Dagens fynd.

image805Var ju i stan, idag, men My. Hittade en jättesöt klänning/tunika på H&M på rean (89;- ord. pris 149;-) och vi höll på att dö när vi såg att det var ta 2, beetala för 1. Men, sorgligt nog fanns det bara en av den här klänning-tunikan, så vi gick runt på alla H&M i hela stan för att hitta en till.
Hittade inte en enda.
Så gick vi tillbaka till det första H&M:et, och åkte en trappa upp. Och där fanns en till. I rätt storlek och allt. Tack gud. Så vi köpte varsin, blir bara 49;- /st.

Ska ta en FELIX paj och sedan åka och träffa några kompisar nu, vi ska göra oss iordning innan vi går till maj- brasan tillsammans.

Ha en bra valborg, puss på er alla!

Dagens planer.

Heej : D
Fan va bra det gick i min tävling, då. Är skit glad. Fattar inte att man pallar skriva så många kommentarer (okej, även fast jag vid ett tillfälle gjort det) men fortsätt skriva, ni.

Är hemma hos My, sov ju här inatt. Vi ska göra oss iordning och åka in till stan.

Och ikväll ska vi till Enskedefältets skola's majbrasa med några andra kompisar. Ni kanske inte hör mer från mig idag, men imorgon så. Och då fyller jag ju år också : )

Lite planer för idag, osv...

Vet ni vad som händer nu då?
Efter som att vi har lov (nej, det är sant, ingn skola imorgon, eller på hela veckan!) så ska jag sova hos My. Kommer bli så jävla mysigt, nu när det är Desperate Housewives och allt.
Ska äta lite middag, sedan drar jag : )

Förresten så fyller jag år på torsdag! : O
Glöm inte att gratta mig!

Siri va fett gullig idag.
Hon bah: Ajusdet! Du fyller ju år! ...men... jag pallar inte köpa något, kan inte jag baka eller något istället!?
Jag: HAHA, sööt, nej, det behöver du inte, men My och jag ska ju ha tjejmiddag och så...
Siri: JAA, jusdet! AA, men då kan jag köpa något : D
Puss Siri!

Gratis Ben & Jerry's (del 2?)

Var ju som sagt gratis Ben & Jerry's inne i stan idag : ) Självklart befann sig My och jag där. Och herre jisses vilken kö! My och jag ställde oss som små änglar längst bak, men ingenting hände. Kön stod still. Plötsligt kom någon med Ben & Jerry's tröja och sa att de sttängde om en kvart! PANIIK! Vafaan, vi ville ju inte gå därifrån tomhänta. Jaa, små änglar som vi var trängde vi oss, sisådär 15 meter : ) Och visst fick vi glass.
Vilka flin vi gick därifrån med...

image801
Kiosken : )
image802
Den flera meter långa kön...
image803image804
Jag & My

TÄVLING!

Okej! Dags för min andra tävling, här på bloggen. I potten ligger samma sak som förra gången, ett läppglans från Face Stockholm 100% (oanvänt och oöppnat) i färgen "Rose" värt ca 120;-image800

Men den här gången ska jag göra det lätt för er : )
Det enda ni behöver göra är att skriva en kommentar till det här inlägget.
MEN, för att du ska få större chans att vinna, får du skriva hur många kommentarer du vill.

Tävlingen avgörs den 8:e maj.

Må bäste kvinna vinna ; )

...och sorry den fula bilden, har ju inte ens Paint på den här datorn...

Dagens outfit!

image799Slänger in en outfit bild innan jag går till skolan. Myser i min (nya) favoritkofta idag då : )
Idag har jag på mig:

♥ Hårspänne, H&M
♥ T-shirt/tunika, att
♥ Väska, Gina Tricot
♥ Strumpisar, H&M
♥ Skor, Skopunkten
♥ Lila nagellack

Jobbar ju lite idag efter skolan, är hemma runt åtta kan jag gissa, så jag hör väl av mig där i krokarna.


Hoppas ni får en bra dag
!




