Min stora (väsk) kärlek!

Nu ska jag mysa ned mig framför TV:n. Snart är det 2900 Happiness (okej, om typ en timme). Jag hade tänkt att dra igång med en ny kategori imorgon. "Drömoutfits" och det vet ni säkert vad det innebär? Jag mejslar ihop bilder några plagg jag älskar i Photoshop, och publicerar här på bloggen.

Läste precis Mys blogg, och blev KÄR i väskan på bilden direkt! Från La Redoute, 189;-

Carin Rodebjer!

Läs OBS! texten innan du tittar på bilderna!

Okej, nu tänkte jag rapportera från Carin Rodebjer (till hösten 2008) visningen från Berns i söndags. Som ni ser på alla bilder är det blått som gäller. Jag älskar alla små klänningar med dragkedja uppifrån och ned (bild 2 & 4, bakifrån). Precis en sån har jag spanat in från Gina Tricot, som jag nog snabbt får rycka åt mig, när den kommer ut i butik.
Och SHIT! Jag har varit på samma fest som Carin Rodebjer! Är det inte GALET!? Det var mammas kompis som fyllde 30 år (för ca 1 år sedan) hon hade en liten fest i sin lägenhet, hon jobbar för Rodebjer, det kanske var 10-20 pers. där inkl. Carin Rodebjer & mig!

Om jag inte glömt någon bild, så ser ni hela höst-kollektionen. OBS! När jag laddade upp bilderna blev det inte från början till slut, utan tvärtom. Så om du ska titta på bilderna, börja bakifrån.

Foto: Andreas Alfredssson för Modette

Ben & Jerry´s till pennorna!

image494
Älskar du Ben & Jerry´s lika mycket som mig, är det här en smart, rolig, miljövänlig och busig (...allt du kan tänka dig...) idé! Jag diskar ur dem, och ställer mina pennor i burkarna. Ser faktist riktigt snyggt ut på skrivbordet.

Hemma

Jahapp. Då var man hemma då. Skönt med längsta dagen i skolan, avklarad. Sedag är det fredag, och efter det kan vi njuta av en lång kort, men välförtjänt helg.
Härligt är det också att vi inte alls har så många läxor i skolan. Inte vad jag vet i alla fal...
Internet verkar fungera ganska bra på den stationära datorn nu, så jaag ska ta tag i det där jädrans tipset nu ; )

Hoppas att eran dag har varit bra!

*Så j*vla förbannad*

Faan, helvetes jävla piss ap- bajs. Den stationära fungerar fortfarande inte. Jag blir (och förblir) gaalen. Kan inte någon fixa den där jävla skit giraff datorn, snart?
Jag satt i alla fall och gjorde några mallar, jag kan använda min av i framtiden här på bloggen.

Strax är det 2900 Happiness

Back

Hallå, allihopa!
Nu är jag tillbaka. Jäklar, har nog aldrig kört så här hårt. Blev 30minuter på cykel, och badminton resten av tiden. Nu måste jag hoppa in i duschen, kollar om internet funkar på våran stationära dator sedan, så jag kan blogga om mitt lilla tips som jag hållit på i några dagar nu.

God morgon!

God morgon!
Jag har egentligen inte alls tid för ett inlägg, idag börjar vi redan 8:10. Men... det blev ett i alla fall. Idag efter skolan ska jag på den där badminton- träningen jag kör en gång i veckan, så nästa inlägg blir inte förens ikväll. Håll ut!

Ha en bra dag!

Gossip Girl!

Jag tycker det var jättebra! Visserligen hade de inte precis dragit ut på händelserna, men jag tycker att karaktärerna var ganska lika boken. Man fattade ju vem som var vem...
Ser fram emot nästa avsnitt!

You know you love me, xoxo

Snart börjar Gossip Girl!

2900 Happiness var kortare än jag trodde, igår var det en timme, idag var det bara en halv. Om ungefär 15/10 minuter börjar Gossip Girl! Kan inte vänta längre, måste få se det nu!

