Okej, lyxigt tänker ni, men det är så jobbigt när man hamnar efter, och vi har dansen i morgon! Då måste jag skippa den också.


Alma

Mina favorit klänningar just nu


image262

Kan inte någon gå och köpa de här fin fina kläderna åt mig? Önskar mig allihop i julklapp. Den glittriga klänningen skulle vara perfekt på nyårsafton!

Kofta, Josefssons 349;-
Gammelrosa lång tröja, Josefssons 199;-
Paljett klänning, alla vet säkert varifrån den kommer, men egoist som jag är så skriver jag inte det, den är så pass billig så så fort ni får reda på varifrån godbiten kommer, och priset, så springer ni och köper varsin och de finns då ingen kvar till mig!


Alma
P.S.
Ursäkta mitt självupptagna ego.

Spraya parfymen rätt!


image261

Bjuder på en guide så du kan applicera parfymen på bästa sätt;


Spraya inte parfym på kläderna. Parfym är komponerad så att den riktiga doften först utvecklas när den kommer på en varm hud. 

Applicera parfymen på rätt sätt. Bra ställen är insidan på handlederna, insidan av armbågen, nyckelbenet och baksidan av käkpartiet. Varje gång du vrider på huvudet eller armarna kommer alla att känna din doft.

Du kan även spraya parfym i håret.

Gnugga inte in doften i huden, då förstörs doftkompositionen.

Om man är torr i huden kan det vara svårt att få en doft att bevaras, då kan det vara en bra idé att även köpa bodylotion i samma doft. Använd parfymen innan du smörjer in dig - annars bryter alkolholen ned krämen.

Solbränd och mörk hud kräver starkare dofter än en hud som är blek och ljus.


Alma


Bilder från Spice Girls comeback!


image259
image260

Här är bilderna från Spice Girls comeback på Victoria Secret Fashion Show, första gången "Posh" inte kör på kort-kort?


Alma 

Vecko Revyn bedrar

Usch! Har haft jätte hög feber och vaknat flera gånger inatt. Tur att man har så mysig familj som går och köper glass, tidningar och choklad, det gjorde mig redan på bättre humör.

Bedrar Vecko Revyn. Gillar inte den nya chefredaktören, och i senast numret hade de en artikel där en prosituerad fick det att låta som att det var bra att sälja sex! Hur kan de göra sådana artiklar?
Känner mig även blåst på deras tävlingar på webben. Ni ser kommentar (om ni bläddrar ned på sidan) från "Arg mamma" här
Hejdå Vecko Revyn. 


Alma

Idol mys!


image258

Jag vet att jag inte bloggar aktivt, men jag har blivit sjuk : ( Säkert för all stress denna vecka, det ska bli skönt med helg! Jag jobbade, nästan 6 timmar igår!

Slutade kvart över elva idag! Lyxigt, jag vet. Åkte hem till Mossie då, sedan hade vi sällskap till teatern. Vi pratar om att jag ska följa med till deras hus i Spanien : )

Nu ska jag läsa lite bloggar tills Idol börjar. Ska bli spännande att se vad de har på sig idag! Ska bädda ner mig i min säng så kan jag kolla på de uppe på mitt rum, har förberett med Carte Dór


Alma

Kaos!


image256
image257

Sorry att jag inte bloggat tidigare, men jag har en hel del skolarbete att ta itu med. Även fast jag vill kan jag inte välja bort det (kaos i mitt rum, se bild 2). Åt oxfilé idah till middag, mums!
Nu ska jag plugga en halvtimme till, och sedan ska jag, faktist, lägga mig.


Alma  

Mina tre lila höstfavoriter!


image255

Mina tre lila höstfavoriter, med ett par läckra pumps blir du hur snygg som helst på festen!

Lila lackväska, Mulberry Bayswater
Lila nagellack i färgen Huckle Buckle, Essie 110;-
Jätte snygg lila klänning, Asos 935;-


Alma

Absolut torr


image254

Nu har jag kommit hem från badminton passet, bara med pappa den här gången. Det var riktigt tufft, och jag gav upp ganska tidigt...
Ingen krossad ruta den här gången.

