Å jag klipper till med saxen...

Kan ni fatta? Inte jag i alla fall, inte förens om några dagar. Jag var ju hos frissan idag, hade tänkt klippa topparna, BARA. Men, Svjussh sa det, och på 1minut hade jag bestämt mig för LUGG... Jag vet inte vad jag tycker... HAHA, jag menar, två klipp till med saxen, ser jag ut som Kleopatra...

Här ser ni de bästa (inte så bra...) före, och efter bilderna. På efter- bilden ser halva min lugg nästan svart ut, men den är precis samma färg som resten av mitt hår.
Blev lite shopping också, kommer bilder i nästa inlägg.


Lite uppmuntrande kommentarer skulle inte göra någon skada... : /

(Skottdagen) God morgon!

God morgon!
Idag ska jag klippa mig : ) Det blir spännande, även fast jag bara ska klippa topparna... Men det är inte förens klockan 1. Jag ska åka in till City klockan 11. (Alltså borde jag göra mig iordning nu!) Ska kolla runt lite, letar efter den ultimata perfekta quiltade väskan ; P Ska kika runt lite i andra affärer också.
Sedan ska jag till salongen.
Efteråt ska jag höra av mig till Lovisa. Vi kanske skulle hitta på något.

Hoppas ni får en bra dag!
P.S. Det är ju faktist skottdagen idag!! Grattis alla som fyller år : D

Min härliga dag

Det var länge sedan jag gjorde något med mamma, så det blev en sådan dag idag. Lillebror Aksel följde också med. Vi började våran dag med att kila ned till min favoritaffär, MnO outlet nere i Hammarby sjöstad. Hittade en låda med massa Rules by Mary kläder (och andra märken) för 50;- /st! Gick till kassan (tillslut) med två toppar från Rules by Mary och ett par shorts från Oneteaspoon. Hon i kassan sa att det var halva rea- priset och att alla klädet jag hittat bara kostade 25;- /st! Och så sa hon att det var 3 toppar, betala 2. Så jag gick och rotade fram en med fjärilar på (egentligen ganska ful...) från Southpole Couture, som jag kan ha på Yogan eller något...
Så hela kalabaliken blev alltså bara 75;- !!

Sedan fortsatte vi ned till vattnet där vi tog en båt, tvärs över, till Söder. Vi prommenerade till Chokladfabriken där vi träffade mammas kompis, Anna. Jag glömde min kamera hemma, igen, så det blev kort med min dåliga mobil- kamera, men ni klarar er.
Jag beställde en kopp ljus, varm choklad och en pralin, formad som ett hjärta. Jag mumsade i mig allt på kanske bara 5 minuter...

Hemskt ledsen för alla suddiga bilder!

Dagens outfit!

image646Här kommer en liten dagens (ser ganska trätt ut på bilden...) har på mig kjolen jag just bloggade om, den jag sydde om. I nästa inlägg ska jag skriva om mammas, Aksels (lillebror) och min lilla familje- tur idag : ) Var jätte trevligt, köpte två toppar och ett par shorts. Och sedan chokladfabriken : ) Mer om det senare.
Idag hade jag på mig;

♥ Bas linne, H&M
♥ Kjol, sytt själv (eller vad man ska säga : P)
♥ Lila samlt lackskärp, Lindex
♥ Strumpisar, H&M

Ajdå! Nu fick ni ju se mitt hår : / Aja, ni får se det igen på fredag, när dte är klippt också : )
Ha en bra kväll!



Min omsydda kjol!

image645
Tadaa! Snygt det blev, va? Gick på 15 minuter. Hade ingenting att göra igårkväll, så fick jag lust att sy. Ar riktigt nöjd. Före- en tröj/klänning från Gina Tricot som kostade 149;- (Tröjan & kjolen sitter ihop) Efter- Jag har bara sytt upp kjolen, inget mer, och tröjan är nedvikt, så ifall jag vill ha tröjan, är det bara att vika upp den! (sorry att efter- bilden är så suddig!)

Så var det i Åre

Nu kommer det fördröjad inlägget om Åre, dag för dag. Jag är hemskt ledsen att jag inte tagit flera bilder!

Lördag:
Vi åkte hemmifrån klockan 9:00, vi stannade runt halv tolv på Mc Donalds och år lunch, gick till en bensinmack brevis och köpte godis & tidningar : ) Vi var framme vid våran lilla stuga ca 17:00, vi packade upp, åkte sedan hem till kusinerna (Elsa & Klara) & co och åt middag, tacos : ) Sedan kollade vi bara på TV.
Söndag: Efter frukosten åkte vi till en skiduthyrning och hyrde skidor. VI åkte sedan till Trillevallen för att åka skidor. Åkte mest ankar- lift den dagen. Det blåste skitmycket, bara vid hälften av backen så jag åkte aldrig ända upp. Till lunch grillade vi korv och sedan åkte vi lite mer. Vi blev kalla snabbt och åkte hem redan vid två- tre.
På kvällen skulle kusinerna äta middag hemma hos oss, så vi åkte till ett litet ICA i närheten. Där köpte jag Schwarzkopf Poly Color, i en brun nyans. Efter ICA åkte vi hem till Kusinerna och badade bastu innan det blev middag hos oss.
Innan middagen hjälpte moster Jenny mig att färga håret. Och det blev riktigt bra, min naturliga hårfärg is back! MEN, ni får inte se resultatet förens på fredag : ) Då har jag nämligen bokat tid hos frisören, för att klippa topparna. Då tar vi hela "Visningen" då.

