Dagens (rese)outfit.

image865
Wayfrares från Gina Tricot, pappas blåa munkjacka från Ica Maxi : ) skinnjacka från ellos.se, leggings från Weekday och så har jag packat i min stora LV bag från Hötorget...

Jaha, då bär det (snart) iväg då. Körde på mysiga kläder, eftersom vi ska sitta i en buss, några timmar. Så fort jag kommer hem på söndag har mammi sin 40- års fest, men när sista gästen gått ska jag kansta mig över datorn. Promise.

Jaha, inget mer att säga, så nu börjar mitt
image866

Packan äv väskad.

Nu är väskan packad (om ni inte listat ut rubriken än) Och snart ska jag iväg, och resa bort med klassen. Ska bli riktigt mysigt att göra något tillsammans med dem, några slutar efter sommaren.

Ska få till en outfitbild, som jag kan lägga in, innan jag åker.

So fucking perfect.

image863
Den blir så jäkla bra! Mahaha, längtar efter min "Portis"

Back from business

Nu är jag hemkommen från Ikea (eller, för ett tag sedan i alla fall) blev mest en massa småskit, ljus, lådor, jaa, ni vet. Hade jag köpt något speciellt hade jag ju såklart visat det på bild på en gång.
Hittade den perfekta garderoben! Den kommer inte in på lager igen förens om 2 veckor. Surt. Men den som väntar på något gott..

Ska se om jag hittar någon bild på den, så jag kan visa er!

Skriv på.

Kom igen, nu hjälps vi åt

- Var med och förändra synen på våldtäkt!


I senaste numret av VeckoRevyn har vi gjort en landsomfattande undersökning om svenska tjejer och sexuellt våld. Den visar att:

  • Endast var femte våldtagen tjej polisanmäler våldtäkten. Den största anledningen? Hon är rädd för att inte bli trodd eller tagen på allvar.
  • Av de tjejer som faktiskt anmält en våldtäkt upplever många att polis och/eller åklagare agerat oförstående, dumförklarande eller anklagande inför hennes historia.
  • 42% av våldtäktsanmälningarna lades ner direkt, utan åtal.

Nu vill vi på VeckoRevyn förändra attityden kring våldtäkt. Vi kräver därför att:

Alla våldtäktsanmälningar ska, där det faktiskt är möjligt, undergå en ordentlig polisutredning.
Faktorer hos kvinnan, såsom påverkan av alkohol, klädval, beteende eller tid från våldtäkt till anmälan, gör henne inte mindre värd att få en ordentlig polisutredning.


Från veckorevyn.com
Äntligen någon som gör något!
Jag tycker att det är en sådan självklarhet, så något som detta borde inte behöva göras. Men tyvärr finns helt sjuka människor.

Just nu finns 5447 underskrifter, minn hittar ni på plats 5445. Skriv på här.

Mer bränsle till garderoben.

image861

image862

Nyinhandlad för idag. Skulle ju också köpa den där fina tröjan jag bloggade om igår, men TopShop hade inte fått in den : (
Tröjan blir überfin till ett par leggings. Den kommer (överraskande nog) från Lindex, jag hittade den när jag bläddrade igenom nya Sofi's Mode.

Nu ska jag iväg på ett informations möte ang. kollot i sommar : ) Ska bli riktigt kul att få träffa alla gamla kompisar och ledare sedan i sommras.
Sedan ska jag skynda mig hem till GG och DH, så ni hör nog inget mer från mig ikväll.
Hoppas ni haft en bra dag, allesammans!

Ni är så söta, hela bunten!

När jag loggade in nu, ikväll hade jag fått nästan 20 kommentarer. Oväntat. Och alla var lika fina. Blev riktigt glad, nästan frisk. Tack och många pussar!

Hello sailor!

Ush, så fin den är! Så fort jag blir frisk ska den bli min.

Choklad är en flickas värsta fiende.

image860
Ligger hemma i sängen och snyter mig för fullt. Är hemma från skolan idag, är pollenallergiker, tar alla möjliga medeciner, men ingen hjälper. Är så allergisk att det känns som huvudet ska sprängas vilkens sekund som helst. Ont som attan gör det. Men vad gör inte susen, om inte lite choklad?