Dagens fynd

Var ju i stan, i princip, hela dagen. Sprang runt överallt. Fick med mig lite påsar från Gina Tricot i alla fall. 3 par jättesöta trosor (speciellt de med ankare på!) för 49;-/st eller 3 för 129;-
Och så världens finaste, mysigaste, billigaste kofta! I LOVE IT! Hade den på mig ikväll när jag träffade kompisarna, och den var hur... praktisk som helst ; D Funderar på att köpa en till, benvit. Och priset?
79;-
(ord. pris 199;-)

image797 image798

Dagens outfit!

image795Här kommer en liten dagens. Blev samma kläder som igår, sov ju hos kusinerna och hade inget ombyte med mig. Så fick det bli. De här hade jag på mig idag;

♥ Bolero/väst, H&M
♥ T-shirt/tunika, att
♥ Jeans, Miss sixty
♥ Ballerina, Skopunkten
♥ Lila nagellack

Uppdaterade senare än jag trodde, men jag har varit ute med några gamla härliga kompisar från förra klassen som bor här, alldeles i närheten. Vi satt bara på en studsmatta och pratade skit om allt och alla. Ibland är det bara så himla härligt.
Längtar till på onsdag, då jag får träffa dem igen innan majbrasan : )

Nu kommer (tillslut) ett inlägg med bild på dagens fynd!

GRATIS BEN & JERRY'S

image794
Okej, lyssna läs nu alla Ben & Jerry's tokiga små skitungar ; ) Ni ver det lilla Ben & Jerry's ståndet med glass inne i stan(?) (Det ligger typ vid affären MANGO) Gick förbi det idag, påväg till Drottninggatan. Och vet ni var de hade för lappar upptejpade?
Den 29 maj (på tisdag) är det fritt fram. GRATIS GLASS! Och inte vilken glass som helst. Den godaste i hela världen. I'll be there.

UPDATE: Tur att ni varit uppmärksamma. Självklart menar jag den 29 April!

Djungelboken

image793
Har varit inne i stan typ hela dagen : ) Köpte lite saker, lägger in bilder i ett inlägg för sig. På förmiddagen var vi på en teater föreställning i Kulturhuset. Djungelboken i framtiden. Har hört väldigt mycket om den från alla håll och kanter. Jag vet inte om jag själv var så jätteförtjust, fattade typ ingenting (eller kan det ha med mitt IQ att göra!? HAHA, nee, skojade bara) fast det var några jätteroliga "apor" som var värsta brat'en. Så jävla roliga asso! Citat:
Mowgli: "Bananer(?)"
Ap-braten: "Amen, hallå!? BANAN(?)" han bokstaverar: "B-A-N-N-I"

HAHAHAHAHA, så jävla klockren : ) Min humor.
Mamma kände den som spelade ap-braten så när föreställningen var slut fick vi gå in back- stadge.

Ska strax iväg...

Hejsvejs! Ska strax kila iväg till Elsa & Klara (kusiner) och ha någon liten tjej- middag tillsammans med några andra. Kommer bli jätte mysigt.

Tråkigt väder : ( Det som var så fint igår!

Hör av mig imorgon, på eftermiddagen igen, puss!

Klänning till skolavslutningen

AAH! Den är så söt att jag döör. En liten bit grädde liksom. Blir perfekt till skolavslutningen för min del : ) Till ett par vanliga, vite ballerina, eller ett par med lite klack. Kostade ynka 149;- på Gina Tricot. (Klicka för större bild)

Dagens (vår) outfit!

image791Samtidigt som jag provade klänningen jag köpte på Gina Tricot idag (se nästa inlägg) bytte jag om till Vecko Revyn "minglet" gillade verkligen outfiten : )

♥ Solisar, H&M
♥ Skinnjacka, ellos.se
♥ Sjal, ?
♥ Kjol, uppdragen till klänning, mammas kompis : )
♥ Skärp, Lindex
♥ Legings, Weekday
♥ Väska, H&M
♥ Skor, H&M

Haha, tänk vad man kan fynda! Mammas kompis kjol, uppdragen till klänning... That's what i call magic.
Nej, hörreni, nu ska jag ta och skriva ett inlägg, och sedan blir det nog tack och hej, för idag. Är grymt trött (särskilt i fötterna eftersom jag inte gått i världens skönaste skor idag...) och förtjänar lite vila, och kanske lite hallon gråttor (kakor)

I goodie- bagen;

image787
Här är goodie- bagen's innehåll. Fick en massa reklam också, men jag fotade inte den. Blev lite besviken också, låg tydligen inte alls lika mycket i min goodie- bag som i Mys.