Måndag: Efter frukost åkte vi till Duved (ligger i Åre) för att åka skidor. Men flera liftar var avstängda pga. att det blåste så mycket, så vi hoppade över att åka skidor den dagen.
Istället mötte vi kusinerna & co på torget mitt inne i Åre c. Vi gick till ICA och köpte lunch (köpte mej en Sofis Mode också) som vi skulle ha med till Tännforsen.
Tännforsen (ja, det stavas med Ä) är ett jättestort vattenfall! Det var nästan lite obehagligt. Efter Tännforsen bar det av till ett Spa- där vi skulle bada. Och tro mig- det var hur härligt som helst! Det var bara vi på hela badet (okej, en liten tjej var också där) och vi hade bubbelpoolen & bastun och allt för oss själva! Vi hade tänkt sola solarium efteråt men de var upptagna. (Tur det för min ekonomi...) 
På badet var det ju (som vanligt) skyltat Dam och Herr på omklädningsrummen. Och de "skyltarna" går under kusinernas- kumor- kategorin! HAHAHAH! (Se bilderna) (Jag fotade med min dåliga mobil- kamera) Kan ni se vilken skylt som var dam och vilken som var herr? ; D
På kvällen fick vi middag hos kusinerna & co, igen : ) Potatis, lövbiff & vai hade korv med oss.

Tisdag: Efter frukost åkte vi till Duved igen, det blåste mindre den dagen, så vi köpte liftkort. När vi åkt upp upptäckte jag att det var jättesvårt att åka! Japp- mina pjäxor var aldeles förstora. Jag hade bara ett par tunna strumpor i dem, så jag tog mig ned, så gick vi till bilen så jag kunde ta på mig ett par tjockare strumpor. Och det fungerade bra! VI åt lunch hos Aksels (lillebror) klasskompis som hyrt en stuga i närheten.
Efter lunch åkte vi jättemycket! Det här var lungt bästa dagen. Vi åkte ända tills liftarna stängde.
Vi åkte hem till våran lilla stuga och jag packade ihop och städade i mitt stökiga rum (se bilden) vi skulle vara kvar en natt till, fast jag skulle sova hos ussarna den här natten.
Vi blev bjudna på middag den här kvällen igen (vi är nu skyldiga dem middagar : S) och på kvällen kollade vi på GG och I huvudet på Gynning (JAG VILL HA HENNES PARFYYM!) Sedan låg vi uppe och skrattade hela natten. (Don´t ask why!)
Onsdag: Dags för hemfärd. Klockan ringde 7:30! Puh, upp & hoppa. Pappa kom och hämtade mig där klockan 8:50, så började den långa resan hem. Jag somnade och när jag vaknade igen var klockan 11. Vi tänkte stanna på Max hamburgerestuarang, men vi missade den ; P Då tänkte vi ta Mc Donalds (Igen : S) Och vi åkte bil i 1, 5 tim. men inget Mc Donalds! Vi var vrålhungriga, och alla blev på dåligt humör. SÅ, ÄNTLIGEN en skylt "Mc Donalds, nästa avfart" YES! Men wtf, har det inte redan varit en avfart? Jupp, vi hade missat det igen, och att vända kom (tydligen) inte på fråga... Jaha. Det hela slutade på samma Mc Donalds som på ditvägen ; P Då var klockan halv 2. Det tog alltså 2, 5 tim. för oss att leta upp ett lunchställe ; P
Puh! Det blev ett långt inlägg, längsta ever? Nu har jag skitont i mina fingrar, det blev som en hel uppsats!

God morgon! (det här inlägget är laddat med massa information)

God morgon!
Det var mycket jag glömde skriva om igår, bla. att jag färgat håret : ) Mer om det i nästa inlägg, då jag loovar att skriva om hela Åre- resan.
Idag ska jag & mamma prommenera till MnO outlet (min favorit outlet där de har kläder från bla. Rules by Mary & Modström) och efter det ska vi ta båten till Söder, från Hammarby sjöstad. På söder ska vi till Chokladfabriken! Har varit där en gång förut med farmor, deras chokladpraliner är gudomlig! Och då har vi inte kommit till bakelserna...

Igårkväll sydde jag om den här till en kjol. Jag ångrade det köpet så mycket, och nu är kjolen bland det bästa jag har i min garderob! Och det gick på ynka 15 minuter! Mer om det sedan, i ett eget inlägg.

Hoppas ni får en bra dag!
P.S. Nu har Azzle en till tävling!

Trött

Är så trött nu efter resan- tog faktist, i princip hela dagen, att jag bloggar om allt och lägger in bilder och så imorgon.

Måste bara säga att jag älskade GG- avsnittet igår! Bästa av alla- hittills. Nu ska jag äta lite glass och bara ta det lungt, antagligen framför TV-n

Ha en bra kväll!

HEMMA!

HEEJ MINA SMÅ ÄLSLINGAR SOM JAG ÄLSKAR!
- Ja jag är på bra humör : ) Är äntligen hemma, och det var jättekul i Åre! Men när man varit bortifrån hemmet ett tag får man plötsligt så mycket att göra. Läsa igenom mail, höra av sig till bloggen, ladda in bilden (sorry, tog inte så många!)...osv...osv... Så allt det måste jag ta i tu med nu, innan jag berättar lite närmre hur det var.

.

image637
Nu är allt packat, och vi ska strax åka. Får jag tag på någons mobil kan jag kanske gå in på internet ; P Som sagt kommer jag hem på onsdag, och då hör jag av mig så fort jag kan. 
Ha det bäst, sålänge! 

499 kommentarer!

Shiit! Är uppe i 499 kommentarer! Vem skriver den 500:e?

UPDATE:
okej, såg nu att min Kusin skrev en kommentar, medans jag skrev det fjuttiga lilla inlägget ; P

Uppspelet gick bra!

image634image636
Från mamma, pappa & lillebror      Från Farmor & Farfar


Shoo! Är hemma nu, uppspelat gick super! Titta så fina blommor jag fick! Nu på kvällen har jag fikat lite ; P och nu ska jag dricka lite grönt thé och bara ta det lungt. Har packat klart allt inför Åre- resan imorgon, som sagt blir det ett blogguppehåll, så länge jag är där. Kommer hem på onsdag, så länge klarar ni er va?

Fick lite pengar av Farmor och Farfar, så nu kan jag köpa väskan ; D

Ska också försöka få tag på lite bilder från uppspelat nu, det var många som fotade.
Ha en bra kväll!