M:et står fär My.

image859

Fint va? Gjorde det med berlocker från någon pärlaffär i Gallerian. My har köpt pärlor och ett A. Älskar min My, bättre kompis finns inte <3
F:en ser ut som P:n, i bildtexterna :S

Some stuff.

image854 image855image856 image857
Bild1: HAHA! Mys före detta solisar som hon köpte isommras, men hatar nu. Köpte dem för en tjuga. Med fel min ser man ut som en mygga i dem : D
Bild2: Äntligen ett par Wayfarers! Letat efter den perfekta storleken. Hittade den tillslut på Gina Tricot, 79;-, men vad gör jag med munnen? : )
Bild3: Köpte också ett flätat skärp (Gina Tricot 99,50;-) så jag kan bli lika fin som Elin Kling.
Bild4:
Den här fina tröjan fick jag av My när hon rensat sin garderob. Love it.


Sorry att uppdateringen blev så sen. Var på någon släkt grej idag. Trevligt trevligt. Nu ska jag sätta mig framför TV:n med lite glass. Melodifestivalen just started!

Jusdet! Köpte också material till ett "bästa vännen som jag älskar, My" armband som jag gjort. Det blev perfekt, precis som hon. Kommer bild i nästa inlägg.


Hos My.

Mahaa, är hemma hos My, och stannar över natten. Ville bara höra av mig.
Puss, ha en bra fredag kväll!

Like a bird.

image853
Var inne i stan idag, en sväng, med My. Köpte dehär fina örhängerna från Pilgrim, till mammi, som hon ska få när hon fyller 40 (den 29maj)
I'm sure, she'll love them.

Olikfärgade naglar.

image852
Haha, jag är så fyndig. Hade grymt tråkigt igår, fanns verkligen ingenting att göra, så jag hällde ut alla min nagellack i en stor hög på golvet, och la dem i nyans- ordning.
Man ser det inte så bra på bilden, men, det slutade i alla fall med att jag målade naglarna i fem olika nyanser. Från rött till oranget till aprikos.

Cashmere.

image851Idag snodde jag mammis mjuka cashmere tröja : ) med en tunika under, och ett par strumpisar blev det en outfit.

Cashmere tröja från Levi's, grå tunika (som jag har under) från Gina Tricot, mönstarde ben från Åhlens och halsbandet jag håller i är från Kappahl..


Sprang precis till Konsum för att norpa åt mig en SOLO. I det nya nummret får man en bikini, ville vara snabb, så jag fick den färgen jag ville ha..
Blev en turkos.
Blir säkert fint till brännan.


Nu är jag ganska trött, ska ta något mumsigt att smaska på, bädda ned mig i sängen, framför TV:n med min nya tidning.
Ha en mysig kväll, puss på alla!

Mitt nästa par?

image850Rotade bland posten idag, och mamma hade fått något spännande grattis (hon blir 40år den 29 maj) kuvert från Ellos, och självklart höll jag mig framme.
Och i kuvertet låg ett presentkort på 200;-
Ena sekunden log jag mitt busigaste, sötaste leende, och andra sekunden vilade presentkortet i min hand.
WIIIE!
Dags att spendera, har kikat på dehär söta skorna... faas, när kommer jag egentligen använda dem!? Å andra sidan, beställer jag dem inte, ångrar jag mig.

Foundation.

image848image847

Köpte en foundation idag, innan yogan. Blev gammla heliga Dream matte mousse från Maybelline. Kanske inte den bästa, men så fick det bli den här gången. 120;-

Alla mina skor.

image839

image840

image841

image842image843

image844

image845

image846

Wanted.

image838

Iih! Just nu är jag jättelycklig! Minns ni Tjallamalla "praoen"? Ska dit igen : ) De hade pratat med mammsen, och gillade mig jättemycket. Jag var "den gulligaste ungen i hela världen" och "himla lätt att ha å göra med".
Ni kanske också minns mitt tjat om Rodebjer- praoen? Mammas kompis har frågat nu, när jag ville praoa, och jag tror det bli precis i början av sommarlovet, i 3 dagar : )

Snart kommer min sko- special!

Kvällens planer.

Ikväll är det någon lite släkt middag här hemma hos pappa, för att fira min födelsedag (som var den 1:a Maj) hör inte av mig mer idag, men jag har förberett en sko- special till er imorgon : )

Den sjuttonde maj tjugohundraåtta.

Egentligen vet jag inte om jag har ork att uppdatera resetn av veckan. Kanske inte nästa häller. Och inte nästa, eller nästa. Kankse inte på en hel månad? Kanske inte på hela året? Kanske Aldrig.
Men.
Jag vet, att sluter jag blogga nu kommer jag ångra mig, och så måste man ta hela skiten från början. Så visst ska jag kämpa med det lite nu, och snart är jag, förhoppningsvis, kanske i blogg- form igen.

Somliga går i trasiga skor. Somliga inte.