Igår glömde jag blogga om ett köp jag gjorde samtidigt som skärpet! Antagligen eftersom jag var stressad, hade halkat efter lite i min kvällsplanering.
Köpte Absolut torr, som jag verkligen kan rekommendera! Men var jätte noga med att följa brukshandvisningen, annars går det åt helvete...
 

Alma

Smakprov på kvällens Desperate Houswives

Kopierade det här från kanal5.se så ni kan få er ett litet smakprov på kvällens Desperate Houswives!

Grannarna blir chockade när nyheterna om Edie sprider sig. Lynette kämpar med läkemedlens svåra biverkningar. Efter många år återvänder Katherine Mayfair till Wisteria Lane med sin dotter och sin nya make. Gästskådespelare: Polly Bergen. I rollerna: Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross.


Alma

Fint höst skärp!


image252

Här är skärpet jag köpte idag. Finare på än de ser ut, Klara hade ett sådant, blev förvånat över hur snyggt det var. Det går för ynka 79:50;- på H&M


Alma

Dagens outfit!

image251

Hade tänkt blogga om dagens outfit i morse, men mamma envisades om att ha datorn, sorry. Var i alla fall hemma hos Mossie idag efter skolan. Köpte ett skärp på H&M, lägger in bild senare.
Blev mycket H&M idag, det här hade jag på mig:

Jacka, H&M
Sjal, H&M
Guldhjärta i kedja, gjort själv
Grå kofta, H&M
Vit tjöja/tunika, H&M L.O.G.G
Ljusa jeans, Bik Bok
Svarta strumpor
Lila nagellack

Starbucks och annat smått & gott


image249
image250

Efter skolan idag drog Mossie och jag en sväng till SandysKungsgatan. Vi delade på en XL- Beskvi. Jag blev överlycklig när jag såg henne i morse, och hon hade importerat en Jul- Starbucks mugg åt mig! Den fick en plats brevis min andra mugg från London i Påskas.

Dansen var lika rolig som förra gången : ) Dock lika jobbig, men det är bara bra.


Alma

Dagens outfit; Fiske tröja!

image248

Dagens outfit hittade jag djupt inne i garderoben där hela familjens ytterkläder hänger. Pappas mysigt stickiga fisketröja!
i nästa inlägg bjuder jag på fin fina liknande tröjor!
Jag har på mig;

 Fisketröja, pappas
Svarta strumpbyxor, Kappahl
Stövlar, Din Sko
Svart väska, H&M
Guldiga ringar i öronen, Ur & Penn
Armband, Tjallamalla
Lila nagellack

P.S. Mossie is back in Swed!

Och så var det gårdagens middag...


image246
image247

Mina kusiner m. familj var här och åt middag igår. Efter middagen satte sig jag, lillebror Aksel och kusin Klara och spelade Stunt GP eller Stunt GT. Något knasigt PS- spel. Skit roligt faktist, men kanske laggade det lite? Hahah!

Klara kollade igenom min garderob och blev genast kär i mina kläder. Hon sa att jag var något av en stilikon. Tänk vad glad man kan bli av några fina ord.  


Alma

Dagens outfit; Farsdag fin!

image245

Klär mig Farsdag- fin idag med hjälp av mitt A- linje formade Odd Molly linne.

Gulligt rutigt linne, Odd Molly
Jeans, Bik Bok
Svarta strumpor

Farsdag, now it´s snowing more than never!


image244

Hoppas ni inte missat att det faktist är Farsdag idag : ) Vi firade papps med frukost på sängen och så fick han en liten fin present. Vi gick ned till konsum och handlade lite bröd och så, och jag unnade mig en islatte, mums!

Det snöar som sjutton! Äntligen! Mossie kommer bli förvånad idag när hon kommer hem från Tyskland. Hon reser mycket. Kanske borde hon starta en reseblogg?
Det finns faktist rosa laptops : )


Alma

Titta så snyggt det kan bli!


image243

Titta va snyggt jag gjorde i en av mina hyllor idag! Behövdes bara en rosa skokartong, 4 nr av DV och alla nr av VR det här året. Viola!