Stress

Tjoo! Har det lite stressigt nu, måste packa ihop mina saker inför uppspelet. Jag har slängt i mig några mackor, och lite kaffe.
Hör av mig senare ikväll.

Dagens outfit!

image633God morgon! Först vill jag bara säga att jag hatar den här outfit- bilden (med det blev den bästa av alla : S) Idag efter skolan måste jag skynda mig hem och packa kläder & accessoarer till vårat uppspel ikväll. Jag kanske inte hinner skriva något inlägg förens efter 20:00 ; (
Beklagar.
Idag har jag på mig;

♥ Kofta, mammas
♥ LBD, L.O.G.G
♥ Tights, Weekday
♥ Mocca stövletter, Wedins
♥ Väska, Vezzano
♥ Och så mitt knall- rosa nagellack ; )


Hoppas ni får en bra dag!

Packa i min LV- bag

Nu måste jag packa min väska, inför Åre. Jag kommer knappt hinna det imorgon, och vi åker klockan 9:00 på morgonen på lördag. Åre=blogguppehåll för mig. Sorry, but that´s it. Kommer hem på onsdag igen.
Kanske gör en liten "pack special" då jag kan visa lite av det nödvändiga jag kommer att ta med mig i min LV- bag (precis en sån som på bilden, fast dock inte äkta)

Ännu en tråkig kväll!

Har ännu en tråkig kväll framför mig. Jag ska köra sista plugg- spurten nu. Sedan kan jag njuta av ett välförtjänt lov. På lördag åker vi till Åre, förresten, dat har jag inte berättat tidigare. Vi stannar bara i några dagar.

Ska plugga nu, missa inte 2900 Happiness, ikväll!


Drömväskan

image631
Shit! Hittat min drömväska! (I alla fall för den här månaden...) "Brenton Purple" från BagsandFashion.com. Kostar 598, fyller år om ungefär 2 månader, kanske kan jag önska mig den då? :D
Jag vill ha båda färgerna! Men det går ju såklart inte, vilken tycker ni att jag ska välja?

Väskinformation (från BagsandFashion.com)

Miu Miu inspirerad design, elegant, stor väska i quiltat konstläder. Väskans kan justeras till två olika stilar och på så sätt kunna göra den mindre eller större enligt önskemål.


Detaljer

♥ konstläder - polerad yta med lack detaljer
♥ guldmetall

♥ 1 huvudinnerfack med zipper

♥ 1 öppen innerficka

♥ 1 zipper innerficka

♥ 1 mobilfack

♥ 2 axelband - 22 cm


storlek B43 H33 D13 cm


Rek. butikspris: 1300 SEK


Teateruppspel!

Hej hej!
Hade våran senaste dag idag, men det var faktist ovanligt skönt och lungt. Nu laddar jag inför imorgon, vi har teater- uppspel. Kan inte fatta det. Pjäsen vi jobbat på i ett halvår ska nu bli verklighet ; P
Det kommer att bli grymt kul!

Hoppas eran dag varit bra!

Min kväll ser inte så intressant ut...

Hej på er, allihopa. Jag är hemma från träningen nu. Körde riktigt hårt, kändes som att jag gick ned 10kg (tro mig, hur mycket jag än vill tro det, är det inte riktigt så) efterår åkte vi och köpte kebab. I <3 KEBAB! Det gör alla (inte My, eligt henne själ, fast jag tror att innerst inne, gör hon det ; P)

Blir nog inte många fler inlägg idag, I´m afraid. Har så jäkla mycket skolarbete att ta itu med. Och jag (och ni) vet att det alltid är så mycket som kommer emellan...

...Jag måste duscha nu, te x.


Hoppas ni får en bra kväll, missa inte 2900 Happiness!

Eftermiddag

Hejsan!
Jag kom hem från skolan för ett tag sedan, slängt i mig en salami- macka ; P Ska åka och träna strax, vi slutade tidigare idag så jag hann åka hem emellan : )

Hoppas ni haft en bra dag!

Dagens outfit!

image629Blöö, kommer att få världens sämsta kväll! Måste plugga. Skippade det igår, och nu kan jag inte fly...
Fast, i och för sig, det är ju GG ikväll, det missar ni väl inte?
Today;

♥ Stor halsduk, Rules by Mary
♥ LBD ("Little black dress" inte "Lång blå damklänning"), L.O.G.G
♥ Tights, Weekaday
♥ Moccaskor, Wedins
♥ Väska, Vezzano


Hoppas ni hafte det bra idag
, det har jag (eller, jag hade lite huvudvärk och det här är våran segaste dag i skolan... MEN....)

Såg nu att Vecko Revyn kommit, kanske inte blir en så dum kväll i alla fall...

Lindsay viker ut sig...

image628
Nooo... Lindsay viker ut sig, why?

"- Jag var helt bekväm med det, säger hon men medger samtidigt att hon gjorde 250 sit-ups kvällen innan fotograferingen."

...Yeaah, sure ; (

Yogapass

Shoo! I´m back from the Yoga. Och My somnade igen... hon har somnat mer än hälften av passen! (hon har däremot bara gått på 3...) Det var skönt, vi hade vikarie på Yogan idag, hon kunde typ ingen Svenska, så det blev ett engelskt Yoga- pass den här gången, men det fungerade fin- fint ; P

Nu ska jag ta en dusch, och sedan blir det en outfit ; D

Chanel väska

Det här är min absoluta favoritväska från Chanel. Jag ÄLSKAR de små quiltade med kedjor som handtag (ni vet vilka jag menar va?) också, men jag skulle ge vad som helst för en sån här. Jag får be My kika efter såna när hon åker till Thailand på lördag!
Jag skulle kunna ge henne en kilometerlång lista med saker hon ska kika efter. Men visst är väskan fin?

Beslut

Jag har beslutat mig för lite uppdateringar i min vardag. Väldigt kloka beslut : ) Men observera att jag inte vet hur länge jag kommer hålla fast vid dem...
Mina beslut är i alla fall att titta på nyheterna varje kväll. Okej, varje kväll kommer jag inte ha tid, men det är mycket roligare än att läsa tidninge, och så missar man ju inte det viktigaste.