Stockholms modevecka

Ajusdet! Det är ju faktist Stockholms modevecka, den här veckan. Mamma var på en visning (hon har ju kontakter...) hon försökte fixa så att jag kunde hänga på, men det var 18-års gräns ; (
I och med att hon var där, har hon rapporterat lite om modet, hösten/08 till mig, så jag tänte bjuda er på lite färskt skvaller, som inte ens pressen fått tag i än.

Men, det får bli en annan gång, nu börjar min TV kväll!

Yoga- pass

image492Ååh! Idag var My och jag på vårat första Ypga- pass! Och det var... finns det något ord som kan beskriva något mer än härligt? Kanske härligt x 1000!? Det var i alla fall otroligt avslappnande, speciellt för My. När alla låg under varsin filt, på yogamattan och skulle  slappna av, hörde jag några  snarkningar, jag tittade åt Mys håll,  och, hoppla!  ...Det var ju bra att hon kunde... slappna av....

Jag tycker att  alla människor skulle få ett gratis yoga- pass i veckan, eller vad säger ni?

Nu ska jag duscha (jag tror jag lärt mig att stava rätt!) och sedan krypa ned i min säg och kolla på 2900 Happiness klockan 19:00 på TV3, och sedan, slå över till kanal5 för att titta på Gossip Girl.

Det blev bara ett inlägg idag, och ingen outfit imorse, som jag tänkt, jag hade min nya tröja/klänning/kjol...


P.S. Våran stationära dator håller fortfarande på att krångla med internet, så jag får blogga på den här tills det har ordnat sig, tipset jag lovade, får bli någon annan gång.

2900 Happiness

Vet inte riktigt vad jag ska tycka om 2900 Happiness. Lite segt, nu i början, men jag tror faktist att de kommande 46 avsnitten kan vara riktigt bra. Vi får se helt enkelt, nu börjar det igen.

Tävling!

image491
Nu har Ellinorak tävling igen! Spännande, skitsnyggt armband i potten! Allt ni behöver göra hittar du på hennes blogg, man skulle klistra in den här texten på sin blogg, här kommer den;

Jag är med i Ellinorak's tävling där jag kan vinna ett snyggt guldarmband.
Armbandet kommer ifrån Bags and Fashions.
Vill du också vara med och tävla om det här snygga armbandet?
Gå in då här på Ellis blogg och läs mer!

Sofi Fahrman gör egen modetidning

Ååååh! Måste bara skriva och berätta om "Sofis mode". Sofis Fahrmans egna modetidning! Den kan du köpa som bilaga till Aftonbladet, varje måndag. Härlig start på veckan, måste jag säga. Köpte den idag, man fick första nummret gratis om man köpte Aftonbladet (10kr)
Den var ju faktist skitbra! Spring ned och köp, fort som attan!

Bild, sofismode.se

Krångel

Ååh! Herregud! Jag blir så trött på vårat dåliga internet system. Vi har en sån där router (heter det så?) som "sänder ut" vågor. Alltså trådlöst nätverk. Det står att det är så starka vågor, så att det ska sända ut till skogen! Men, det räcker inte ens runt ett hörn här i våran lägenhet, så vad säger man? Hopplöst.
Så nu kan jag inte använda den datorn, utan jag får blogga, här, på iBooken. Alltså kan jag inte blogga om det där tipset, som jag tänkte nu, ikväll.

My åkte hem för ett tag sedan, vi hann faktist plugga lite här. Tror jag kan det mesta. Tror. Men jag vet inte riktigt... Måste träna lite med, men först, om typ en kvart, 2900 Happiness!

Några planer för dagen...

Halloj! Tipset får ni lite senare, på eftermiddagen. Strax kommer My hit. Bra! Då kan vi ju förhöra varandra på karthäftet (länder & städer i Afrika).

Det är rena rama zoot här! Vi är marsvisvakter åt våra kusiner, och våran sköldpadda är ute och går...


Ha en fortsatt trevlig dag!

God morgon!

God morgon!
Tog mig en lite sovmorgon (inte allt för lång, jag vill ju kunna somna ikväll), vi är ju lediga idag (och anledningen till de har jag tagit upp så många gånger så om ni inte läst det får ni läsa om det här.)
Tänkte köra ett litet tips idag ; ) spännande va? Idag har jag mycket tråkigt på min att-göra-lista.
2 do:

♥ Öva städer & land i Afrika, till provet imorgon, kan inte ett skit.
♥ Städa rummet (blev aldrig klar i lördags)
♥ Kika på 2900 Happiness
♥ Blogga tills jag dör
♥ Fylla på min 2 do-lista

Ha en bra dag!