Snart kommer mina kusiner hit och ska äta middag : )
Lägger in fotona från kvällen imorgon.


Alma

VR- Prenumeration


image242

Har precis beställt en prenumeration på VR (min har gått ut) 5 nr. och dessa super söta premier för 98kr! På veckorevyn.com.


Alma

Polly


image241

I Sickla kunde jag inte undgå att köpa Pollys nya smak Cappuccino & Mint. Den var jätte god, men ingen smak slår orginalet... Men smaken rekommenderas varmt.


Alma

Dagens outfit!

image240

Var en sväng i Sickla idag. Körde hederliga gamla Fjällisen. Matchade med en naturlig Make up.

Jacka, Fjällräven
Grönt baslinne, Indiska
Svart kofta, Mossies gamla
Guldhjärta i kedja, gjort själv *stolt*
Mörka jeans, Bik Bok
Stövlar, Din Sko

Christoffer!?


image239

Helt sjukt! Vad håller vi på med? Christoffer åkte igår! Vafaan, jag tycker han var bäst av killarna! Jag blir så upprörd!
Tur bara att tjejerna håller sig kvar. Marie hade en grymt snygg vintage klänning!


Alma

Mums!


image236

image238

Haha, skåda! Kära läsare, en ny kategori har skapats! Kallad Bakverk. Fick lite gott godis av pappa, och så har jag bakat lite mys till Idol, som börjar nu :O


Alma

Allt i ett


image235

Har precis kommit hem och tryckt i mig samma mellis som igår. Skoldagen gick riktigt bra : ) Jag sydde denna vackra påse i slöjden som kommer att få en helig plats i mitt rum.

Efter skolan hängde Linnéa med till Ringen (istället för City, Ringen ligger precis vid min skola.) för att spana in lite saker till mig önskelista... Det är nämligen bara ca. en vecka månad kvar till Julafton! Haha, men det är ju bra att ha. Jag lägger in bilder på allt jag önskar mig sedan.
Vi tittade också på H&M efter Roberto Cavalli, men jag är så dum, vad tänker jag med? Det är klart det inte finns ett skit kvar! Jag får helt enkelt spana in H&M Shop online.
 
Mossie har åkt nu... Men jag har lovat åt henne att jag ska få ett vykort : )
 
Ska strax kila iväg till teatern.


Alma

Dagens outfit!

image234

Körde på LBD (Little Black Dress) idag. Funkar verkligen vid alla tillfällen. Efter skolan idag ska jag till H&M och kolla om det finns någonting kvar från Roberto Cavalli kollektionen. Många köper ju på öppet köp...
Idag har jag på mig:

 Jacka med 3/4 ärmar, H&M
 LBD, H&M L.O.G.G
 Mössa, Åhlens
 Svarta strumpbyxor, Kapphal
 Väska, Friis & Company
 Stövlar, Din Sko

För er som inte hann till Cavalli!


image233
Klockan 23:59 i natt öppnar Roberto Cavalli at H&M shop onlineH&Ms hemsida. Perfekt för oss som inte hann!23:59, Någon?


Alma

Så mycket folk var det på H&M i morse


image232
Titta så mycket folk det var på H&M idag 10:00 när Roberto Cavalli kollektionen släpptes! Kläderna gick åt som tusan, men jag ska kika ifall det kanske finns något snyggt armband kvar. (Bilden är från Aftonbladet).


Alma

Mellis


image231
Har precis ätit mellis. Gaah, kunde inte motstå favoritosten! Vi hade våran längsta dag i skolan idag. Men det gick mycket bättre än igår.
Imorgon åker Mossie! Neej, vad ska jag göra då? Har i och för sig teater på kvällen : )


Alma

Inbrott!

Ush, är jätte upprörd just nu, badmintonen (som jag spelar varje Onsdag) var jätte rolig, men när vi gick till bilen utäckte jag en krossad ruta!
Jag gick fram och kollade och glas låg utspritt över hela sätet, alla skivor var borta, HELA panelen var borta, stereon var borta, och airbagen kanske är borta! Och det kostar mellan 14000-15000 att sätta in en ny!
 