Blir ett litet inlägg nu såhär på kvällskvisten. Vet att min uppdatering har varit värre än usel. Ska ta  igen det. Promise.
Idag blev det ju några små inköp också. Väldens mest underbaraste skor i hela världens universum, från Din Sko, 299;-
To keep or not to keep, that's the question. Vafaan, det är väl vart det? Jag menar, pank resten av månaden eller dehär underbara fantastiska skorna...? Tror i alla fall jag behåller dem.. : )
Funderar fortfarande på någon slags sko- special, där ni får se alla min 100- tals (okej, så många är det inte) skor på bild.
Ursäkta världens sämsta kamera... ser ur som att det är en fläck på ena skon, men det kan jag försäkra er om att det inte är.
image835

image836

image837

Köpte också en klänning på Gina Tricot som jag ska sy om, men den kommer det inte bild på förens den är omsydd. Lite presenter till pappsen som fyller år imorgon, fick jag också med mig hem.

Tävlingens vinnare.

Nej, att passa förbestämda tider (och nu också, datum) må inte vara min bästa sida, men bättre sent än aldig.
Det här är Face Stockholm läppglansets vinnare.

Maila namn och adress till [email protected]

En bloggerskas plikt.

På något sätt är det en oskriven regel, att skrive ett förlå-så-hemskt-mycket-bör-dålig-uppdatering- inlägg. Det här var mitt.

Dagens outfit!

image834
Skinnjacka från ellos.se, vit t-shirt/tunika från att, berlock halsband från Kappahl, jeans från Miss Sixty, skor från H&M och så oranget nagellack på tår & fingrar.

Tjejmiddag ikväll! Hinner antagligen inte uppdatera något mer idag, kanske en snabb outfit eller så. Annars hör jag va mig imorgon. PUSS!

Vinnaren...

Har nu en vinnare som presenteras imorgon : )

Tävlingen avslutad.

Nu är tävlingen avslutad. Ska på något sätt lotta nu.

Efter regn kommer solsken.

Förvirrande. Idag när jag öppnade mail- inkorgen, hade jag fått ett mail från Stockholmsgruppen. Ett till(?) Och den här gången blev jag besviken. På riktigt.
De hade tydligen "väldigt många sökande i min ålder" så jag kom inte med. Fan, hur kunde min ruttna dag bli ännu ruttnare?
Men, efter regn kommer solsken.
Mailet jag fick förut då?
Jag svarade på mailet och frågade om det andra mailet (hänger ni med?)
Och jag fick ett mail tillbaka.
OCH JISSES AMALIA! De som sa att jag inte kommit in var personerna på People avdelningen. Hon som hört av sig och sagt att hon ville ha fler bilder, jobbade på Modell avdelningen : )

Get inspired.

image832
Nej. Det är (tyvärr) inte min garderob. Hur mycket jag än önskar att det var det. Hittade bilderna på lisaplace's gamla blogg.
Och inspererad blev jag.
En sån där garderob ska jag ha hemma hos pappa (fast han vet inte det än). Den är helt perfekt (kanske en aning liten(?)) Jag älskar den!

Bloppisen har dragit igång!

På fredag smäller det! My's och min tjejmiddag. Ser verkligen fram emot den, det kommer bli jätte mysigt! Imorgon ska vi åka och handla allt vi behöver ; )
Gav ut inbjudningarna idag. Fina va? (klicka för större bild)

Nu har vi börjat lite smått med våran bloppis, och ni är varmt välkommna att kika in!


Dagens outfit!

image831
Mammsens kofta, svart baslinne från Filippa K, mönstrade ben från Åhlens och svarta ballerina från Skopunkten.
Håret uppsatt i toffs.

Var hemma hos My idag, efter skolan. Vi satt för det mesta vid datorn, och kollade olika sidor, bloggar och sånt. Vissa är så himla roliga att man viker sig av skratt! Särskilt åt gammla bloggarna.

Stockholmsgruppen svarar.

IIH! Blev helt galen när jag såg ett svar från Stockholmsgruppen, i min mail inkorg. Tog ett djupt andetag innan jag öppnade det.
Och vad ska man säga? Kan inte beskriva min besvikenhet : (
... Skojade baara. Nu blev ni allt skraja va? Nej, men de skrev att de ville ha lite fler bilder, och så ställde hon några frågor.
Inte illa va?
Fortsättning följer...