♥ Självklart senaste nr. av Vecko Revyn
♥ Ett smart litet sy- kit till resor från Kilory travles
♥ "Vid köp av valfritt plagg från Dagmar på NK väntar en exklusiv gåva från Shiseido (värd 220kr)"
♥ "Brilliance shine spray" från GOLDWELL
♥ Halebop kontantkort + värdebevis på 25;-
♥ 20% rabatt + fri frakt på Din Sko's webbshop
♥ Godis i forma av klackskor från Din Sko
♥ Vecko Revyn nyckel band
♥ "Moisturizing Acne Treatment Gel" från Murad

+ En jättefin påse och en massa reklam

image789
Lite annat jag fick med mig, som inte låg i goodiebagen
image790
Utanför den lilla, trånga lokalen

Vecko Revyn, life-style mässa i Kungsan.

Kom hem för ett tag sedan från Kungsträdgården, där Vecko Revyn hade sina Life- style mässa (de har imorgon också, passa på!) Det var riktigt trevligr, knöt flera nya kontakter... NOOOT! Det var outhärdit varmt i det alldelles för lilla, proppfyllda rummet.
Men, men huvudsaken är väl att man fick en goodie- bag med sig hem i alla fall? (fast de hade glömt lägga ned en sak i just min, så jävla typiskt asso!) I nästa inlägg kommer bild på goddie- bagen.

Vi kom alldeles för tidigt in till stan, eftersom att vi fick sluta skolan tidigare, så jag slank in en sväng på Gina Tricot och köpte gulligaste klänningen till skolavslutningen! Bild kommer snart, i ett inlägg.
Sedan satte vi oss med varsing mjukglass vid fontänen, mitt i Kungsan: )
image784image785
Jag (bild 1) och My (bild 2) glassar i solen, på 2 sätt ; D
image786
Jätte fina körbärsträd omgav fontänen i Kungsträdgården.

Dagens outfit!

image783Har ju som sagt inget Photoshop förens (förhoppningsvis) nästa vecka, så jag har inte lagt till någon "Dagens outfit" text som jag brukar. Men det är ju inte så viktigt, egentligen. Ser typ ut som att jag har mens- värk på bilden : S
Tröjan har jag inte använt sedan i 4:an då jag köpte den : ) Ett fynd i min egen garderob. Today's wear;

♥ Skinnjacka, ellos.se
♥ Topp, H&M
♥ Jeans, Miss Sixty
♥ Ballerina, Skopunkten

Ska kolla lite på TV nu, ska kolla vad "Dirty sexy money" är för något : )



Planer

Paketet jag hämtade ut från posten igår, var bara en ful gratis- skål jag beställde. Ni skulle settt min besvikna min ; D

Till något helt annat. My och jag har planerat en tjejmiddag (för att fira våra födelsedagar) som vi ska ha den 9 maj. Det kommer bli hur mysigt som helst. Allt är väldigt planerat. Vi kommer att göra jättefina inbjudningskort också : ) De bjudna blir defenitift inte besvikna.

Imorgon har vi planer också : ) VI har anmält oss till något Vecko Revyn- mingel (nej, vi är absolut inte bara ute efter goddie- bags'en) och när vi varit där åker vi till MnO outlet (ligger vid Gullmarsplan/Sickla...) där de har jättefina kläder från märkn som te x. Modström och Rules by Mary till outlet priser.

Lägger strax in en outfit. Puss!

Internet trassel och ett mystiskt paket

Hejsan hoppsan. Uppdaterade aldrig igår. Har det jättekrångligt med vårat internet just nu. Com hem, vet ni. Det suger.
Surfar just nu på grannens trådlösa...

Ska kila ned och hämta ett paket på posten. Har INGEN aning om vad det är. Lite scaary.

Puss!

image782
-Otroligt härlig sommarbild på mig, tagen 22/3 (igår),av My

Cashmere mafia

Är hemma nu, med lite fylligare plånbok (NOOT!) låg 100;- minus. Men men. SItter och kollar på Cashmere Mafia, är paus, nej för det börjar nu.

Hör av mig imorgon.

Studiedag

Fan va skönt med studiedag! Har slappat hela dagen, och för några timmar sedan kom My hit. Vi har planerat en tjejmiddag.
Ska alldeles strax till mitt "jobb", och jag hör av mig igen när jag kommer hem.

Hoppas ni haft en bra dag!

Bästa helgen ever(?)

Haha, joo, fin bild va? Vi skulle ta lite fina bilder kvällen innan vi la oss, men det blev aldig av, så när Ida stod och fönade håret, och jag var rastlös, gick jag fram till henne och tog fönen (se bilden) och tog en bild. Dessvärre värkade hon inte följa med i svängarna...