Plus att Mossie lämnar mig på Fredag, hon ska till Tyskland, hennes mamma har någon jobb sak där.


Alma

Gaah, va fint!


image230


Hahaha, har ni lagt märke till något nytt?


Alma


Rihannas nya kärlek!


image226

Josh Hartnett was caught off-guard on national television Thursday when he was asked about rumors of a makeout session with Rihanna (which both have denied).

The Hollywood heartthrob - on The Morning Show with Mike and Juliet to promote his new vampire flick, 30 Days of Night - didn't expect the talk show duo to launch into the sort of personal question that arose.

"Let's just get it out in the open here," co-host Mike Jerrick declared after Juliet Huddy praised the actor for keeping his personal life out of the media spotlight - until recently.

"You were kissing on Rihanna," stated Jerrick matter-of-factly.

Hartnett, 29, was visibly uncomfortable with the topic. "Whoa, whoa, whoa ... No, no, no ... C'mon you guys ... This is ... uh ... We weren't supposed to talk about these things were we?"

Huddy replied, "You don't have to talk about it if you don't want to."

The actor replied: "I can't really respond to things like that because if I start responding to them everybody will want a response on anything."

"Half ... 95 percent of the stuff written about me is not true," Hartnett concluded.

And, for the record, he was born in Minnesota, not San Francisco as commonly misreported, he said.
Utdrag från people.com


Alma

Smakprov på kvällens Desperate Houswives!


image225

Blöö, gillade verkligen int skolan idag. Surt. Var jätte okoncentrerad på NO:n idag. Hat, hat!
Ljuset i dag i mitt liv har varit mamma. Fick en superfin helt vanlig röd klubba av henne : ) Den var godare än vanligt...

Ikväll är det Desperate Houswives! Ihh, spännande! Kopierade ett litet smakprov till er från kanal5.se;
Gabrielle förbereder sitt sagobröllop och Bree återvänder och har en stor överraskning i beredskap. Lynettes mamma kommer på besök när hon får veta att Lynette är allvarligt sjuk. Susan och Mike gifter sig på en oväntad plats. Gästskådespelare: Mike Farrell, Polly Bergen. I rollerna: Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross.


Alma

Dress like Paris!


image223

Skåda denna Paris Hilton dress! En exakt kopia (eller Paris kanske har pöt den från Asos!) från Asos, by French Connektion, och den går för 2274;-!


Alma

Christina, gravid?


image222

Ooh, nu är sångerskan Christina Aguilera gravid också! Jag misstänker att hon pratat ihop sig med Nicole Ritchie om att starta en nu kändis- trend!
Nej haha, jag skojar bara.
Jag tror att hon blir en utmärkt mamma. Pappan till barnet är ju såklart; Jordan Bratman


Alma

Här kommer en av väskorna!


image221

Jag hittade bara bild på en av väskorna jag skanade in i Söndags. Den här är från Wedins och kostar 299;-. Det är en jätte stor bag. Den andra väskan jag såg var precis samma färg som mina skor. Jätte snygg! Jag tror jag ska ha båda. Den men samma färg som mina skor är också från Wedins, 399;-.


Alma

Yoga?

Först nu kan jag pusta ut...*PHEEW*...Nu när jag har gjort läxan till imorgon, ätit middag och druckt mängder av vatten efter dansen.
Idag var det den roligaste danskursen på länge. Läraren var på glatt humör som fick mig att ta i lite extra. Jag längtar faktist till nästa gång.

Mossie och jag har funderat på att börja på yoga nästa termin. Tänk va skönt efter en stressig vecka. Roligt också för den delen. Vi får se hur det blir med det.


Alma

Hej, då!

Kom precis hem från skolan, men ska strax iväg igen till dansen. Jag brukar egentligen hänga inne i stan tills dansen börjar, det brukar bli tajt om tid, men Mossie skulle hem emellan så jag åkte hem en snabbis också. Jag ska träffa Klara snart på perongen så vi kan ha sällskap.


Alma

Räcker det inte med skola!?