Ben & Jerry´s och ett bra erbjudande!

Jäklar va mycket jag bloggat idag. Nåja, det får vara. Och här kommer ett till inlägg. Mamma bjussade på en Ben & Jerry´s! blev "New York super fudge chunk" supergod, med ljusa och vita chokladbitar i. Köpte mig en Vecko Revyn. Och även fast jag lovat mig att inte prenumerera på tidningen mer, eftersom jag tycker att "nya" Vecko Revyn är sämre, kunde jag inte motdtå erbjudandet; 5nr av Vecko Revyn, en Nivea mascara (jag som behöver en ny!) värd 120;- ett Nivea nagellack värt 90;- och ett halsband (ganska, väldigt fult) för bara 98;- !! (+19;- i porto, men det är ingenting) det är ju skitbra, visst?

Hoppas ni får/haft en bra kväll.
Det har jag, och den är inte slut än ; )
Är som sagt ledig imorgon, beroende på att vi var i skolan 2 timmar i lördags (öppet hus). Så då kan jag ta mig en ordentlig sovmorgon.


Sorry att bilderna är felvända, jag vet inte hur man roterar dem på den här datorn (sitter vid iBooken).

Fräsch

Ååh! Är det inte härligt när man duschar (vet fortfarande inte om jag stavar dusch rätt...), tvättar håret, byter lakan, unnar kroppen väldoftande bodylotion och lägger ned tid på manikyr & pedikyr? Kan ta väldigt lång tid, nästan hela kvällen.
Det är precis var jag gjort nu ikväll. Härligt & fräscht!

TV!

Ska bli spännande att se Gossip Girl, på tisdag! Har du inte hunnit kika på trailern än, kan du titta här.
Missa inte, klockan 20:00 på tisdag.

"Den nya serien av OC-skaparen Josh Schwartz tar med oss till ett New York där de lyckade och fabulösa innekidsen leder sina bekymmersfria liv.

Här syns Serena alltför ofta med ett glas i handen, Blair som trots dockansiktet är en manipulativ satmara och Nate som slits mellan de två, och alla krav som livet i samhällets toppskick ställer. Här bor Dan som suktar efter skolans snyggaste tjej, Chuck som saknar samvete och lilla Jenny - som ser upp till dem alla.

De må vara snuskigt rika och vackra som få, men under ytan finns problemen som vi alla kan känna igen oss i ? och som inte alltid kan lösas av en lyxig shoppingrunda, hur mycket de än försöker.

Martiniluncher, dejtvåldtäkter och elaka rykten ? det är bara ännu en vanlig skoldag för kidsen på den respekterade privatskolan Constance Billard. Och den allvetande bloggaren Gossip Girl delar gärna med sig av allt det snaskiga!"

Från kanal5.se


Något annat jag inte tänker missa är den Danska serien 2900 Happiness, som börjar imorgon. Verkar också bra.
Klockan 19:00 imorgon!

"Familjen Skovgaard reser till Köpenhamn för att fira Stens systers bröllopsdag, och under familjemiddagen kommer Karl Erik med ett erbjudande som Sten inte kan motstå. Han blir erbjuden att ta över posten som VD i KE Invest. Tackar han ja måste familjen flytta från det lantliga Holbaek till miljonärernas vattenhål Hellerup ? något som inte uppskattas av alla i familjen."

Från tv3.se


Nu har allt dragit igång som vanligt igen på TV. Utom Desperate Housewives. Jag längtar såå! Varför? Var håller de hus?


Inhandlat från Gina Tricot

image484
Köpte hela den här outfiten på Gina Tricot, istället för kjolen. En hel outfit (nästan) för 149;- Inte illa va? Visserligen ser man ju direkt att den kommer från Gina Tricot. Man kan också vika ned tröjan (de sitter ihop), och använda bara kjolen.
Men visst blev det fint till mitt lila lackskärp? Och det går säkert att piffa upp med andra accessoarer också.

