God morgon!

God morgon! Idag sov jag inte lika länge som igår.. : / Blev väckt av mamma...
Idag kommer Sara hit, hon ska sova här. Vi träffades i USA för några år sedan (hon var också Svensk) och blev kompisar. Och sedan dess har vi träffats lite hit & dit.

Men det ska bli kul : )

Vad ska ni göra idag?

Natti natti : )

GOD NATT♥

Nu går jag och lägger mig. Hör av mig som vanligt imorgon i ett litet morgon- inlägg. Sov gott alla sötisar : )

Härlig kväll!

Är hur trött som helst, ska gå och lägga mig snart. Det här måste vara den roligaste kvällen på länge : ) VI hade så sjukt kul, låg ihopklämda i min säng och tittade på Let´s Dance finalen (bra att Tina vann!)
Det var i alla fall jätte mysigt.

Min (13 åriga) kusin, Klara informerade om att hon fått erbjudande om att vara med i Stockholmsgruppen (models) bara hon svarar jag så är hon med, men hon ska typ vänta tills hon får besked från Mikas, innan hon svarar.
Haha, den som är lång kan skratta sig lycklig, men snart kommer jag ikapp : )

-Avundsjuk, jag?

Neeeej...

(Ännu mer) shopping!

Buhuu! Ännu mera shopping. När ska det här sluta? (aldrig) Måste tyvärr medge att uttrycket "Köp dej lycklig" faktsit stämmer.
Här är ännu mer saker som jag tagit hem. Men visst är de fina? (Klicka för större bilder)
Jag och My åkte in till stan, lite tidigare än när 27 Dresses började, så vi kunde hinna gå lite i affärer. Jag köpte 3 par skor på Skopunkten i Feetfirst. Det var ju trots allt ta 3 betala för 2. Köpte ett par rosa, jättesöta ballerina (199;-) ett par vita ballerina med en halvful rem som jag klippte bort (149;-) och ett par svarta (ser lite bruna ut på bilden, wierd) pumps (149;-) Allt blev 348;- Ingenting för 3 par skor. Oh, my lord... Nu har jag över 20 par.

Jag köpte också en hårborste på Åhlens (75;-), och sedan gick vi till Gina Tricot på Sveav. dä jag norpade åtmig de sista vita solglasögonen (79;-) i den här modellen (se bilden) Jag vill jättegärna ha ett par svarta också. Ååh, det var så gulligt när man köpte solisar på Gina Tricot, i kassan när man skulle betala så tog de fram 3 olika glasögon fodral, så fick man välja ett.
Jag menar det skulle ju aldrig häna på H&M(?)

Sedan bar det av till Stureg. till Park, där 27 Dresses skulle visas (18:00) När man kom in stod nästan alla från VR redaktionen och delade ut det senaste nummret av VR. Tackar : )

Filmen var jättebra, lite förutsägbar, men jätterolig : ) Jag kan varmt rekommendera den.

Gårdagens outfit

image731Okej, här kommer min outfit från igår (men, jag la in texten igår, och jag hann aldrig lägga in bilden, här på bloggen...) Aja, what ever.
Det var i alla fall inte barar (förhands)premiär för 27 Dresses, utan också för min väska.
Igår kunde ni se mig såhär;

♥ Bomberjacka, Monki
♥ Olivgrönt linne, Indiska
♥ Sjal, ?
♥ Väska, Gina Tricot
♥ Jeans, Miss Sixty
♥ Mocca skor, Weins


Hoppla, såg att den här oufiten var väldigt lik den förra jag la in på bloggen.

Strax kommer ett inlägg på min shopping från igår.
Håll ut.

Utvilad...

Halooo! Jag är så f***ing utvilad : ) Sov ända till halv 12, ingen som väckte mig = aaah! Jag fick en überkick och ställde mig och gjorde fruktsallad, var så himla sugen på det! (shit, man kan ju nästan tro att jag är gravid...?) Men, men.. 
Igår var det jättehärligt : ) Nästa inlägg blir en gårdagkvällens outfit, och efter det ska ni få se vad jag köpte, samtidigt som jag skriver om filmen. Låter det bra?

PUSS HEJ!  


Önskeoutfit

image729
Hmm.. Är väldigt inne på sommaren när jag sätter ihop mina önske outfits... men men. Jag fick väldigt mycket insperation från igår nar jag och Klara var på stan. Vi hittade en jättesnygg, grön topp på H&M, som vi provade och kom på att det skulle vara jättesnyggt att matcka den med guldiga accessoarer. And here we go.

1. Bamboo hoops, 125-165;- (beroende på storlek) cocoo.se
2. Klänning/tunika, ca 130;- forever21.com
3. Skor, ca 3900;- Jimmy Coo
  
Iih! Fatta va snyggt på något beach party i Spanien eller Frankrike (HAHA, joo, man kan ju alltid önska...)

Forever21

Ååh! Måte bara tipsa er alla där ute om forever21.com, måste ju vara mitt nya H&M! Varsogoda.

Allt i ett (?)

God morgon! Här är det mycket som ska hända. Idag bär det av till stan, tillsammans med My, för att ladda inför förhanspremiären av 27 Dresses. Den verkar riktigt bra måste jag medge. Kanske har ni sett reklam för den på TV? Skriver vad jag tyckte om den när jag kommer hem ikväll.

Sedan, imorgon kväll ska vi får gäster, några barndomsvänner till mammsen, och ev. kommer min moster & co. också. Trevligt trevligt.

Och på lördag kommer min gamle vän Sara, som ska stanna i ett dygn, och på morgonen på söndagen ska jag, My, kanske några kusiner... mfl. till Solvalla (?) och gå på någon... jag vet inte vad... Adam Tensta konsert. 

Och någon gång måste jag hinna städa rummet också...


Hoppas ni får en bra dag!  

Lyx vs. Budget

image727

En snabb sväng på stan

image725
Helooo! Har ätit middag nu (caesar sallad, mmm....) och kommit i ordning nu (dvs. hoppat i mjukisbyxor) Jag ch Klara var ju en liten sväng i stan. Köpte en foundation från Max Factor, men jag hittar för tillfället inte kamera sladden : / Ni får nöja er med en internet bild.
Har hört från många håll att den här, "Miracle touch" är väldigt bra. Den är fiffig i alla fall, ett litet "fack" under burken som man kan öppna och lägga foundation svampen i.
Var extra pris på H&M på den just nu också : ) 129;- istället för 149;- (inte så stor skillnad, men man kan få en latte för pengarna!)