För att visa hur lite jag vill tillbaka till skolan, och visa hur deppig jag är, har jag krypit i en mysig kofta och mjukisbyxor.
Jag vill inte inte inte till skolan. En extra vecka lov kan skolan unna oss? Nehe, inte.

Men snart är det i alla fall jullov.
 
Den 8/12 (tror jag) ska vi på julbord med släkten, enligt tradition : )
Jag vet inte om jag längtar mer efter släkten än godisbordet... Haha, jag bara driver lite!

Nej, nu ska jag ta mig samman och gå ned till tunnelbanan. Jag får ju vara glad att jag träffar klasskompisarna igen. Och i eftermiddag har jag dans med Mossie och Klara : )


Alma


...Och till sist, middag med släkten.


image219

Sorry att bilden är åt fel håll, men det blev lite mysigt så :)
När jag kom hem hann jag pusta ut i 10 minuter, sedan skulle vi till en släkt middag. Min faster, Mimmi fyller år imorgon. Alla på pappas sida var där. Mysigt!


Alma

...Sedan blev det stan...


image216image217

Mossie och jag åkte in till City idag. Vi hittade ett supermysigt Sandys café på Kungsgatan! Ska gå dit lite oftare. Jag köpte ingenting, men spanade in en jätte fin väska! Lägger in bild på den sedan. På hemvägen skildes vi åt. Jag vill inte till skolan imorgon!


Alma

Vi börjar med Halloween middagen.


image204

Ovan: Här ser ni äckligaste maten ever!... och hemligheten bakom den...
Nedan: Bild 1, Vi gjorde glasen finfina med socker i kanten. Bild 2, Jag droppar grön karamellfärg i pastan. Bild 3, Så här blev mat- resultatet. Bild 4, Vi dukade stämningsfullt. Bild 5, Mossie (utklädd till snömonster) får problem med mat-i-munnen metoden. Bild 6, Goodis! Bild 7, Mossies snömannenmask. Bild 8, Snömonstret och Djävulen.


                    
                    

Kvällen blev jätte lyckad! Mossie kom utklädd till Snömannen! Här kommer bilderna. Vi avslutade med film uppe på mitt rum :)


Alma

Halloween

image377

Mossie kom precis! Vi ska ha Halloween middag här :) Mamma och pappa ska ut. Har ordnat med läskig mat, var dock svårare med godis, Mossie gillar inte lakrits.
Lägger in bilder imorgon på kvällens resultat.
Klädde ut mig till satan.
Jag har på mig;

 Röd klänning/T-shirt, Gina Tricot
 Svart lackskärp, H&M
 Liten tjjong, Butterix
 Leopard klackskor, Skopunkten
 Rött nagellack, Depend
 Horn, BEA

Kylie gör en Christina


image202

Kylie Minogue, aktuell med nya videon "2 Hearts" Gör en Christina Aguilera. Sorry, Kylie, men du slår inte orginalet...


Alma

Bakverkens historia...


              
              

Titta vad jag hittade för små godsaker i min delikatess mapp på datorn!

1. Jätte fin tårta som mamma köpte till familjen på alla hjärtans dag 2007.
2. Tårtan som jag och Mossie bakade när jag fyllte 12 :D.
3. Tårtan på min fasters 50- års fest 2007.
4. En annan tårta på min fasters 50- års fest.
5. Pepparkakshuset som jag byggde Julen 2006.
6. Den känner ni nog igen, min kaka jag bakade när vi hade gäster här för ett tag sedan.
7. Och kakan vi åt igår, Choklad och Apelsin Cheesecake.


Alma

SNÖ SNÖ SNÖ!


image192

image193

Jag brukar, i vanliga fall, sova till jaa, runt klockan elva på helger och lov, så ni kanske undrar varför jag bloggar så tidigt?
Min lillebrorsa vaknar och skriker ; JÄÄÄVLAR!
Jag vaknar och tittar ut genom fönstret. Ahh, mitt hjärta slog en glädje volt när jag såg att det äntligen hade snöat! Tjohooo! Okej, det mesta av snön är säkert borta innan lunch, men ändå.