Sedan har jag också bestämt mig för att träna oftare, börja jogga en gång i veckan och göra sit ups och armhävningar varje kväll, speciellt träna min lilla bulle till mage ; D
Jag tycker att det var väldigt klokt av mig, och jag kommer att vara stolt över mina beslut så länge jag lever upp till dem, vilket säkert inte varar länge...

Lugn kväll

Nu ska jag lägga mig i min säng och läsa Sofis Modetidning :  ) och plugga... tyvärr... Men först ska jag kika på 2900 Hapiness ; D

Använd Firefox...

Har nu märkt att hela min "kategori- sida" ("side") är längst ned på sidan, om man använder Internet explorer när man kikar in på min blogg. Själv använder jag Mozilla Firefox, så jag har inte märkt detta förens nu. Så har ni Firefox, använd hälst det när ni besöker min blogg! Annars går det ju bra som det är...

Klumpig...

Hejsan, allihopa!
Nu är jag hemma, efter en vanlig dag. Fast vi slutade efter lunch och då gick jag hem till My. Vi kollade på en skitläskig film som gick på TV! Det var något pm spökhistorier...
Jag hade tagit massa fina bilder idag, med min kamera, men klumpig nog som jag är glömde jag den hemma hos My...

Hoppas ni haft en bra dag!

Dagens outfit!

image623
God morgon, på er alla. Jag är på bra humör idag, idag ska jag äntligen tillbaka till skolan (vill man det förresten?) nej, det är nog inte därför jag är glad... jag är det för att jag äntligen är frisk! Skönheten ni ser på bilden är jag, nyvaken och utan smink. Vacker syn, huh? Shit också, glömde ta bort mina röda ögon... Jag har på mig;

♥ T-shirt med tryck, Adidas

♥ Jeans, Miss sixty
♥ Strumpor, Juicy Couture
♥ Armband, Glitter
♥ Bamboo örhängen
♥ Rosa nagellack

Har ingen bra rubrik

Jag vet att det varit dålig uppdatering, senast igår förmiddag. Igårkväll var jättetrevlig (Vi var hos Elsa (kusin) som nyss fyllt 16, och hade en lite middag med släkten för att fira.) Vi hyrde Ciao Bella (den var skitrolig & asbra!) och sedan var vi sås såsiga och sömniga att jag sov över där. Vi hade spa med ansiktstsmasker och skit ; )

Nu sitter jag och tittar på Dirty Dancing 2. Har sett 1:an, men jag minns ingenting. Den är i alla fall jättegullig!

Hoppas ni haft en bra dag, det blir bättre uppdatering i fortsättningen.

God morgon!

God morgon!
Hoppas alla är friska och glada : D Det är jag (fortfarande inte bokstavligt...) but i wish... I dag ska jag bara ta det lungt (så att jag blir helt frisk, bokstavligt) ikväll har Elsa (kusin) födelsedag- middag : ) Det blir kul att träffa hela tjocka släkten. Det var ett tag sedan.

Hoppas ni får en bra dag!

Myskväll

För några minuter sedan snöade det som f**n här (i Stockholm). Jag och mamma ska ha en myskväll, pappa och Aksel (lillebror) ska på Aksels klassfest ikväll. Mamma och jag har laddat med varsin paj, cola och kladdkaka : ) Blir antagligen Let´s dance eller Kill Bill vol. 2. en skön, lugn kväll för en sjukling som jag.

Hoppas eran kväll blir lyckad!

Paris Hiltons nya doft

image622
Nu lanserar Paris Hilton son fjärde doft. Denna gång "Can Can". Jag måste säga att jag är otroligt sugen på att lukta på den. Hmm... hon kan fortfarande inte klä sig, eller vad tycker ni om den rosa klänningen och nätstrumpbyxorna?

Skinnjacka & Trenchcoat

image610Nu är skinnjackan beställd. I svart. Men det kommer dröja ett tag, de hade slut på lager... Men jag vill ha den nu! Den är såå fin och den kostade bara 800;- Och så får man de här superfina trenchcoaten på köpet (värd 279;-) Den blir perfekt, jag har redan en beige trenchcoat, fast den är liiite för lång far att jag ska kunna använda den... Alltså, det går att använda den men den är inte så snygg, när den är så lång. Men den här man får på köpet är det perfekt längd på, fast jag gillar inte skärpet så mycket, så det ska jag byta ut mor det jag har på min andra trench. Nej, hörreni, nu måste jag lägga mig och vila lite, men jag hoppas ni hafte en bra dag, och fortsätter ha en trevlig eftermiddag!

Alla hjärtans dag mys!

image620

Det blev en mysig alla hjärtans dag för mig i alla fall, fast att jag var sjuk. Av Aksel (lillebror) fick jag en choklad ask. Naaw, han är så söt! Av mamma fick jag ett litet rött chokladhjärta, och senaste Cosmopolitan (ej på bild). Jag gav alla familjemedlemmar (vad man nu ska kalla dem...) varsitt kuvert på morgonen som inehöll en personlig "Ha en bra dag" - lapp och några Werther's Orginal- kolor. Och efter middagen (köttbullar och makaroner ; D ) bjöd jag på små bakelser, jag hade bakat, fina va? *stolt*

Jag har ju en present till My också, som jag skulle gett igår, men vi får ta det på måndag istället. Kan inte lägga in bilde på presenten, då kanske hon klurar ut vad det är ; P

Sjukling anropar jorden

Hejsan!
Anledningen till att jag inte bloggat är att min när-du-är-sjuk-lådsas-som-att-du-inte-är-det-och-lev-på-
livet-som-vanligt
- metod inte fungerat (den här gången häller). Nej min lilla förkyldning blev ett virus, och jag har haft ganska hög feber. Och då kunde jag inte gå till skolan på alla hjärtans dag, som jag ville, eftersom vi brukar göra såna där papp- tallrikar med fina ord på ; ( Jag var såå olycklig igår!