Kikade också på de här Reebooks'en. Grymt snygga, men jag vet inte. Jag är mer av ett ballerina-sko-barn än Street-style-Reebooks... barn. Aja, ni hajar vinkeln?
Får se hur det blir med det.

Hoppas ni haft en bra dag! 


Lite gott & blandat

Igår fick jag brev från Malmö. Wtf, vad har jag hittat på nu då. Kom på att jag beställde ett litet gratisprov från LDB : )
Beställ ni också, helt gratis, ingen porto avgift eller någonting, fyll i här.

Ska dra till Klara alldeles strax. Mamma måste bara komma hem så jag kan få pengar...
Här kommer lite bilder från Mys och mig hälso kväll : )



   

Önske outfit

image719
Dags för önske outfit : ) I whould die for this, men jag är ju inte precis en klackbärare : /

1. Linne, ca 170;- See by Cloé
2. Solisar med vita bågar, 79;- Gina Tricot
3. Jeans, ca 1200;- Miss Sixty
4. Armband, 2-pack, 49:50;- H&M
5. Armband, 98;- BagsandFashion.com

6. Ankelboots, ca 200;- forever21.com


Litet inlägg med desperat rubrik

Halloj! Har sovit till 11 idag. Skönt. Och nu på förmiddagen har jag suttit och jobbat med allt och allas design. Headern till Mys nya blogg och Siris design. Resultatet av Mys nys blogg får ni inte se än, men här kan ni ta er en titt på vad jag har gjort till Siri. Fint va? Hon verkar i alla fall väldigt glad : )

Idag har jag inga större planer, har pratat lite med Klara om att hitta på något.
Tänkte snickra ihop en önske outfit nu.

Ha en bra dag!


UPDATE:
HAHA (ironiskt nog) såg jag att min käära kusin Elsa har fixat sig en blogg. Jaha, vem får stå för designen?

Shoppingrundan


Halloj! Här kommer bilder på gårdagens köp. Är riktigt stolt över mina fynd. Köpte först lip plumper'n på Pashion Cosmetics. Hade först tänkt att köpa ett helt vanligt transparent glosss, men det var slut så det blev det här aprikosa. För att kostat 39;- var resultatet riktigt bra, och jag ÄLSKAR kanel doften.
Sedan blev det en väska från Gina Tricot. Halva priset, 99:50;- istället för 199. Också ett fynd. Oh precis när vi skulle gå igenom tunnelbane spärrarna kom jag på att jag ville ha en Yoga matta, så vi sprang till TEAM Sportia och jag köpte en rosa från Nike 199;- (så nu har jag ingen ursäkt till att inte träna på kvällen).

Sedan har jag unnat mig en SOLO också : )


Nej, nu ska jag hjälpa My och Siri med deras design, sedan ska jag äta våfflor (det är ju trots allt våffeldagen, det har ni väl inte missat?)
Inget GG ikväll : (

Kvällen hos My

Är hemma nu. Ni har inte hört så mycket av mig (igår), har så himla mycket att göra nu på lovet. Men jag lovar att blogga så fort jag får tillfälle.
Bilderna från igår har My på sin kamera, ska be henne skicka dem till mig sedan, men det hindrar ju inte mig från att berätta lite från igårkväll, eller hur?

Först var vi i stan, shoppade och fikade lite (nästa inlägg blir shopping inlägg med bilder på allt jag köpte) sedan åkte vi hem till My och lämnade alla väskor och påsar. Vi (My) bestämde oss (sig) för att ha en hälso- kväll. Så vi
gick till BEA (Ica affär som ligger 15-20 minuters prommenad från My) och handlade middag.
Det tog lite tid innan vi bestämde oss för Soyakorv och falafel. När vi kom hem till My satte vi igång med maten och det blev riktigt gott!

Efter maten tränade vi.
Först körde My 20 minuter på cykel och jag övningar på yoga matta, sedan bytte vi tills båda gjort båda skerna 40minuter var (ni fattar?).

Och så nu på förmiddagen har vi bara myst runt, bläddrat i kläd kataloger och kollat på mean girls. Vi båda har sett den över 20 gånger (ja, allvarligt) men tröttnar aldrig på den.


Lovar att publicera bilderna så fort jag kommer över dem.
Puss, hej!

Hemma hos My

Är hos My, har sovit här, kommer hem senare tillsammans med massa bilder ni ska få se : ) Vi hade värsta hälso- kvällen...
Blev lte shopping igår också.

Puss hej!

God morgon!

God morgon : )
Är en liten piggis idag. Ska först ringa My, sedan släpa med henne till stan och sedan åka hem till henne och sova över. Punkt slut. Sorry My. (Synd för din del också Connie)

Hoppas ni hittar på något skoj idag, för det... är ju bra : )

Litet inlägg så här på kvällskvisten

Sitter och chattar lite, har tagit det lungt hela kvällen. Tittade lite på Miss Secret Agent 2. Pallar inte kolla klart.
Har inte så mycket mer att säga ikväll, hör av mig i morgon.

GOD NATT! (lägger mig inte än)


MINA FIINA (nya) SKOR <3

Träffade My jättesnabbt istan idag. Kikade runt i hopp om att hitta Espadrillosen, vilket vi gjorde : ) ÄNTLIGEEEN MINA 130 KRONORS BEBISAR! Trodde de skulle vara helt slut i 40 överallt. My har klubbkort (måste skaffa), vilket gav oss 10% rabatt.
Kommer att bo i de här skorna hela året, ända in på hösten (lätt att säga nu...) Shit, jag har så jädrans mycket skor nu, har köpt flera till i vår/sommar (hmm, och det ligger snö utomhus(!?)) jag behöver bara ett par helt vanliga vita ballerina, ett par ballerina i brunt skinn och ett par i mönster så klarar jag mig över våren och för hoppningsvis en lång tid in på sommaren : )
Är det någon som är mästare på att slita ut skor så är det (tyvärr) jag.

Jaja, slutpratat om mina skor (för idag), efter alla H&M affärer vi sprang runt i slog vi oss ned på Sandys, på Hötorget och bytte påskägg. Jag fick två lite midre ägg, fulla med godis. Hade det inte varit för att jag ätit upp godiset så hade ni säkert fått se bild... men...


Ska försöka plocka ihop en önske outfit.