På bild ett ser ni hur det ser ut i vårat fönster på framsidan på huset (vårat vardagsrumsfönster).
På den andra bilden ser ni hur det ser ut på baksidan på huset (från balkongen i mitt rum).
 


Alma

IDOL!


image190

image191

Yes, yes, yes! Sam åkte, för en gångs skull! Och mina favvisar är kvar! Kan det bli bättre? Jo, det kan det, min kaka blev suuper god! Lyckad kväll.


Alma

Pust! Så var åter en dag på lovet slut...


image187

image188

image189

(Sorry för de stora bilderna!) Dagen har varit hur mysig som helst! Jag mötte Mossie på Hötorget, vi gick till Coffehouse by George. Mossie köpte en macka, och jag hade precis ätit lunch så jag nöjde mig med ett glas vatten. Vi fortsatte till Kicks så Mossie kunde köpa sitt drömlack. Jag spanade in ett par snygga lack tights på Veromoda.
Så dagens inköp blev slutligen; Vitt lackskärp från Gina Tricot och en Vecko Revyn (man fick super fina fingervantar till!)

Sen var det raka vägen till biografen! Råttatouille var, faktiskt, bättre än väntat! Jag behövde verkligen ett biobesök med Mossie!

Jag har bakat en superfin kaka (hehe, snart får jag göra en "bakverk" kategori!) som familjen kan mysa med till Idol! Lägger in en fin bild på den sedan.


Alma

Dagens outfit!

image181

Ska strax åka in till stan och möta Mossie vid Hötorget. Grattis Mossie du lyckades, till slut, övertala mig om att se Råttatuille.
Det här har jag på mig:

 Jacka, H&M
 Vit stickad klänning med stor krage, Lindex
 Grovstickad mössa, Åhlens
 Strumpbyxor, Åhlens
 Knästrumpor, Gina Tricot

Måste kila nu, puss.

Se så duktigt!


image180

*Stolt*
Titta va fint jag dukade nu, till middagen! Jag envisades även med att göra en förrätt... Macka med Philadelphia ost och en liten oliv.

Hmm... är ganska rastlös. Imorgon ska jag höra av mig till Mossie och kolla med henne om vi kan göra något. Och nu ska jag bara ligga i min säng och titta på TV eller läsa en bok.


Alma

Det här blev det!


image179

De var de här jag köpte i Onsdags. Jag bara älskar det silvriga skärpet! Men jag vet inte hur ofta jag kommer att använda det... Köpte också en Pyjamas med långa byxor. Härligt nu när det blir kallare. Toppen och byxorna hör ihop, det syns inte på bilden, men knapparna har samma tyg som byxorna. Älskar detaljerade saker!

Skärp från Gina Tricot
Pyjamas från H&M


Alma

Super dagar!


                                                     

Ovan: Bild 1, Sweet home Alabama. Bild 2, Ebba och Joline bakifrån när vi går och hyr filmen. Bild 3, mamma har visst hittat en favorit i stallet...
Nedan: Bild 1, hästen jag red på, minns inte vad den hette... :S. Bild 2, Ebba och Joline


                                                        

Jag är helt slut! Sitter här med balsam i håret (krångel med varmvattnet). Joline från Blekine och Ebba (ej från Blekinge) ålte hem för några timmar sedan. De kör ju förfasen slut på min energi! Vi hade suuper kul, som vanligt. I Tisdags var vi hemma hos Ebba och sov där. På Onsdagen åkte vi in till City (lägger in bilder på vad jag köpte kommande inlägg.) och härgade, och åkte då via City hem till mig. Vi hyrde film, och somnade ganska tidigt. Ställde klockan på 8:00 (Hade egentligen inte behövts, Joline vaknade ändå klockan sju.) för att fixa oss i ordning för stallet.

Jag är absolut ingen hästtjej ifall ni tror det (dock Ebba och Joline). Jag red i Enskede en halv termin... Var beredd på att ramla av hästen minst 2 gånger, men jag klarade mig faktist! Våra mammor var också med och vi red ut i skogen med hästarnas ägare och pausade med en fika. Jätte mysigt!

...Blev ett långt inlägg, kanske ingen som orkar ta sig igenom hela texten...


Alma

RSS 2.0