Köpte jättefina saker till riktiga fyndpris! När jag var md My i fredags gick vi till våran guldgruva, xxx xxxx i stan (där jag för ett tag sedan köpte mina chanel örhängen) den här gången blev det ett par Playboy. Älskar dem, hoppas bara de inte ger fel signaler ( :
De kostade bara 50;- (ord. pris 100;-) för just nu har affären 50% på allt!

Sedan... har vi ju mig och skor...
men det var halva rea- priset, och precis de här har jag spanat på sedan i sommras, så tänkte jag köpa dem, så var de borta, och nu helt plötsligt bara dyker de upp igen! Finns bara en förklaring. Ödet. Vi är menade för varandra.
Så jag slog till : )
Seriöst, 49;- (ord. pris 299;-) för ett par prima Espadrillos, jag kunde inte lämna dem där de stod.

Funderar på någon slags bild special, där jag visar er alla mina (1000) skor.


Har i alla fall varit så jäkla mysigt, måste varit bästa helgen någonsin. Och vädret idag (i Stockholm) jag dööör! Sommaren ligger i luften.
Och imorgon har vi Studiedag, så ingen skola imorgon, inte : )

Hemma efter en lång, rolig helg

Är hemma nu. Äntligen. Fast det har varit en himla rolig helg. Har inte haft så roligt på länge : )

Lägger alldleles strax in bilder från helgen, och mina små inköp.

Hemma hos Ida...

Är hos Ida, ska sova här idag : P
Så ingen uppdatering från min sida... : /

Vi ska till stan imorgon, hittade ett par jättefina skor.

PUSS DÅ!

Hemma hos My

Är hemma hos My : ) Ska sova här och så. Tog en runtur här i trakterna, besökte våran hemliga guldgruva. Köpte ett par jättefina strass örhängen (playboy : D) lägger in bilder imorgon.

Ha en mysig fredag kväll!

Dagens outfit!

image776Lovade en outfit tidigare idag, och här kommer den. Har ju (som sagt) inte Photoshop än på den här datorn, så jag har inte kunnat lägga in någon sån där "Dagens outfit" text. Men ni klarar er. Bilden är lite halv smickrande... men... ni... klarar er ; )
Var ju första dagen med min skinnjacka, ÄLSKAR den! Den passar så bra till... allt...
aja, idag hade jag på mig;

♥ Halsduk/sjal, ?
♥ T-shirt med tryck, Adidas
♥ Skinnjacka, Ellos.se
♥ Jeans, Miss Sixty
♥ Ballerina, Skopunkten
♥ Örhängen (syns knappt), H&M

Ha en bra kväll, hör av mig imorgon igen! PUSS!

Lyx vs. Budget

image773

Bilder på skinnjackan

image771
IIh, visst är den fin!? Det var värt att väta på den (typ 2 månader, överdriver inte) den var ju så billig! Äkta skinn, 400;- (va hade 40% rabatt ord. pris 800;-) hos ellos.se.
Fick en trench på köper också : )
Perfekt längd! Min andra jag har är alldeles för lång. Däremot gillar jag inte skärpet alls, med det är bara byta mot det jag hade på min förra trench.

Ska till farmor och farfar nu, dagens outfit kommer senare ikväll.

Home

Åt precis två mackor, med ost ifall ni är intresserade : D Gick i alla fall bra i skolan, idag. Lite seegt, kanske.

Känns alltid som att jag skriver så tråkga, vanliga inlägg nuförtiden, har vaken Photoshop eller fantasi (kommer inte ha Photoshop förens näst- nästa vecka!) och det behöver jag till tävlingen jag ska ordna. Lovar att det blir mycket bättre inlägg/uppdaterning här på bloggen då.

Ni ska i alla fall få lite skinnjacke- bilder snart : )

SKINNJACKAN!

Hr precis satt i mig en jättemumsig ceasar sallat från McDonalds. Var hemma hos Siri nu, hela eftermiddagen, det var jättemysigt!
MIN SKINNJACKA HAR ÄNTLIGEN KOMMIT! Och den passar perfekt! Kommer bilder sedan.

Puss, hej!