PUSS!

God morgon!

God morgon bloggeliblogg!
Idag klcokan 3 ska vi till farmor och farfar och äta någon slags lunch-mellanmåls-middag : )
Innan vill jag åka till stan, blev så sugen på att köpa en lip plumper. My har den ultimata perfekta. Snodde bilden från hennes blogg, tyvärr hade hon valt att göra den plutte liten, man ser knappt, men det är i alla fall läppglanset som ligger längt till vänster.
Nej, ska ringa och väcka My och höra med henne.

Hör jag inte av mig innan stan så hör jag av mig senare ikväll, efter lunch-mellanmåls-middagen ; )

Ha en bra dag!

Önskeoutfit

image712
Kör en liten önske outfit innan vi äter. And I wish for this;

1. Cremé färgat AA- fodral, ca 300;- (American Apparel)
2. Bruna espadriller, 549;- La Redoute
3. Solglasögon, ca 2500;- Cloé
4. Guldigt orm armband, 145;- cocoo.se
5. Skinnjacka, 799;- (äkta skinn) Ellos
6. Dove summer glow, ca 50;- Dove
7. Nagellack i färgen "Au Natural ", 110;- Essie

Min (lugna) påskafton

Hej på er! För det första vill jag meddela att det blev ett litet (tryck) fel i förra inlägget : P Hade skrivit "snacka om fredagen den 13:e" men, fick en kommentar från Ellen som sa att det inte va fredag den 13:e igår : /
Smaaart!
Men!? När är det då? Brukar det inte vara på Påsken...
Min familj är och handlar Thaimat och jag har precis duschat (stavas det så :S glömmer alltid) och borstat håret (jag är inte en sån människa som gör det varje dag, snarare var tredje vecka, ska nog börja lite oftare...) saknas bara lite manikyr.

Hoppas verkligen ni haft en bra påskafton, imorgon ska jag ringa och väcka My tidigt på morgonen (MOAHAHA!)
La in en bild på mitt Påskägg. Fick också en massa Geisha (min favorit godis) efter att jag hade fotat.

PUSS HEJ!

GLAD PÅSK!

image710GLAAAD PÅSK ALLA ÄLSKDE LÄSARE! Jag mår mycket bättre idag, men ska inte sitta så mycket vid datorn. Jag vaknade 6:45 (sov ju hela dagen igår). Och jag sprang upp som ett litet barn och letade efter påskägg : ) och inte blev jag besviken häller. Jag lägger in en bild senare.

Ha det så jätte bra!
Jag kom på att, med tanke på min hemska gårdag (se inlägget nedan) så var det verkligen fredagen den 13:e! : S

Migrän

Hejsan, mår inte så bra. Har fått värsa migrän anfallet : ( Har legat och sovit hela dagen, det är därför jag inte bloggat. Men nu är det bättre.
Svarar på kommentarer och sånt imorgon.
Hoppas verkligen ni haft det bättre än mig.

Jaha, då var det (lååång)fredag

God morgon!
För det försat så HATAR jag vädret (här i Stockholm) just nu. Vafaan!? Det ska ju vara vår. VÅR. För det andra är det långfredag idag. Glad långfredan (eller vad man säger : / ) För det tredje pratade jag just med My, egentligen skulle vi träffas idag och byta påskägg, men vi skjuter upp det till på söndag eller något.
Blir en lång långfredag för mig i alla fall.

Läste ut Clique (se inlägget nedan) igår kväll. Så fort jag börjat på en bok så kan jag inte sluta : / Not so good.
Hoppas ni får en "bra" långfredag!

Dagen(s köp)

Äntligen hemma! Shit, jag är så jävla trött. Kommer somna typ 8 idag, även fast jag la mig 10 igår. Här kommer äntligen en bild på mitt omtalade armband. Jag älskar det! Kostade bara 59:50.
Köpte också böcker! Den andra It girl boken hade kommit ut! Köpte också Clique. Har aldrig läst den, men den verkar jättebra : )
Lite fyllning till Mys påskägg (vi ska träffas imorgon och byta) blev det också ; )

Nu ska jag äta mitt påskägg jag fick på mammas jobb och läsa.

På mammas jobb

Är på mammas jobb och ska strax åka här ifrån, in till stan. Ska köpa de där armbandet som jag tjatar så mycket om.
Vi har fått gigantiska påskägg här : ) Hör av mig igen n

God morgon!

God morgon! (Ja, jag har påsklov och är uppe såhär tidigt!) Jag ska till mammas jobb idag : / Tur att hon slutar tidigt, då kan jag läpa med mig hemme till Ringen, ska köpa de där stans armbandet (velat ha det sedan innan lovet! (alltså påsklovet)) jag ska kolla igen om de har fått in det på H&M shop online, så jag kan visa en bild, men sidan är tillfälligt sängd till klockan 8.

Ha en bra dag!


UPDATE: Armbandet fanns inte : / Ni får se det när jag köpt det.

Liten shopping

Nu är jag ny duschad och fräch : ) Efter skolan idag stannade My och jag i Ringen. Gick till H&M för att köpa mina kära jeans shorts (198;-). Vi hittade också lite annat vi blev sugna på att köpa (hmm... vem blir inte om man går i affärer!?) och jag har planerat att köpa ett armband imorgon.
Efter Ringen tog vi oss till Götgatan, till Biopalatset Söder där vi hämtade ut två biljetter till förhandsvisningen av 27 Dresses som man fick i senaste (eller, det kanske var förra) Vecko Revyn. VI ska se den den 27:e.

Ska äta nu, hoppas ni haft en bra dag!

Hemma

Kom precis hem från träningen nu : ) Körde ganska hårt. Ska bara hoppa in i duschen, sedan ska jag skriva lite om idag. Köpte faktist shortsen.
FAN VA HÄRLIGT MED PÅSKLOV!

Hör av mig snart!

LYCKLIG!

Heeejsan! Är grymt lycklig ; D
Sista dagen i skolan idag! Fan va härligt! Sitter och har bild (i datasalen som vanligt) efter skolan ska jag och My gå och hämta ut några biobiljetter till 27 Dresses med Katherine Heigl, kommer på bio snart, och jag ska också köpa de där jeans shortsen (se några inlägg nedan) och efter det åker jag och tränar, så mig hör ni inte av förens lite senare ikväll. Men ni får ha det så bra sålänge : )

PUSS!