Myskväll hos My

Är hemma nu! My och jag gick en snabb sväng i stan. Köpte en sak från Gina Tricot, skriver ett inlägg om de senare. Vi var ensamma hela kvällen! Hyrde "Not another teenage movie" och så tittade vi på "Borat" och "Date movie" (inte med på bilden).
Vi beställde thaimat, tog ris, kyckling och jordnötssås (som man, enligt My, åt när man gick i 3:an, delvis sant). Vi hade också laddat med naturgodis och Frödinge kladdkaka, dock hann jag inte fota innan det var slut...
Tillslut, runt klockan 3, somnade vi. Jag är skittrött nu. Är ledig imorgon, härligt!

Hos My

Är hemma hos my nu, hör av mig imorgon : )

I miss my brown hair

Ååh! Gud! Jag hittade den här bilden, på mitt hår. Jag har det inte helfärgat, men det är en jädra massa slingor. Titta va fint det är under! Den bruna färgen är min riktiga hårfärg, och jag saknar den mycket. Hos frissan nästa gång får jag göra lite bruna slingor, och låta håret växa ut. Ja, den planen får jag leva på. Då är säkert min äkta hårfärg tillbaka, någon gång innan sommarlovet...

Dagens outfit!

image478

Nu är jag hemma, efter skolan tog jag en sväng till Hemköp och köpte lite naturgodis, till ikväll. (ska sova hos My) Idag hade jag på mig;

♥ Jacka, Fjällräven
♥ Halsduk/sjal, från mamma
♥ Kofta, Zara
♥ Svart blus, Gina Tricot
♥ Jeans, Bik Bok
♥ Benvärmare, Lindex
♥ Skor, Din Sko
♥ Väska, Wedins

För övrigt gick vernissagen jättebra! Har ätit lunch nu, och nu måste jag städa mitt rum...
Sedan bär det av till My.

Hoppas ni får en bra dag!

God morgon!

God morgon!
Även fast jag tror att ni sover nu... Ni kan skratta er lyckliga. Själv ska man (som sagt) till skolan idag. Öppet hus och vernissage. Fast det är ju bara 2 timmar, och får vara lediga hela måndagen. Ha! Då är det väl jag som kan skratta mig lycklig?
Det känns väldigt ensamt, bara jag som är uppe. Och i min ensamhet sitter jag och äter frukost. Yogurt, K-special & banan"pengar". Gott!
Jag ska fortsätta göra mig iordning, senare i eftermiddag kommer en outfit.

Hej sålänge, hoppas ni får en bra dag!

Psst! Det här var mitt 400:e inlägg!

Bok recension

Produkt: Bok Pris: Första boken finns för ca 70;- Betyg: ♥ ♥ ♥ ♥

"En shopaholics bekännelser", skriven av Sophie Kinsella, var faktist riktigt bra. Den handlar om Rebecca Bloomwood, som bor i London. Hon, precis som titeln beskriver, älskar att shoppa.
Meen, kon drar över på kontot, och kan då inte täcka räkningarna. Så hon slänger dem i en byrålåda, och där blir de liggandes.
Och det, kan ni ju tänka er själva, är inget vidare...

Boken var jättebra, en sådan man inte kunde slitas ifrån. Men den var lite seg i början, väldigt mycket samma sak. Men det kanske är för att man ska hänga med i de andra böckerna i serien?


-Jag rekommenderar verkligen boken.

Söt kjol!

image476

Provade den här, för någon vecka sedan på Gina Tricot. Jag tycker att den är så söt! Men jag vet inte om jag ska köpa den eller inte... Den kostar ju i och för sig bara 149;-

Planer

image474Är hemma nu. Pappa kom och hämtade mig, på vägen hem hade vi tänkt att köpa två Fröding kladdkakor, men de var slut så vi tog nötkolakakor istället.
Imorgon har My och jag planerat att sova hos henne. Vi är ensamma hela kvälle, kanske beställer Thaimat, och så ska vi köpa, jaa, när man talar om trollen, Frödinge kladdkaka, lite naturgodis och hyra film (vem vet, kanske blir det något annat också?)

Ha en bra kväll!