Mitt bidrag till Stockholmsgruppen

Har mailat Stockholmsgruppen nu, och jag ska få svar om 4-8 veckor : ( Fett seegt. Kollar på deras hemsida 24/7 har hittat jättemånga jag känner! Bla. min kusin : D

Här ser ni också bilden jag skickade med. Hade egentligen tänkt ta några fina i ett fönster, men när jag läste på deras hemsida stod det att de raderar bilderna om de får fler än en, på ett osminkat ansikte.
Så här ser ni mig, osminkad. Den bjuder jag på.

image769

Ska gå och lägga mig snart, fast jag hade helt glömt läxan till imorgon... Btw, DH var as bra!

Desperate housewives, säsong start!

image768
ÄNTLIGEEEN! Favoritserien börjar igen, ikväll. Har längtatc såå. HAr ju bara för tillfället 1, 2, 4:an här hos pappa, så vi ska åka till farmor  & farfar och titta ; D I kvällens avsnitt:

Desperate Housewives bjuder på sitt första Halloweenavsnitt.

När Bob och Lee ordnar halloweenfest dyker höggravida Danielle upp som en överraskning ? utklädd till Bree. Susan får en chock när Mikes far, som hon trodde var död, visar sig vara vid liv - och sitta inne för mord.

Edie kommer på Carlos när han flyttar ut och hon kräver att få veta sanningen: finns det någon annan? Han ljuger och säger nej ? och hon börjar smida på sin hämnd.

Text och bild från kanal5.se


R.I.P Engla

image767Ush. Är helt förstörd efter allt med lilla Engla. Hur kan man vara så sjuk att man tar livet av ett litet barn!? Väldigt upprörande.
Flera tände ljus igårkväll klockan 9, därbland jag.
R.I.P. Engla

Problem morgon

Fan också. Låg kvar i sängen liite för länge. Och nu har jag skit bråttom. Men jag pallar inte. Vet inte vad jag ska ha på mig : /

Siris söta bilder, jag DÖR!

Haha! Jag dör. Siri är redan med i Stockholmsgruppen! Fast det var flera år gamla foton. Kika här. Gulligt, Siri, hade ingen aning!

Stockholmsgruppen

Hejsan! Är tillbaka från jobbet nu, välbehållen och med lite extra cash. Siri har tagit jättefina bilder hon ska skicka in till Stockholmsgruppen. Blev inspererad, ska ta några själv och om de blir bra ska jag skicka in dem. Seröst, det är ju inte så... serriöst, bara för skojs skull.

Ska lägga mig tidigt ikväll. Är jättetrött.

Hoppas ni haft en bra dag!

Gateau

image766
Hej, svejs. Hade utvecklings samtal idag. Scaary : / Men det gick skitbra, förutom i mitt hat ämne, träslöjd. Efteråt övertalade jag pappa att han skull bjuda mig på fika, så vi åkte till Gateau. tog något som liknade en vaniljmunk, och en latte.

Snart ska jag iväg och jobba. Jag hör av mig senare ikväll.

Hoppas ni haft det bra idag!

Hos pappsen

Fan också. Internet är jättekonstigt. Skrev ett långt inlägg, och det bara försvann när jag skulle publisera. Hatar när det blir sådär. Pallar inte skriva om allt. Hör av mig imorgon.

Puss, hej!

God morgon!

God morgon!
Skulle egentligen på en audition idag, fast My och jag pallade inte ta oss ända till SVT, så vi ska maila istället (man kunde gra det)
Så då har jag inga speciella planer idag, på dagen, men ikväll ska My och jag sova hos Lovisa. My och jag ska ses lite innan vi åker dit också.

Ha det så bra idag!

Min skinnjacka är snart här!

Längtar grymt mycket efter min skinnjacka! Beställde den typ i Februari, men den skulle inte komma förens i April. Och nu har ett mail kommit, där det står att den är här inom 10 dagar! Jag är överlycklig : D Gammalt inlägg från Februari -> Om skinnjackan

Beställde den på bilden, fast en svart.

My & Alma debatterar

Haha, My och jag har i flera veckor tjatat på varandra om låten "Good life" med Keny West, hon tror att de sjunger (efter I´m on this TV mama, im a, im a...) push it down, och jag var bombis på att de sjöng im a put shit down. Okej, bara ett litet i- lands problem, men det är en typisk sak vi länge stört oss på.
Nu äntligen kollade jag upp det.

- Och AHAA! WHOS DAH MAAN!?