The moment of truth

Okej, har fått fram en vinnare nu : )
Skrev ned allas namn på lappar och lottade, svårare var det inte. Och det var runt 50 stycken som tävlade, vilket jag inte vågat hoppats på : ) Så vinnaren kan stolt ta emot både läpplanset från Face Stockholm och ett litet prov på Nivea Visages "Aqua Sensation, Moisturizing Gel- Creme".

Vinnaren

Maila din adress till [email protected] så är läppglanset i dina händer i slutet av månaden/början av April.

Självklart hade jag velat ge alla varsitt läppglans, om ändå mig ekonomi varit så bra... ; )

Glömde helt bort!

Hejsan! Är hemma från Yogan nu, och är otroligt stressad! Tävlingen! Den skulle ju avgjorts igår! Jag ska genast ta itu med den, hade helt glömt bort. Håll ut lite till!

Shorts span

image705Ska köpa de här (korta(?)) fina shortsen från H&M. Vill ha dem innan de tar slut... men jag kommer inte att använda dem förens det är sommar väder. Gud va jag längtar till i sommar, tror att den kommer bli den bästa ever, för mig. Ska bli grymt kul.
Imorgon är det Yoga efter skolan, så om jag inte hör av mig på morgonen, gör jag det lite senare på kvällen. Nu blir det plugg, sedan sk jag lägga mig tidigt, det behöver jag...
Ha en mysig kväll!

blogg.se krånglar

Guud! Blogg.se är jättekonstigt : / Krånglar så mycket, hade skrivit ett inlägg lite tidigare ikväll och sedan sprungit iväg för att kolla på en grej på TV, så nu när jag kom tillbaka hade det inte publicerats. Hoppas blogg.se ger oss en bra förklaring på de här.
Tjänade i alla fall lite pengar idag : )

Hoppas ni haft en bra dag!

Lite stressad

Hejsan : ) Blir ett snabbt, kort inlägg, har lite bråttom. Har precis ätit en liten macka, och snart ska jag iväg på mintt "jobb" (jag vet inte vad jag ska kalla det : /  )

Hör av mig senare ikväll!

God morgon!

God morgon!
Har inte gjort mig iordning än, måste göra det. Vi börjar inte förens 9:15 idag : ) så måndagar är inte så dumma. Efter skolan kommer jag hem, hara några kvartar (okej, det där lät skumt...) sedan bär det iväg till mitt jobb.

Hoppas ni får en bra dag! Hör av mig innan "jobbet" om jag hinner.

Dagens outfit!

image704All right. Här kommer dagens. Premiär för min solglasögon. Det var rena rama vår- vädret (här i Stockholm) idag, älskar det! Något mer jag älskar är min Monki- jacka. Jag rent av bor i den nu för tiden. Tog inte ens av mig den när jag kom in. Och ballerina har jag idag också : ) 
Todays wear;

♥ Solglasögon, H&M
♥ Sjal, ingen aning
♥ Bomber jacka, Monki
♥ Olivgrönt linne, Indiska
♥ Jeans, Miss Sixty
♥ Svarta ballerina, Skopunkten

NU ska jag plugga. Helst (som vanligt då) vill jag ju inte, men jag måste verkligen. Just den här saken är jätteviktig : /
Hoppas ni får det bättre ikväll än mig.


 

Hemma

Är hemma nu. Det har varit en skitrolig dag : ) Och vet ni!? Jag skäms så över det, men jag glömde kameran : / Jag som lovade... Aja.
Vi promenarde först till små- kusinerna tog en 30- 45 minuter. Vi gick hem också. Har inte prommenerat på länge, får börja göra det oftare. Jag följde mina (stor) kusiner Elsa (16) & Klara (13) m. familj och handlade i Sickla : ) Eferåt åkte vi till en parkering ungefär vid Hammarbyhöjden, där Elsa skulle övningköra för första gången. Och efter 10 minuter hade Elsa åkt (hela) 24 cm. BRAVO, ELSA!

Nu ska jag plugga lite, och det är ju faktist bara 3 skoldagar kvar, sedan blir det påsklov : )
Kom på att jag ska fixa mitt presentkort nu, på gratisbio. se (bli medlem du också, skitlätt, några klick och du har ett presentkort på 300;- läs mer här)

Hoppas ni haft en bra dag! Kommer en outfit snart.

Idag händer...

God morgon!
Hade tänkt skriva ett inlägg innan vi åkte igår, men jag hann inte, och så kom vi hem runt 1 inatt, och jag var helt slut då. Men det var jättetrevligt (och jag hade inte mad kameran, som vanligt nu då) jättegod mat och så låg vi och såsade framför TV:n hela kvällen : ) Charlotte Perelli vann ju melodifestivalen (vilket jag inte alls är förtjust i).

Nu ska jag göra mig i ordning, sedan ska vi till mina små- kusiner som fyllt år. Ska inte glömma kameran, kommer en outfit sedan.
Härligt med så fint väder!

Ha en bra dag!

GRATIS PRYLAR

Ad Blocked
Iih! Måste bara tipsa er alla om den här hemsidan. Hur bra som helst! Där inne hittar man massa gratisprylar! Jag klickade te x. hem flera gratisprover på parfym, bodylotion osv.

Stort behov av en Yogamatta

God morgon!
Idag händer inte så mycket. Ska städa mitt rum nu på förmiddagen, och ikväll runt halv fyra ska vi åka till mammas kompis och äta middag.

Känner mig i stort behov av en yogamatta. De är ju faktist skitbra att ha en, särskilt när jag nu går på yoga och allt. Ska köpa en i slutet av månaden, när jag har lite mer pengar. Så fort jag köpt yogamattan ska jag börja träna ett litet pass varje kväll, har jag bestämt.
Gäller ju att vara ute i god tid till bikini säsongen ; ) HAHA, nej, så hemskt är det ju inte.
Mattan kostar 299;- på Stadium, men jag har sett den (precis samma matta) på Inter Sport på Drottninggatan för 199;-
Den är rosa på ena sidan och grå på den andra, så om man tröttnar på rosa kan man ju bara vända : )  (genidrag av mig)

Hoppas ni får en bra dag! Fortsätt att tävla om Face Stockholm läppglanset.