MEN
, då får jag en kommentar av Karin, att de gjort en tallrik till mig ändå!! ; D ; D Jag blev frisk! (okej, inte bokstavligt talat, jag sítter fortfarande med rinnande näsa.)
JAG ÄR Ö-V-E-R-L-Y-C-K-L-I-G-!-! TACK!

Jag hade en mysig alla hjärtans dag här hemma i alla fall, jag tänkte lägga in lite bilder från igår, snart : )


Hoppas ni är friska!

Bättre grafik på headern

Nu har jag också fixat bättre grafik på headern. Syns det inte kan du följa de enkla instruktionerna här.


UPDATE:
hmm... såg nu att jag inte kan göra länkar, den funktionen funkar för tillfället inte...


Skinnjacka

image610Har kikat lite på den här skinnjackan från Ellos. Vet att bla. Elli har en sådan. Tycker att den är jättefin : ) och dessutom behöver jag en vårjacka...
Skulle vara fin i svart.

Ajusdet! Kom på 3 saker;
a) Missa inte 2900 Happiness klockan 19:00 på 3:an ikväll!
b) Missa inte Top Model säsong- starten klockan 20 (eller 21) ikväll, på 3:an!

c) Det är ju faktist alla hjärtans dag imorgon (om någon missat det...) My och jag ska ge varandra någon liten... sak : )

Profilbild, borta

Som ni ser har jag nu tagit bort min profil bild. Tyckde att det passar mycket bättre utan, till headern.

Still sick

Hejsan!
Är hemma från skolan nu, vi fick sluta rund halv 1 för våran bildlärare var sjuk. Följde med My in till Drottninggatan, hon köpte en jacka på H&M.

Är fortfatande sjuk ; (
Men, jag går ändå till skolan imorgon, vi brukar göra en jätterolig sak i skolan...
Man får en papp- tallrik på ryggen, och varsin penna, så går man och skriver snälla saker på allas tallrikar. Burkar alltid få så fina ord, så det vill jag ju inte missa imorgon.

Hoppas ni haft det bra idag!

Träffen som aldrig blev av...

Hej på er!
Är hemma nu, från yoga- passet. Innan hade vi planerat att möta Mikaela, Linea, Filippa, Ellen, Siri & Lovisa inne i stan. Först ringde jag;

Jag; HEEJ! Var är ni?
Mikaela; PÅ en buss...
Jag; Ahaaaa...? Vart ska ni!?
Mikaela; Eumm, vet inte...
Jag; HAHAHA
Mikaela; Men vi ringer när vi kan träffas.
Jag; Okej.
Mikaela; Vart är ni förresten?
Jag; T-centralen.
Mikaela; Okej, vi hörs.
-Klick-

Jaha, då gick My och jag till Sandys på Hötorget. Tog en fika och så ringde min mobil.

Mikaela; HEEJ! Vi är i T-centralen nu!
Jag; ...Jaha...men, vi är på Hötorget...
Alla i bakrunden på Mikaelas mobil; MEN ÅÅÅÅÅH!
Mikaela; Men aja, vi hörs väl om vi ska träffas då.
Jag; Okej.
-Klick-

My och jag plockar ihop våra saker, reser oss och går ned till Din Sko på Drottninggatan. Sedan går vi till H&M, då ringer min mobil igen.

Mikaela;
HEEJ! Var är ni?
Jag; Ehumm... T-centralen!?
Alla i bakrunden på Mikaelas mobil; MEN ÅÅÅÅÅH!
Mikaela; ...Faan, vi är på Hötorget.
Jag; Amen... Vänta där, vi kommer så fort vi kan...
Mikaela; Okej
-Klick-

My och jag rusar upp mot Hötorget, Mikaela ringer.

Jag; Vad är det nuuu!?
Mikaela; Vart äär ni?
Jag; Typ, snart på Hötorget.
Mikaela; Går ni!!?
Jag; Ehumm, jaa? Det tar bara 3 minuter härifrån.
Mikaela; Aja, vi ses snart...
-Klick-

Vi går upp och ställer oss på Konsert-huset trappan. Min mobil ringer, den här gången Ellen.

Ellen; VAR FAAN ÄR NI!?
Jag; På den stora trappan på Hötorget.
Ellen; VAAH!? VILKEN TRAPPA!?
Jag; Euumm... den stora på Hötorget
Ellen (helgalen); VAFAAN! DET FINNS JU HUR MÅNGA TRAPPOR SOM HELST!
Jag; Jaa, men dendär Konsert-hus trappan...
Ellen; Jahaaa, den.
Jag; Aa, var är ni då?
Ellen; På Hötorget, prongen.
Jag; Aa, äntligen, vad bra! Kom hit!
Ellen; Okej.
-Klick-

My och jag står och väntar 3 minuter, ingen kommer. 5 minuter, ingen kommer. 10 minuter ingen kommer. Vafaan!? Siri, Mikaela eller Ellen ringer (kommer inte ihår vem!);

Någon; VAFAAAAN! NI ÄR JU INTE HÄR!
Jag; Joo, vi står här, på Konsert-hus trappan...
Någon; VAAH!? KONSERTHUSET!?
Jag; Jaa...
Någon; FAAN! ELLEN SA JU KULTURHUSET!

Japp, så var det med den "träffen". Vi träffades aldrig, för My och jag fick så bråttom till Yogan. Jag är osäker på vem det var som ringde när vi var på H&M kanke var det Siri, minns inte. Men, vilken dag...

God morgon!

God morgon!
Jag är faktist ledig idag, vi har studiedag. Fast, jag måste plugga lite och senare idag ska jag träffa My i stan, så ska vi gå någon stans och t en fika.
Sedan klockan 15:30 har vi ju vårat yoga- pass. Längtar efter det : )

Jag tror att jag är sjuk... Kanske till och med lite feber... Men jag gör som jag alltid brukar, låtsas som ingentig och lever på som vanligt, även fast att det gör mig ännu sjukare, oftast...


Hoppas ni får en bra dag!