Like we always do at this time
I go for mine
I got to shine
Now throw your hands up in the sky Now
I, I go for mine
I got to shine Now throw your hands up in the sky

Ima get on the tv mama mama
Ima put shit down
I'm good

Welcome to the good life
Where these niggaz sell D
Only then get pulled over in their new V
The good life Lets go on a lemi-spree
Shit, they say the best things in life are free
The good life
It feel like Atlanta
It feel like L.A.
It feel like Miami
It feel like N.Y
Summer time chi

Now throw your hands up in the sky...

Hel texten hittar du här (eller googla på "good life lyric")

Och självklart var jag ju tvungen att publicera det här inlägget : D

Jag smiter... (bara en snabbis)

Heej, har varit hemma hos My nu, hela eftermiddagen, har bara ätit lite. Vet ni vad? Nu började talang 2008, och det låter jäkligt kul, så jag smiter nu, bara någon timme : P
SKÖNT MED FREDAG! Grattis till oss alla, det förtjänar vi!

Dagens outfit!

image764Hmm... eftersom jag levt på min lillerbrors dator hela veckan blir dagens outfit- bilden redigerad i Paint, så den blev väldigt pixlig : / Och jag har inte kunnat lägga till en sån där fin "Dagens outfit" text heller. Men ni får stå ut lite med det : )
Dagens;

♥ Min nya kofta/cardigan, Indiska
♥ Ribbat baslinne, Indiska
♥ Sjal, ?
♥ Jeans, Miss sixty
♥ Vita ballerina, Skopunkten

Var helt nyvaken närbilden togs, så jag höll fr ansiktet istället för att behvagöra en rund ful sak i Paint eller något...

Har lite brott nu, ha det så bra idag!

Stöt ; (

Heej, det är fett synd om mig ; (
Skulle stoppa i internet sladden, därbak på datorn, så kände jag hur det vibrerade i hela handen. Jag bah; whoot!? Så jag fortsatte lite, och sedan (när jag slutat)upptäckte jag att det var stötar jag fått, och fick skitont i hela handen (hade ju nuddat "stöt- området" minst 10 gånger. Så nu gör det jätteont, och jag skriver med vänster : /

Aja, skönt med fredag i alla fall, och god morgon förresten.

Kommer snart en outfit.


Bloggen, läst av Carin Rodebjer

IIH! Vet ni vad jag fick veta igår kvll av mamma? Måste bara berätta. Några av er kanske minns det här inlägget(?) Den där "mammas kompis" (kallas Madde) som jobbar för/med Carin Rodebjer, hade sett inlägget på min blogg och visat Carin.
KAN NI FATTA!? Carin, självaste Carin Rodebjer har läst min blogg.

-Och vet ni vad hon tyckte?
Hon tyckte att det var urgulligt, och hon erbjöd mig en prao plats (inte för att vi har prao i min skola, men jag får ta ledigt några dagar).

Om jag tackar ja?
Pffft.


...joo... man är ju' lite stolt : )

Liten eftermiddags shopping


Halåå! Har precis ätit en jättegod, grekisk sallad här hemma, efter en lång eftermiddag på stan. Blev lite saker som mammsen betalade, men hon har lovat mer! (hm... det ska jag nog lägga på minnet!)
Menmen, ÄLSKAR verkligen sakerna jag handlade idag! Kommer att använda söder dem. Jag börjar imorgon ; )

Kortärmad kofta/cardigan, Indiska, 279;-
Bolero/kort väst(?) H&M, 189;-
Örhängen, H&M, 29:50;-

FRISK!

HEEJ! Har längtat sjukt mycket efter att få sitt här, framför skärmen och trycka ned bokstäver på tangentbordet. And here i am.
Blev ju sjuk i måndags eftermiddag, därför uppdaterade jag aldrig igår.

Tittade i alla fall på Cashmere Mafia i måndags. Så jävla wannabe Desperate housewives och Sex and the City. På tal om DH, ny säsong på tisdag. Längtar så jag dör, har ni sett reklamen på TV?

Har ju som sagt pratat lite löst om en tävling! Nu är nästan alla förberedelser klara : )


Längtar sjukt mycket till imorgon, ska med mammsen in till stan då (ooh, vad kan man få..?)

Sjuk

Har blivit sjuk här på eftermiddagen : (
Hade feber för ett tag sedan, men det är bättre nu. Ska kolla på Cashmere mafia ikväll, och lägga mig tidigt, så kanske jag kan gå till skolan imorgon.