Lämna mig inte 10 minuter

image695
Solglasögon, 59:50, H&M
image696
Espadriller, 99;- Wedins

Jag måste vara sjuk eller något. Jag är sjuk. Finns shopping sjukan? Lämna mig 10 minuter och jag kommer tillbaka med ettt par skor och ett par solglasögon. Något som egentligen tar timmar för mig att välja ut.
Okej, om jag tar det hela från början kanske ni förstår.

Jag åkte in till Globen med min familj för att kika på när min lillebror spelade shack (nej, han är inget geni med byxorna högt upp, hängslen och runda glasögon) det var flera skolor där som deltog i schack 4:an. Kommer ihåg när jag gick i 3:an och fick delta, för att 4:orna i min skola hade brist på tävlande : )
Men i alla fall, det var lite långtråkigt, så jag gick till H&M bara för att titta lite. Skulle också kolla om de hade de där espadrillerna i 40, men de hade bara i 39 kvar.
Däremot hittade jag ett par solglasögon jag letat efter i hela stan! Så jag köpte dem, bara 59:50;- och så är det ett jättesött litet hjärta på sidan.
...Men, anyway

Jag stod och funderade på om jag skulle palla mig upp till Wedins för att titta om de kanske hade några Espadriller, men de brukar ju bara få in de till sommaren, och precis när jag var påväg ut, ångrade jag mig och gick dit.
Jag tittade runt bland alla skor, men hittade inga.
På väg ut kastade jag en snabb blick på en fynd- korg. OCH, OH MY F*****G  GOD! Där låg dem. Och i min storlek och allt, 99;- !! Det måste ha varit ett tecken ; P Seriöst, titta bara på alla anledningar, en uppenbarelse!
♥ De fanns bara ett par kvar...
♥ ...i min storlek!
♥ De kostade bara 99;-
♥ Jag var på väg ut ur Globen, men vände och gick till Wedins
♥ Igår läste jag mitt horoskop, där det stod att jag hade full pott i tur/pengar
♥ Tänk dig ungefär 10 anledningar till, som jag inte kommer på just nu

Japp, på 10 minuter ganska precis.

BTW!- Jag ska pierca mig när jag fyllt år, i naveln, fyller år om ungefär 1 1/2 månad!

Önske outfit

image694
Är lite svårt att sätta ihop en hel outfit med plagg och accessoarer man gillar, och dessutom ska allt passa bra ihop, men nu har jag i alla fall lyckats mixa ihop något. Gillar den lila toppen jättemycket.
Som ni säkert märker är det här en sommar- outfit. Det var så otroligt svårt att hitta plagg som är lämpliga till det väder vi har nu, när man bara har sommar i tankarna.

1. Svarta ballerinaskor, 249;- Din Sko
2. Jeans shorts, 198;- H&M
3. Väska, 598;- BagsandFashion.com
4. Lila satin topp, 149;- Indiska
5. Guldigt orma armband, 169;- BagsandFashion.com

Espadrillos

image692
Ooh! Var inne på HM shop online, för att ta bilden till inlägget nedan, när jag såg att de har Espadrillerna i turkos och cerise också! Har bara sett svart och brun.

Bad news

Ska vara hemma idag. Det är med samma anledning som varför jag inte bloggade igår. Mår inte sådär jättebra : /

Och ännu sämre mår jag nu! Jag var hos skolsyster igår (vi får gå dit regelbundet...) och hon kollade min rygg, eftersom den varit lite sne.
Och nu var den ännu sneare, och jag ska gå till någon sorts läkare. Och jag visade mamma de här espadrillerna jag ska köpa från H&M och hon bah;
Men Alma, de kan du ju inte använda, din rygg är ju sne, vi får se vad läkaren säger.

VAAH!? VAFAAN! Här har man gått och suktat efter ett par skit snygga skor, och så förbjuder hon mig att använda dem!? Det kan hon väl inte göra? Jag har älskat de här skorna mer än något annat (hmm... kanske inte väskan jag såg för några veckor sedan... eller?)


God natt (snart)

Hann inte med önskeoutfiten ikväll, ska dricka lite thé nu (det är inte anledningen...) och snart ska börja göra mig iordning och sedan ska jag lägga mig, är skittrött!

Sov gott!

Snyggt armband!

image690
Nej, halsbandet tycker jag inte är särskilt snyggt, men det finns ett armband (hittade ingen bild på det) med precis samma mönster.
Hur snyggt som helst! Måste nästan köpa det...
Det kostar bara 59:50, mycket prisvärt, men det är så mycket jag vill ha just nu, och min plånbok är inte världens största. Kom också på att jag vill ha de där Espadrillosen från H&M (ni vet de där mid skyhög klack)
Måste göra som alltid, en lista där jag prioriterar det viktigaste : )

Fick present av My idag, från Thailand! Blev skitglad! Kommer bild senare eller imorgon.

Hemma (tråkigt inlägg som vanligt?)

Kom hem bör bara någon minut sedan. Skönt att vara här. HATAR att åka ensam när det är mörkt (även fast klockan bara är 4, och även fast att jag är omgiven av människor...)

Har kommit på att jag alltid skriver så tråkiga inlägg, te x. "är i skolan" eller "hemma hos My" tänkte då börja med en ny kategori, "önskeoutfit".
Nej, jag har inte sådan bra fantasi att jag kan hitta på något nytt som inte 5000 anda modebloggare gör.
Ni får nöja er med det. Har en på G.  ; )

Hos My

Är hemma hos My just nu, ska äta här, hör av mig när jag är hemma!

God morgon!

God morgon!
Är liite busig (som vanligt) Sitter i datasalen på bilden, ingen lärare har kommit än. Hoppas lektionen blir inställd! Ska till My efter skolan, hör av mig lite senare ikväll.

Besökarekord igen!

JAG DÖÖÖÖR! Här om dagen var ni 72 stycken. Glöm det (för det har jag gjort nu) Igår var ni 94 stycken här inne på min blogg! JÄKLAR! Trodde aldrig att det skulle hända (det lönade sig visst med tävlingen...) Speciellt tack till den här tjejen!

Tips!

Halloj! Är tillbaka från Yogan nu : ) Och ikväll är det GG, kan inte må bättre! Tråkigt bara att I huvudet på Gynning är slut (förhoppningsvis för säsongen...)
Blev ett kort inlägg, och så har jag ju ett litet tips till er alla;

Det här låter för galet för att vara sant, men registrerar ni er här, kan ni få ett presentkort som gäller nästan överallt (H&M, osv.) på 3-700;- !
Man behöver bara klicka på några länkar, och så samlar man poäng, och jag är redan uppe i 120 (på en kväll) och det krävs bara 1000 för ett presentkort på 300;- !! Bli medlem nu (det är kostnadsfritt!)