PANNKAKOR <3

image584HAHAHA! Vill ni veta något kul?
-Jaa, det vill ni.
Jag ska laga mat idag : ) Pannkakor. Men det är ju så jäkla gott. Och så är det, förstås, lite typist mig att när jag ska laga mat komma på den barnsligaste maträtten i hela världen. Jag upprepar, men det är ju så gott! Kanske är det ite min otursdag? (säger jag typ en minut efter det förra "Oturs- inlägget". Såvida jag inte bränner mig på plattan förstås...

Otursdag?

Hej på er!
Är fett ledsen ; ( Ramlade idag (don´t ask why!) och så började de blöda på mitt lilla knä. MEN, det värsta är att det gick hål på mina nya Miss Sixtey- jeans! Buhuu, inte min turdag, det känner jag på mig.

Ska ringa Ida, från förra klassen senare ikväll, ska höra med henne om vi kan hitta på något, det var så himla länge sedan.


Hoppas ni haft det bättre än mig idag!

Lugn dag

Hej på er!
Haft en ganska lugn dag idag, åkte in en sväng till Skanstill med mamma för att köpa PHC schampo & balsam. Har använt de hårprodukterna sedan kollot i sommras, då Ellen hade med sig två mini- flaskor med schampot & balsamet. Blev förälskad direkt i de perikodoftande produkterna.
De kostade faktist bara 39;- istället för 80;- (eller 70;- minns inte).

Jobbigt med skola imorgon... fast, vi har faktist studiedag på tisdag : )

Hoppas ni haft en bra dag, och får en bra kväll!

Bikinis

image582
Här är bikinin. Fast, när jag gick in på deras hemsida hittade jag den guldiga också, jag tycker att båda är lika fina. Bägge finns även i svart. Den vita kostar 189;- och den guldiga 379;-

Ska ta i tu med mitt rum nu...

God morgon!

God morgon!
Jaa, idag är jag uppe lite tidigare. Fyfaan va jag satt och grät HELA kvällen till Titanic. Den va såå bra! : ' (
Igår bläddrade lite i La Redoute- katalogen också. Jag hittade världens finaste bikini! Lägger in bild på den snart. Sedan måste jag städa rummet...

Hoppas ni får en bra dag!

Titanic

Sitter och tittar på Titanic. Har aldrig sett den, även fast flera jag känner rekommenderat den. Så nu var det alltså dags. Ååh, den är underbar, jaag tror jag dör! Kommer säkert sitta och gråta hela kvällen.
Tidigare har jag kollat på Melodifestivalen. Ganska långträkig...

Myskväll med Pizza, tidningar, ny iPod musik & godis!

Sitter och laddar ned lite bra musik till min iPod. Skönt med lite bra låtar, har inte använt min iPod på länge. Vi åt pizza till middag (mums!) och jag köpte godis och en Glamour- tidning där man fick ett Kate Moss- test (hon har lanserat en parfym!) och så fick jag hem 2 Vecko Revyn i brevlådan, igår. Har någon slags dubbelprenumertion... men jag brukar ge ett nummer till My.

Nu ska jag kika lite på TV.
Hoppas ni haft en bra dag, så önskar jag er trevlig kväll!
P.S. Anledningen till att jag inte fotat, är att jag inte har några batterier till min kamera, de är på laddning.

Memories

God morgon på er! (Jag är medveten om att jag inte uppdaterat det senaste dygnet.)
Har precis ätit frukost. Igår blev det utgång med några av tjejorna från klassen. Det var jätte trevligt, och stressigt! Har ju vanligtvis Teater-. lektioner på fredagarna, 16-17:30 och jag och Ellen var tvugna att gå 17:00 iställer, så att vi skulle hinna möta upp Lovisa, och ta oss till Mikaela för att göra oss iordning. När vi väl var hos Mikaela hade vi bara 20minuter på oss att sminka oss, fixa håret & äta!
Panik!
Jag brukar sminka mig på 20minuter på en vardag. Och jäklar vad vi var stressade! Men resultatet blev bra ; )

Idag hade jag tänkt att bara ta det lungt, har lite huvudväk och träningsvärk från igår. Kanske hyra någon bra film ikväll, och sätta i mig en ordentlig påse godis.
-Ska ni köpa godis idag kan i försöka ta er in till Skanstull, till Hemköp, uder Åhlens. Där kostar smågodiset bara 2:90/hg, alltså 29/KG! Erbjudandet finns kvar hela den här veckan (alltså imorgon också).

Men My ringde och påminde mig om en Kollo- återtäff, som ska vara idag. Jag var på kollot Strandhem i sommras, där jag upplevde oförglömliga saker. Jag längtar verkligen dit, jag och My ska dit igen i sommar.

Jag vet att det blev ett väldigt långt inlägg, men när jag ändå dragit upp sommaren;

I sommar ska jag vara med My, i deras hus i Spanien över Midsommarafton, sedan åker jag hem i 4 dagar, och sedan ska jag till Frankrike med mamma & lillebror. Först några dagar i Paris, sedan ned till Biarriz, där vi ska ta några surf- lektioner!

Bästa sommaren ever?


Hoppas ni får en bra dag!
Strandhem, sommaren 07
image577
Från vänster; Ellen, Maria, Helena Jag & My
image578
My & Ellen

Dålig uppdatering

Hej på er!
Jag ber så hemsk mycket om ursäkt för min überdåliga uppdatering de senaste dygnen. Jag har så otroligt mycket skolarbete att göra klart till imorgon, men efter det är det över,o ch till helgen kan jag börja uppdatera som vanligt igen.

Hoppas ni hafte en bra dag!

God morgon! (& ledsna "smiley" gubbar)

God morgon!
Här kommer ett snabbt morgon inlägg. Måste aldeles strax kila iväg, ned till tunnelbanan. Har franska prov idag ; ( Har inte tränat något... men det ska nog gå bra...
My är fortfarande sjuk ; (  (en till ledsen "smiley", två stycken i ett inlägg) Verkar inte bli en så bra dag... Och nu ska jag gå innan det blir en till

Ha en bra dag!
P.S. Shiit! kanske missar tunnelbanan om jag inte går nu... en till ledsen "smiley"!