Dagens outfit!

image830Fin bild va? Står på en bänk, vid vårat vardagsrums fönster. Blev motljus så man ser inte så bra, men jag var tvungen att va med utsikten : )
Idag har jag på mig;

♥ Vit sjal/halsduk, ?
♥ Skinnjacka, ellos.se
♥ Grå tunika (under), Gina Tricot
♥Mönstrade ben (se inlägget nedan), Åhlens
♥ Ballerina, Skopunkten
♥ Klocka, Ur & Penn
♥ Oranget nagellack

Ska inte gå förens om ungefär 20minuter, hinner alltså fixa lite bloppis- grejer i Photoshop : )
Ha en bra dag!



Och så jag.

image828     image829

Mönstrade ben.

image827

Dagens outfit!

image825
Kör med lite roligare outfit- bilder nu. Det blir ju mycket finare, eller vad man ska säga : ) Idag var jag med My, Lovisa och Sirir i Hagaparken (inne i stan). My och jag köpte en sallad och salami och brie mackor till lunch. Mums! I parken tog vi en massa bilder till våran framtida Bloppis, fast den är inte klar än, länkar när den är färdig. Köpte ochså lite saker idag, kommer bilder senare, i ett eget litet inlägg : )
Idag hade jag på mig;

♥ Svart linne, H&M
♥ Svart bolero, H&M
♥ Jeans, Miss Sixty
♥ Skor, H&M
♥ Oreanget nagellack på tårna : )

Kom precis till mamma, så jag ska packa upp lite saker, lägger in bilder och så på dagens shopping senare.

Wayfarers?

image823


image824




Indiska 59:50;-                                Orginal Wayfarers, från Ray-ban


Himla mycket jag sett av solisar i "Wayfarers" modeller. Jag vet inte vad jag tycket om dem. Skulle kunna tänka mig ett par riktigt stora, eller ett par som jag såg på Indiska idag.

Bästa presenten.

Har dumt nog glömt nämna den bästa presenten jag fick när jag fyllde år. Den fick jag av Musse. Han sa, att när han jobbat klart i Juni någon gång så ska han ta med mig på en shoppingtur! Herregud. Kommer aldrig att klara av att vänta så länge. HÄRLIGT! Vilket paradis.
Men var är det för jobb han hållet på med egentligen!? Nejså, inget speciellt. Nästa vecka ska han ju inte bara åka till New York och träffa Sex and the City tjejerna...

Jag skulle kunna betala för det.
-Han får betalt för det.

Morgon i paradiset.

Den nya designen är klar! Ska bara lägga in en visningsbild när jag kommer hem till mamma imorgon. Var så himla trött på den gamla, men den finns kvar, så jag kan ju alltid byta tillbaka.

Idag har vi spacklat i mitt rum och nu ska vi åka och köpa färg! Ska ha någon latte- färg.

Måste göra mig iordning nu.
Puss, hej. Ha en bra dag!

Ny design.

Blir den nya designen (majoriteten eller vad det heter) kan se lite konstigt ut, nu medans jag håller på.

RÖSTA! Vilken header?

image822
Okej, nu MÅSTE ni hjälpa mig. Har suttit och gjort en ny header i Photoshop. Ska jag ha den, eller ha kvar den jag har nu? HJÄLP! Ni får rösta, i kommentarerna.

Hard rock café.

Var ju på Hard Rock café igår, tillsammans med Aksel (lillebror), pappsen, Musse (gudfar) och My för att fira min födelsedag. Det var hur mysigt som helst! Beställde en Ceasar sallad, den var jättegod : ) Här kommer lite bilder;

image816

Min födelsedag (är inte slut än)

image807 image808
My gick härifrån för ett tag sedan (vi ska träffas lite senare, då vi ska till Hard Rock café) hov var här och fikade lite, jag hade bakat en jordgubbs tårta alldeles själv *större flin än ni någonsin kan ana*
Fick lite presisar också;



♥ Gulligt kort med 500;- i från mamma & p-
appa
♥ En stor, fin blombukett, från mamma & p-
appa
♥ Grått baslinne, från My
♥ Rouge borste med äkta borst, från Aksel
(lillebror)
♥ Läppglans (tack gud My! Alla mina fina
färger är slut!) från My
♥ Fickspegel med tuggummin i, från My
+ 500;- på ett bankomatkort som skickas
till mig på onsdag

Nej, nu måste jag fixa mig till ikväll. Lägger antagligen in en outfit, sedan.

1000 kommentarer.

Min tusende kommentar skrevs aldeles nyss av Paula.

GRATTIS ALMA!

image806Jag fyller år idag! : D STORT grattis till mig : ) Fick lite presenter nu på morgonen, och jag ska få fler när mamma kommer och fikar, så jag lägger inte in foton förens då.
Och ikväll ska vi ära ute på någon musig restaurang.
Hoppas eran dag blir lika bra som min! PUSS ALLIHOPA!

RSS 2.0