Puss!

God morgon!

God morgon!
Har lite bråttom nu, har inte sminkat min ännu. Har ju Yoga pass efter skolan, så ni hör inte av mig förens jag kommit hem.
Förresten! My kom hem från Thailand för nåon dag sedan, och jag träffade henne för första gången på två veckor igår, jäklar vad vi pratade!

Ha en bra dag!

Hemma

Hejsan!
Är hemma nu, shit vad trött jag är! Kommer att somna stående! Men, självklart har vi ju läxa till imorgon som jag inte gjort, gosh va jobbigt, så mer hör ni inte av mig ikväll.
Tjänade lite pengar i alla fall ; )

Hoppas ni haft en bra dag och får en trevlig kväll!

TJÄNA PENGAR PÅ DIN BLOGG!

Innan jag går måste jag tipsa alla om en sak! Om hur du kan tjäna pengar på din blogg! Det är grymt lätt, bara man blir medlem.
Medlem kan du bli genom att klicka på en liten röd banner i min "side" (alltså kategori sida där "Senaste inlägg", "Kategorier" och "Länkar" är!)

Besökarekord!

image688Wiiiie! Hade besökarrekord igår! Antagligen för att jag har en pågående tävling... Men jag är glad ändå : ) Och snart ska jag ju iväg på mitt jobb också.
Sitter och trycker i mig en stor macka med ost och skinka.

Hoppas ni haft en bra dag!

Dagens outfit!

image687Iih! Kul att så många är med i tävlinge! (Hade jag aldrig trott...) Idag kommer jag hem jättesnabbt efter skolan, och sedan ska jag ju till mitt "barnvakts jobb"
Får se om jag kanske hinner med ett inlägg då. Idag blev outfit- bilden ganska liten...
Men allt på bilden blev så fult : /
Jag har i alla fall på mig;

♥ Satin jacka, Monki
♥ Baslinne, Indiska (SHIT! Va fult! Såg inte att linnet hade åkt upp när bilden togs)
♥ Jeans, Miss Sixty

Tror jag ska sno mammas stora halsduk och vira runt mig. Så kan det bli snyggt : )

Ha en bra dag!

TÄVLING!

image686
Okej! Dags för min första tävling, här på bloggen. I potten ligger ett läppglans från Face Stockholm 100% (oanvänt och oöppnat) i färgen "Rose" värt ca 120;-

Allt du behöver göra:

1. För det första måste du ha en blogg.
2. Gör ett nytt inlägg med bilden (ovan) och kopiera den här länken, att ha under bilden, Till tävlingen.
3. Skriv en kommentar i det här inlägget, med en direktlänk till tävlingsinlägget på din blogg.

Om inte följande saker är gjorda, kan du tyvärr inte vara med i tävlingen.

Det måste vara minst 15 tävlande för att jag ska lotta ut läppglanset. Om det är mer än 20, får vinnaren även en liten 10ml. kräm från Nivea Visage!


Tävlingen avslutas den 17/3 runt klockan 20:00.

Lycka till!
Såg att jag glömde ett o i ordet almaslilla.blogg.se på bilden!

Shopping

image684Okej, det här är det jag köpte. Kunde inte motstå Monki- bomber jackan. Den blir för övrigt perfekt i vår (och så skinnjackan jag beställt förstås!) Den kostade 400;- och det är ju faktist inte så mycket. Köpte också 10st hårsnoddar på H&M för 19:50;- och ett baslinne på Indiska för 79:50;-
Mamma och jag köpte också presenter till mina små- kusiner som precis fyllt år och ska ha släktfest på Lördag. Blev jättebra : ) 

Nu, ikväll ska jag kanske ta en joggingtur, men jag vet inteom jag orkar.
Men innan jag gör något ska jag fixa tävlingen!

Ha en bra kväll och hoppas att ni har haft en bra dag!

Hemma

Är hemma nu : ) Blev lite shopping, ska bara äta så får ni se vad jag köpt sedan.

På väg till stan

Ska strax äta lunch och sedan ska jag in till stan med mamma (bra sätt att få det jag vill ha) Har städat mitt rum nu på eftermiddagen.

Imorgon börjar mitt jobb : D Jag är så glad! Jag ska följa med en liten kille (mammas kopis son) till hans simmskola (tar kanske 25 min. hemmifrån dem vilket betyder att jag får motion på köpet!) och så kan jag sitta och läsa medan han simmar och sedan följa med honnom hem igen. Och jag får 50;- /timmen! Vilket betyder ca 400;- /månaden!
I´m so fucking happy!

Ha en bra dag, hör av mig sedan när jag kommit hem!


TÄVLINGAR!

Okej, kör 2 flugor i 1 smäll. Tänkte bara tipsa alla där ute om Azzles tävlingar som pågår just nu (bäst att hålla sig uppdaterad på hennes blogg, tälingar hela tiden!)

I den första tävlingen kan du vinna en kräm från bodystar.se "Baba de Caracol" värd 368;- ! Men skynda, för tävlingen avgörs ikväll klockan 20:00.
För mer information och för att komma till tävlingen, klicka här.

I den andra tävlingen ligger ett jättfint armband i potten! Till ett värde av 89;-
För mer information och för att komma till tävlingen, klicka här.

Lycka till!


Marängsviss

image678
Okej, jag kommer att spy vilken sekund som helst... : S Mamma och jag fick oss en liten snilleblixt. Marängsviss. Vi sprang ned till Konsum och handlade grädde, vaniljglass, bär och maränger. Och shit vad god den blev! Det blev ju också lite för mycket...


Funderar på att ha en tävling, har nämligen ett oanvänt, oöppnat Face Stockholm läppglans i färgen "Rose" som ligger och skräpar. I så fall skulle det bli min första tävling här på bloggen...


Internationella kvinnodagen

Ååh, hade helt missat att det faktist är Intenationella Kvinnodagen idag! Jag skulle ju hålla mig innomhus i dag och da set lungt, men man brukar ju få gratis rosor inne i city, och...

God morgon!

God morgon!
Åt frukost för en stund sedan. Idag har jag planerat att bara vara hemma. Jag behöver såna dagar ibland. Hela veckan har jag lyckats hitta på något efter skolan.