Träning

Hej på er!
Hann inte med något inlägg imorse, eftersom vi har våran tidigaste dag idag. Och efter skolan åkte jag till Racket hallen. Köre bara en 15 minuter på cykel idag, men körde ganska hårt...
Nu ska jag äta lite, duscha & sedan måste jag jobba med mitt skolarbete : ( Jag vet inte, men det kanske blir något inlägg till.

Ha en bra kväll!

Semlor & Yoga

Hej på er allihopa! Det här blir nog mitt enda inlägg idag, jag har sådär mycket skolarbete igen ; ( Idag var My sjuk, vilket gör dagen mycket långsammare och sråkigare. Vill ni önka henne "krya på dig, My!" kan ni skriva en liten kommentar här
Yoga-passet idag var lika roligt som vanligt (alltså förra gången) vi fick massera idag. Härligt. HIttade en bild på google, sparade den och ringade in (i paint...) alla ställningar vi gjort på passen.

Idag är det ju faktist Fettisdagen! Har ni/ska ni äta semlor? 

Jag har precis ätit en skitstor, och är jättemätt! Tyvärr har jag inga batterier i min kamera, men ni får hålla till godo med den här bilden...

Och ingen missar ju Gossip Girl ikväll!


60 tal

image574
Ja, framför er ser ni 60-tals inspererade klänningar. På Richie, och från H&Ms nya vårkollektion. Stora blommor, och bågar... Vågar ni? Inte jag...

Skor!

image566image567
Här är alla skor jag köpte på Skopunkten idag. Gummistövlar, och ballerina till i vår. Längtar så mycket till i vår, att jag shoppar allt i förväg... Inte så smart, då har jag ju hela vår garderoben klar, innan det ens blivit vår... Hur som helst, de gråa ballerina skorna, kostade 49;- istället för (ord. pris) 249;- de svarta ballerinaskorna hade jag tänkt att klippa av den där remmen man spänner runt vristen, får se hur jag löser det... de kostade också 49;- istället för 249;- och gummistövlarna (inte på rean) kostade 199;- Jag är faktist riktigt nöjd, med hela skiten. Jäklar så mycket skor jag köpt på senaste tiden... Ajusdet! Det var ju faktist ta 3 betala för 2, så hela alltet blev 248;- (tror jag) så man kan ju säga att jag fått 2 ballerina för 49;- ...eller?


Sushi

Nu är jag hemma igen, vi har precis ätit middag. Sushi. Mmmm... faast... i och med att jag hatar fisk äter jag alltid vegetarisk sushi. Det är väl fisken som gör hela sushin...?

Strax kommer ett inlägg om skorna jag köpte idag : )

I skolan

Sitter i datasalen, på bilden. My och jag ska snart in till stan, och sedan antagligen hem till My. Men, hoppas ni haft en bra dag, hör av mig ikväll!

Dagens outfit!

image563
Okej, här kommer outfiten. Jag såg helt galen ut i ansiktet. (Ännu en anledning till min dåliga morgon!) Idag har jag på mig;

♥ Vit stor T-shirt/klännig, a.t.t
♥ Jeans, Miss Sixty
♥ Skor, Wedins
♥ Väska, Vezzano
♥ Armband, gjort själv


Oj, nu har jag lite bråttom, ha en bra dag! Jag hör av mig ikväll.

God morgon!

God morgon! Det är inte min morgon idag. Skitjobbig. Hittade inte min kamera, vilket gjorde att jag förlorade en massa tid. Sedan visste jag inte vad jag skulle ha på mig... Och det är ett stort problem.
Efter skolan idag ska jag hem till My, kanske får jag med henne till skopunkten en sväng där jag ska köpa de här skorna. Behöver verkligen gummistövlar. Mamma och pappa betalar dem, då kan jag ju lika gärna köra på 3 betala 2 erbjudandet som de har 24/7. Funderar på de här skorna, nedan:

49;- 49;- 249;-

Strax kommer en outfit!

Mitt nya (nästan gratis) armband!

image557
Jag gjorde om armbandet jag köpte igår. Till ett med band, som nuförtiden syns överallt. Bla. i Azzles tävling (för någon månad sedan), Ellinoraks tävling & Kenza har också flera armband. Några av de nämda har gjort dem själva, precis som jag, och jag tycker att det blev jättefint! Liknande finns också att köpa, antingen här, här eller här.

Jag fyndar fortfarande på rean!

image540
Fynd 1;
Älskar verkligen de här armbanden, hade tänkt köpa dem för 59;- /st, men såg på Kenzas blogg att det nu var rea, och att de bara kostade 18;- /st! Armbanden kommer från I.me.my, jag kan rekommendera deras butik i Sickla!

Fynd 2; Här är ett annat armband, som jag hittade på Ur&Penn, ord. priset låg på 129;- men jag köpte det för 15;- Först var det massa små stjärn- berlocker som hängde och dinglade också, men jag tog bort dem. Jag funderar faktist på att ta bort de runda ringarna också, och sätta band igenom kedjan.

image546Fynd 3; Har länge letat efter låga, svart skor utan hög klack, och utan spetsig tå. Utan framgång. Tills nu! Hittade de här Moccaskorna på Wedins, för bara 125;- !! Jag köpte dem på halva rea- priset. Ord. priset låg på 400;- På bilderna ser det ut som om skorna är brun- röda (jag vet inte vad!) men det blev så med kamera ljuset, de är svarta. Jag gillar den jättemycket, passar utmärkt till min röda skepparkavaj, och de är lite tunnare skor, så de blir fina i vår också!