(vanligt, tråkigt och enformigt) Morgon inlägg

God morgon!
Har inte så mycket att skriva, ville bara höra av mig : ) Ska strax åka, börjar så pass sent idag (9:15) Men jag hör av mig lite senare ikväll!

Hoppas ni får en bra dag!

Bilder från hela veckan

Har ju hunnit med en hel (foton) del under veckan, som jag inte kunnat ladda in i datorn. Men nu är det dags : )
Kör lite bildet med ort text mån-sön.
Måndag: Fyndade ett armband på H&M för 10;- VIsst är det grymt snyggt? (och prisvärt!)
Onsdag: Vi slutade så tidigt att My och jag hann ta en sväng till stan, och vi hittade fullt av bikinis på Gina Tricot, 15;- /del. Köpte en ljusrosa och en likadan svart (ser en aning blå ut, beroende på kameran)

Fredag: My sov över hos mig, hyrde Breakfast at Tiffany´s, som jag sogligt nog aldrig sett (innan vi hyrde den) den var ju så himla omtalad i GG- böckerna.

Lördag: VI går upp klockan 7, eftersom Elin (dumt nog) bokat tid halv nio hos frisören där vi ska ta hål. Men visst blev det fint? Sedan traskar vi runt i stan, där vi hittar våran nya guldgruva! Chanel örhängen för 100;- (har letat överallt!) bara att slå till. Till lunch blir det godaste Ceasar salladen på Dubbel W (My tog någon annan sallad, se bilden)


Har förberett mig för en andra tävling, här på bloggen, håll utkik!

Äntligen en dator...

image750Är hemma hos mamma nu och kan äntligen börja blogga på som vanligt nu. När jag kom hit låg det 2 gardiner på min säng. Jättefina! Från indiska. Passar perfekt i mitt rum!
Ikväll ska jag bara ta det lungt. har suttit och halvkollat på någon tönt film. Jobbigt med skola imorgon bara : /
Efter skolan ska jag ju jobba lite, och direkt när jag kommer hem ska jag kika på Cashmere mafia, men något litet enstaka inlägg ska jag väl hinna med.

Snart kommer massor av bilder från hela veckan!

Hemma hos My

Heeei!
Är hemma hos My, har tagit ett till hål i örat, gick upp klockan 7 : S
Jag har massor av bilder ni ska få se, men jag har varken kamera eller kamera sladd här, ni får se alla bilder på söndag/måndag eller tisdag.

Vi ska strax gå till frissan, My ska göra bruna slingor : ) FIINT!

Ha det så bra idag, skriver ett till inlägg så fort jag får tag på en dator och nästa vecka kan jag börja uppdatera som vanligt igen : )

Puss hej!

Cashmere Mafia

Har suttit och tittat lite på TV. Går inget bra...
Är sugen på att titta på "Cashmere mafia" har gått ett avsnitt tror jag, går på måndagar på 3:an (21:00)
IIH! För alla som missat så börjar Desperate Housewives igen den 15 april (samma tid som vanligt) har så läne undrat och äntligen!

Cashmere mafia (från tv3.se)

image745Namn:
Caitlin Dowd

Spelas av: Bonnie Somerville

Yrke: Marknadschef på en sminkfirma

Status: Relationer är långt ifrån Caitlins grej... att dejta någon i en vecka ser Caitlin som ett lite för seriöst för hållande för hennes smak...

Profil: Caitlin är den ultimata sökaren. Hon trivs med sig själv och har kul... men hon vet inte riktigt vad hon vill...


Om det är något Caitlin har erfarenhet av så är det att dejta. Lite udda, mycket humor och kreativ på jobbet - det är så Caitlin definierar sig. Men vad händer när hon blir attraherad av en person som hon absolut inte trodde att hon skulle bli attraherad av


image746Namn: Juliet Draper

Spelas av: Miranda Otto

Yrke: COO på en stor hotellkedja

Status: Gift med Davis... hur länge nu det varar...

Profil: En perfekt yta går före allt.


Juliet är stormrik. Hon är en av stans mest framgångsrika affärskvinnor och hennes look baseras på perfektion - dvs inte ett hårstrå är ur synch.


Tyvärr betyder rikedom inte allt. Privat är Juliet gift med en Davis - en man som har lite för svårt att hålla fingrarna borta från både kvinnor och Mirandas plånbok. De har en rebellisk tonårsdotter, flera hus och till synes ett perfekt liv tillsammans.