Läste ut "En shopahiolic i New York" igår, tänkte recensera den senare.

Ha en bar dag! 

Dagens outfit!

image677(Är hemma nu) Som sagt gillade jag verkligen min outfit idag, och jag kommer att använda mig av den flera gånger... även fast jag är sån som helst inte går runt i samma outfit. Sorry för den dåliga bilden, jag tog den nu, i mörkret, och min kamera bilxt är jättedålig, så det blev alldeles suddigt.
Hade en vanlig svart väska till det här. Och det kanske är lite tidigt för ballerina... men det var inte en droppe vatten utomhus! Bara jag inte sliter ut dem innan det blivit vår...
Idag hade jag på mig;

♥ Jacka/Kaval liknande, H&M
♥ Kofta, Zara
♥ Svart linne, Filippa K
♥ Jeans, Miss Sixty
♥ Svarta ballerina, Skopunkten
♥ Och så mina röda/oreanga naglar till : )

Nu ska jag gå ned till Konsum och köpa något jag kan mumsa på framför TV:n, Let´s Dance eller någon bra film!

Ni får ha det så bra ikväll!

Det lilla paketet innehöll...

Okej, så här var det. Vecko Revyn skulle dimmpat ned i min brevlåda för några dagar sedan (jag är prenumerant) men den kom aldrig. Och så fick jag den idag. Sen?
-Nej, det låg ett stort, blaffigt kuvert till mig på hallmattan också. Premierna! (De hade alltså skickat tidningen samtidigt som premierna)
Fuck, också, jag som precis köpt en ny mascara, för att jag trott att den här skulle komma om några veckor, och inte nu!
Men men, jag får väl vara nöjd... En Nivea mascara, Niveas turbo- nagellack i ljusrosa och ett halsband som var mycket finare än på bilden, är ju inte illa.

Hör av mig efter teatern! Då kommer också min outfit!

Något väntade på mig i hallen...

Hejsan!
Är hemma fån skolan nu, måste äta mellis och så. Jag blev jättenöjd med min outfit idag! Men den får ni inte se fören senare ikväll, efter min teater- lektion.

När jag kom hem låg det något som väntade på mig i hallen... (mer om det senare)

Hör av mig när jag ätit.

God morgon!

God morgon!
Nej, någon outfit hinner jag inte med nu, men det kommer sedan, ikväll. Jag har faktist lite för bråttom för att blogga över huvud taget...
Har ju teater idag efter skolan, om jag inte går hem till någon kompis så blir det väl ett inlägg.
HÄÄÄRLIGT MED FREDAG!

Hoppas ni får en bra dag!

Plugg resten av kvällen (?)

Hmm... jag måste faktist plugga. Jag ska plugga. Men jag vill verkligen inte plugga. Shiit vad jag längtar efter min skinnjacka! Men den kommer inte fören den 20 APRIL! När jag beställde den var den tydligen slut, och om du beställer nu får du den inte fören 25 MAJ! GALET! Till och med den rosa skinnjackan är slut i lager!

Måte plugga nu... men jag hör av mig senare eller imorgon!

Mysigaste eftermiddagen på länge!

(Klicka för större)
Puh! Är hemma nu. Det var så himla mysigt! Men kallt var det också, och vi kom iväg ganska sent... any way. Jag glömde förresten inte min kamera! *stolt* Så nu får ni njuta av lite fina bilder. Tog inte så många (bra). Jag måste bara säga att bullarna och mackorna var riktigt goda... : )

Det var inte så mörkt ute som det är på bilderna!
Och det fanns bara fula bilder på mig, så dem får ni inte se.

Länge sedan jag la upp en outfit, jag vet, men jag hade planerat det idag, men sen så glömde jag helt bort det och bytte till mjukis byxor!

Pickanicka

Är hemma hos Siri : ) Skulle egentligen hem och plugga, och om jag inte skulle plugga skulle jag ringa Klara som ringde tidigare idag, men hon ska plugga till sitt prov.
Och jag vaet, jag borde plugga men et här är mycket roligare...
Vi ska nämligen ha en lite picknick. Så orginellt! HAHA, skojja bara. Men i alla fall, jag, Siri, Emma, Karin & Carolina ska pickanicka (ja, jag säger pickanicka) här utanför på ett berg. Emma, Carolina & Karin ska ta med sig mackor, Siri bullar och saft och jag lite nötter och småkrams. Det kommer bli hur mysigt som helst!

Hör av mig ikväll, PUSS! (särskilt till My!)

I skolan

Halloj : )
Sitter i skolan. Jobbar med en tråkig sak,så jag gick i på datorn. Och nu sa precis våran lärare att va har rast och sedan B-språk : ( Hatar B- språk!

Hör av mig när jag kommer hem, ha en bra dag!

Shoppingrunda utan pengar...

Hej på er! Är hemma från träningen nu, fast det blev inte så mycket (10 minuter på cykel och 10 minuter badminton) för att jag kom så sent, var inne i stan innan med Emmsis. Hittade så mycket snyggt att jag dööör! (Och såklart hade jag inte min kamera med mig, så ni får nöja er med bilder från min mobil kamera) varken någon av oss har särskilt mycket pengar... så vi köpte inget, men visst har jag spanat in några läckerbitar tills pengarna kommer... av sig själva ; D

Först gick vi till Beyond Retro, efter att jag köpt min väska ville Emma så gärna att jag tog med henne dit. Vi kidae runt, jag spanade mest i sko- och väsk hörnorna. Jag fick på långt håll syn på en väska, som var jättesnygg! (Inte alls lika fin när jag kom närmre) och det stod Alma på den! Ja, bokstavligt talat, det var en liten guldig oval "platta" dere i hörnet där det stod Alma med skrivstil ; P
Sedan kikade vi runt lite till och jag hittade bla. en GG- mask, haha. Tog lite halvfina bilder ; P

Sedan gick vi till Monki, som ligecis brevid Beyond retro. Hittade en skiiitsnygg bomber- jacka i satin som kostade 400;- och en jättefin I love Soybeans- t-shirt i bomull (se bilden) som kostade 99;-image671

Vi tog oss upp till Top Shop, mycket fina saker, men inget jag riktigt fastnade för. Sedan kollade jag på klockan och upptäckte att jag hade det riktigt stressigt till träningen... 