image549
Fynd 4; Miss Sixty jeans! Spring ock köp om du vill ha snygg rumpa! De är så grymt snygga (och prisvärda!) Och i butiken fick man grym hjälp av alla expiditer som surrar omkring. Jag provade säkert tio par, jag undrar hur de står ut? Fina påsar, btw. Det här paret fick jag för 599;- istället för 1200;-

image553Fynd 5; Sista fyndet, men lika bra & lika dant som det förra. Miss Sixty jeans. Dessa gick för 499;- ord. priset var
999;- alltså 50%. Jag glömde att skriva att jag köpte båda jeansen i Miss Sixty affären, på Götgatan. Inte illa va? Vilka fynd jag gjort. Förresten måste jag säga att Söder är jätte trevligt och überbra shopping nuförtiden. För något år sedan var det inte alls likadant. Nu har det öppnat ett 2- vånings Gina Tricot (okej, det var ett tag sedan), Monki, American Apparel mfl. Ska nog ägna min shoppingtid där lite mer : )


Förlåt att jag inte hört av mig tidigare, men jag tog (för en gångs skull) itu med mitt rum. Ni vill inte veta hur det såg ut. Här är allt jag köpte igår. Allt jag köpte var på rea! Så, jag fyndar fortfarande.


UPDATE:

Puh! Det här inlägget tog tid! Nu ska jag springa ned till Konsum och köpen en Ben & Jerry´s.

Kvällens outfit

image538
Det här är vad jag hade på mig ikväll, ett par av de nya Mss Sixty- jeansen och ett oreanget armband som jag också köpte idag, men, dagens inköp tänkte jag blogga om imorgon.

♥ Svart linne, H&M
♥ Jeans (mina bebisar!), Miss Sixty
♥ Vita pumps med öppen tå, Skopunkten
♥ Klocka, Regal
♥ Armband, I.Me.My                                                                                               

Härlig kväll!

Det vär jätte trevlig kväll, och vi kom hem mycket tidigare än jag trott. Är helt slut efter den här långa dagen! Vi åt sallad, vitlöksbröd & dressing till förrätt (var så hungrig att det slank ned, innan jag hunnit fota), oxfilé till varmrät (mmm...) och blåbärspaj till efterrätt.
I slutet av kvällen fick jag ett fniss- anfall (eeh...okej!?) och kunde inte sluta garva åt knäppa minnen från kollot i sommras, och roliga historier... som ingen hade berättat. Sedan gjorde vi alla kusinerna en koja av allt överblivet skräp ; )

Vilken härlig kväll!


Idag har jag verkligen haft fullt schema

Halloj! Nu är jag hemma igen, och om ungefär 3 minuter ska vi gå igen. Vi ska fira farfar som fuller år, ute på en resaturang här i närheten. Lägger in bilder och outfit imorgon.
Blev en hel del idag, när My och jag var utepå stan. Kom hem med 2 Mss Sixty jeans, 3 armband och tt par skor. Lägger in bilder på det också, imorgon.

Nu måste vi gå, hoppas ni får en mysig & rolig kväll!

Dagens outfit!

image534
Okej, här kommer en snabb dagens, måste strax gå. Blev en bas outfit, som jag får piffa upp med en snygg jacka, höga stövlar, och en massa sjalar, mina basplagg;

♥ Grå stor T-Shirt/klänning, Gina Tricot
♥ Strumpbyxor, H&M



God morgon!

God morgon!
Ja, jag av alla lata människor är uppe, klockan... jaa, vad den nu är. Tidigt i alla fall. Jag ska strax göra mig i ordning, och ta mig in till Skanstull. Ska ju köpa de där Miss Sixty jeansen. Tror att det blir 2 par  ; ) Sedan ska jag möta mamma, och hälsa på hennes kompis, vars ungar jag ska vara barnvakt åt, nu i vår, och få betalt. Jag måste bara bekanta mig lite med dem först. Dem är jätte rara.

Hoppas ni får en bra dag! Lägger (kanske) in en outfit senare, och allt jag shoppat.

Mina La Redoute favoriter

image533
Här är mina favoriter från La Redoute. Gillar allt jättemycket (inte tillsammans!) och jag vill verkligen ha allt... Men så brukar det ju vara...

♥ Kofta, 389;-
♥ Svarta ballernia, 149;-
♥ Vita ballerina, 149;-
♥ Väska, 189;-
♥ Bruna espadrillos, 549;-


+ 50;- i frakt

I.Me.My

Pratade med My nyss, på telefon. Vi ska ju in till Söder imorgon, jag är ute efter ett armband som jag hittat från I.Me.My, som det tydligen är rea på nu.
Men vi hinner inte palla ned oss till Sickla, imorgon. Gick in på deras hemsida och såg att de har en nyöppnad affär, inne i stan! Den ligger i Gallerian. Kanske kan jag få mig mitt armand trots allt!?


GALLERIAN

Hamngatan 37, 111 53 Stockholm            
Telefon: 08-21 49 43   

Ooh, vilken härlig dag!

Halloj! Har haft en jättebra dag, idag! Vi började 9:00 och skulle egentligen ha slutat 13:40. Men slöjläraren var sjuk, och ingen hade fixat vikarie, så vi kunde gå hem redan efter första lektionen (sedan hade vi lunch, och efter det, slöjd) som slutade 10:45!
My och jag gick till Götgalan, till Miss Sixty. Vi hittade, båda två, jättesnygga jeans som vi la undan, och ska köpa imorgon.
Sedan åkte vi hem till henne (det är därför jag inte bloggat tidigare i eftermiddags) och sedan till Teatern.

Tänkte lägga in bilder på mina La Redoute- favoriter!

Dagens outfit!

image527

God morgon på er! Hade tänkt lägga ut en outfit idag, och här kommer den. Efter skolan är det teater, men jag kommer hem en snabbis innan den, då kanske det blir ett litet inlägg. Herregud! Jag har bad hair day idag! Värsta lejonmanen... Mina Bik Bok jeans är typ helt slut, hål mellan benen... Ska kika efter Miss Sixty jeans i helgen.
Idag har jag på mig;

♥ Röd skepparkavaj, a.t.t
♥ Jeans, Bik Bok
♥ Skor, Uggs

Vet inte om jag ska ha Uggsen, får se...
Ha en bra dag!

RSS 2.0