Men hur länge till kan Juliet lita på sin man? Och hur länge kommer hon att stå ut med perfektion - i alla fall om det innebär att lycka kommer i andra hand?

image747

Namn: Zoe Burden

Spelas av: Frances O'Connor

Yrke: Investment bankir

Status: Gift med arkitekten Eric som hon har två barn med.

Profil: Lyckligt gift. Perfekta barn. Framgångsrik karriär. Zoe är typen som har allt.


Zoe har satsat dubbelt - familj och karriär - och lyckats med båda. Lyckligt gift och en framgångsrik karriär... hur länge det nu håller...


image748

Namn: Mia Mason

Spelas av: Lucy Liu

Yrke: Tidningsredaktör på Barnstead Media

Status: I öppningsscenen har Mia pojkvän...

Profil: "Mia has been running with the boys since she was a little girl, now they run with her... if they can."


Mia har alltid haft ett fokus: att vinna. Som tur är har hon talang för att pricka in rätt strategi - i alla fall när det gäller affärer. Hon är på toppen inom tidningsbranschen, något som visar sig vara problematiskt om man vill ha ett liv utanför jobbet.


Förutom jobbet är Mia en modedrottning ut i fingerspetsarna. Med sina nya magnifika outfits och frisyrer varje dag drar hon både blickar och kamerablixtar åt sig.



 Längtar sjukt mycket efter min skinnjacka också : /
Den ska komma den 20:e april, tillsammans med min trench.

Nu ska jag röra på påkarna. Hem till pappsen igen. Men jag hör väl av mig : )

Ha det så bra nu då, älskar er alla!

Hejsan hejsan

Hejsan alla glada! : D
Jag är skitglad! Ingen aning varför... men men, det är väl bra!?

Hade de jätteslappt idag. Vi har tema vecka och håller på med film i små grupper. Det var dags för redigering av våran film. My, Siri, Hilde och jag tog på oss ansvaret.
VI åkte hem till Siri och redigerade hela dagen, åkte till skolan och var där 20 minuter innan vi slutade : )

Sitter hema hos farmor och farfar (har ju ingen dator än, hemma hos pappsen) vi ska äta här. Tänkte att nu får se alt jag köpt under vecka i slutet av veckan/början på nästa vecka.

Ha det så bra! PUSS!
Ajusdet! Ska ta ett till hål i örat på lördag, tillsammans med Elin och Sophia i klassen. Har velat gör det så länge, men aldrig riktigt pallat. Så nu tänkte jag att man får passa på, vafaan, 80 spänn, ingenting ju...

Godbitar från cocoo.se

image742image743image744
Iiih! Im in LOOOVE! Titta bara så söta de är! Älskar dem. Ska nog beställa ett, seröst, 85;- för ett sånt där? Det är defenitift värt det.

Nästa steg; vilken färg?

-Hmm...


Från cocoo.se

Trassel

Hmm... vet inte hur man laddar in bilder i den här datorn... Kan tyvärr inte lägga ut bilder på det jag shoppat idag, får bli någon annan dag. Det är i alla fall (hittills) ett jättefint armband och 2 bikinis : )

blogg.se byter plattform (?)

Halloj, allihopa! ; )
Jag beklagar verkligen mitt lilla, vi kan kalla det (blogg)uppehåll. Ni som har bloggar hos blogg.se vet varför, men ni andra som inte bloggar. Det är så att blogg.se (där jag loggar in när jag ska skriva mina inlägg) håller på att "byta plattform" alltså hade de tänkt att ändra vissa inställningar, ta bort och lägg till vissa funktioner för alla bloggare. Men, det blev en hel del fel, och det hela blev fördröjt.

Men nu kan jag (för hoppnings vis) börja blogga som vanligt igen.

... Det är bara en sak...
Min föräldrar har just skilt sig, och jag och min lillebror är hos pappa den här veckan (och hos mamma, nästa vecka) och det finns ona problema... pappsen har ingen dator... Jag sitter faktist hemma hos farmor och farfar nu : P
Kommer inte alls kunna uppdatera lika ofta som vanligt (men det gäller bara den här veckan!)

Har hunnit med lite shopping på de (2?) dagar jag inte uppdaterat. Kommer bilder snart : )


Hoppas ni haft det bra tiden då ni (sorgligt nog) varit utan min blogg!

RSS 2.0