En shopaholic i New York

För någon dag sedan fick jag låna boken "en shopaholic i New York" av Elin, uppföljaren till den första boken jag fick låna av henne för några månader sedan (här kan du läsa min egen recension)
Den första boken var verkligen jättebra, och det är säkert den här också. Har läst bara några kapitel, snart kommer jag antagligen vara helt fast i den! (klicka för större bild)

Roligare rubrik än god morgon

God morgon (nej, ite som rubrik denna gång)
sitter i skolan, vi har bildlektion i data- salen igen. Fick så stressigt i morse, så jag kom lite för sent : / Och min lugg ser inte särskilt smickrande ut nu...
Ska ju träna ikväll, som vanligt på onsdagar, men jag hör av mig efteråt.

Ha en bra dag!

Tillbaka efter yoga- passet

Hejsan, är tillbaka från Yogan nu. My är ju i Thailand, så jag fick gå själv den här gången. Men, jag klarade mig, pratade med flera på yogan.
Köpte lite godis innan yogan måste jag erkänna ; P Kostade bara 2,98/hg på Hemköp i skanstull (det nedanför Åhlens).

Ikväll är det GG och I huvudet på Gynning.

Hör av mig snart, måste duscha och äta!

American Apparel klänningen

image666Vill så gärna ha en AA- klänning. Svart eller grå, vet inte, men det känns som att jag har så mycket svart, och min skinnjacka jag beställt är också svart. Den är såå snygg! Det är många som har en, och urringningen där bak är lite vågad (tur bara att den inte är där fram ; P ) Kostar 329;- på nelly.se och så har jag ju faktist en 50;- rabbat kod där...

Snart ska jag äta middag, och så blir det väl lite TV ikväll. Imorgon har jag mitt Yoga- pass efter skolan, men jag hör av mig efteråt., ha en bra kväll!

Naglar, klara!

image664 image665
Haha, det gick väldigt snabbt, är redan klar. I vanliga fall brukar det ta en timme för mig, först välja färg i en kvart, sedan måla vänster handen en kvart, sedan höger handen i en kvart, försöka ta bort det som blev utanför i tre minuter, bli galen i två, och ta bort allt och göra om alla naglarna på 10 minuter. Jag vet, långsökt. Men såhär blev det i alla fall, fint va? Körde på en färggld- färg, lite orange -röd kanske inte finaste färgen ; P
(NEJ, bilderna är inte photoshopade (bortsett från texten, då))

Time to do my nails

Nej, hörreni, nu måste jag gå (till mitt rum) och fixa mina naglar, de ser inte kloka ut. Blir antagligen något beiget lack, som vanligt, eller kanske ska jag festa till det lite med en färg? Det är bara så svårt att matcha med kläder osv...
Ni får se hur det blev sedan.

Nitjackan

image663
Okej, för det mesta brukar jag bli väldigt inspererad av Mary Kate och Ashley Olsens stilrena outfits, men det här var väl ändå lite väl? ...
Vad tycker ni om outfiten, flipp eller flopp?

Hemma

Är hemma nu, kom precis, har bara ätit lite mellis. Har inget mer att skriva för tillfället ; P Blev ett kort inlägg.

I skolan

Hejsan! Har bildlektion, i datasalen. Vi skulle göra något med artiklar, jag vet inte : S Slutar i alla fall efter det här, skönt! Är hur trött som helst. Hör av mig lite senare i eftermiddag.

Jag vann : )

OOOH YEEAAH! WHO´S DAH MAAN!? Fick just reda på att jag vunnit en tävling hos Azzle. En body scrub, från Weleda. Perfekt, till min torra hy!

Kom hem för ett tag sedan, från Ida. Sov ju där inatt. Vi hade jättemysigt, och (som vanligt, nu förtiden) har jag inga bilder : (
Men ni klarar er, det vet jag.
Ikväll blir det nog inga fler inlägg. Jag måste avsluta mitt rums- städande och sedan plugga, plugga & åter plugga till testet vi ska ha i skolan imorgon. Jag pallar inte med skolan. INTE.

Nedräkningen har börjat.

-3 veckor kvar till påsklovet.

Kväll

Är hemma hos Ida nu (hon jag skulle sova hos nu, ikväll) vi har typ bara suttit inne på datorn ; P Ska typ gå ut med några andra också, lite senare.

Hör av mig imorgon ikväll, puss!

Gårdagens shopping


(Klicka för större bilder)
Här är allt jag fick med mig hem igår : ) Först, innan frisör- besöket åkte jag in, och hittade väskan på Beyond Retro, men jag var osäker på om jag ville ha den (fast jag ÄLSKAR de nu!) så jag gömde den så ingen annan kunde köpa den ; P Sedan mötte jag upp mamma hos frisören, och efteråt, när jag hade lugg, gav jag mig själv en mascara för att jag hade varit sp modig : ) Mascaran är en av LÓRÈALs första, och den ser så himla oproffsig ut bland alla de andra dubbel mascarorna. Men hemlisen är att den faktist är en bland de bästa! Jag vet, det låter sjukt om man inte provat den. Jag köpte den på Åhlens, där stod det en tjej vid ett bord med massa Nivea- produkter (som jobbade för Nivea) Jag gick fran till en korg pyttesmå produkter och frågade vad de kostade.
"Eumm... asso, man får dem om man köper några av våra produkter..." sa hon
Jaha svarade jag
"Meeen... faast, du kan ju få den där..."
Och innan hon ångrat sig sprang jag iväg med världens lyckligaste smile : D
Sedan när vi skulle åka hem fick jag sådan ångest över väskan, jag ville ha den, NU! Så jag åkte in till City IGEN! Och köpte den : P Den kostade faktist bara 199;- Och ett paket nödvändiga strumpor fick jag med mig hem, också.

God morgon!

God morgon!
Jag vill börja med att tacka för alla fina kommentarer jag fick i förra inlägget, det kändes mycket bättre än det min lillebror sa: "Alma, du ser ut som en sån där Engelsk plugghäst!" Eumm, jaha? Tack... eller vad man ska säga...
Nu står min lugg rakt upp. Ser inte klokt ut. Rakt upp.

Ikväll ska jag & en kompis från förra klassen göra något! Sover väl antagligen hos någon. Det ska bli hur mysigt som helst! Det var alltför länge sedan.

Igår görjade internet krångla igen, så jag hann aldrig skriva om min lilla shopping, så det kommer nu : )

Hoppas ni får en härlig dag! KRAM!

RSS 2.0