Mega bild

Tadaa! Har en megastor bild nu. Fast jag är inte nöjd ned bilden, så jag tar en ny ikväll och fixar det. Men så länge får det vara som det är.
Jag fick hjälpen härifrån. Tack!

Helg!... Nej, tillbaka till skolan imorgon...

Kom precis hem. Det första jag tänkte när jag kom in genom dörren var något i form med "Aaah, fredag! Helg!" Men nej. Imorgon ska jag till skolan igen. Sjukt va?
Vi har Öppet hus, och samtidigt passar vi på att ha vernissage. Jag ska vara i skolan från 9-11, och som komp är vi lediga hela måndagen. Så man tjänar ju några timmar.
Snart ska jag dra igång med recensions- kategorin, men först ska jag fixa en vettig visningsbild.

Dagens outfit!

image472

God morgon på er! Jag har massvis med tid över, tills jag ska åka, så jag tog några outfit- bilder. Jag tror jag har en bild, som kan passa bra nu också, snart slipper ni den omatchande lila ramen...
Idag är det teater- fredag. Jag kommer hem och hämtar lite grejer jag ska ha med mig innan jag åker dit, för vi har snart uppspel. Då kanske jag hinner skriva ett inlägg, eller två.
Idag har jag på mig;

♥ Lång kofta, mammas
♥ LBD, L.O.G.G
♥ Bamboo hoops
♥ Svarta strumpbyxor, H&M
♥ Benvärmare, H&M
♥ Skor, Din Sko

Och så kan ni skymta min väska, nere i högra hörnet... Och våra dammvippor under min arm...


Ha en bra dag!

SOLO & ELLE

Har köpt en SOLO nu, och mamma köpte en Elle. Otroligt häligt, för nu ska jag lägga mig och läsa hela kvällen! Puss!

SOLO

image471
Åååh! Hade helt glömt bort! Idag kom SOLO ut i affären! Härligt, då får man lite skön läsning, nu på kvällen, kanske till en kopp grönt té? Och mamma är faktist skyldig mig en tidning (önskedrömmar?). Ska nog springa och köpa den, vafaan jag har 3minuter till konsum...
Har kikat i La Redoute katalogen, som kom för några dagar sedan. Och man kan ju säga att jag har mina favoriter. Jag kan lägga in bilder på det fina jag hittade någon annan dag. Bla. vanliga ballerinaskor i lack, för bara 149;- !! Jaa, porto tillkommer ju... men...

Förra SOLO nummret på bilden

Ny design!

Tadaa! Fint det blev va? Och annorlunda. Jag blev väldigt inspererad av Azzles och Kenzas (Kenzas förra) designer,  lite brunt & kaffe latte. Funkar det inte, är det min gamla vanliga design? Klicka här, och följ de enkla instruktionerna.
Hann inte med recension- kategorin idag heller. Men jag lovade ju faktist aldrig.

Igår satte jag nytt PS (Personligt Rekord). I att bryta naglar... Jag bröt fen stycken! Mitt nagellack har blivit gammalt, och jag har inte applicerat nytt, det kanske är där skon klämmer.
Så nu måste jag alltså klippa mina naglar. Jag hatar, hatar, hatar att ha korta naglar! Det värsta jag vet! Måste vara försiktigare i framtiden...

Jag hör kanske av mig senare, ha en bra kväll!
P.S. Jag är medveten om den lila ramen runt min visningsbild. Jag måste ta en fin bild, och då kan jag byta ut den när jag har en!

Lite vad som ska göras

Kom precis hem, nu ska jag äta lite mellis, sedan ska jag dra igång med recensioner. Det blir skoj : ) Jusdet! Designen ska jag fixa med också!

God morgon!

God morgon!
Åt flingor, yogurt och färska hallon till frukost. Jättegott!
Igår blev jag jätte besviken på badskumet! Då kom jag på att jag sk afixa en ny kategori här på bloggen. Resncioner. Det blir skoj.
Nu måste jag fixa mig iording, har redan lite brottom.

Ha en bra dag!

Té, och kanske bubbelbad!

image469
Har kokat lite té som jag ska dricka nu. Är alldeles strax med skolarbetet. Skönt : ) Kvällen kanske inte blir så dum ändå. Jag kanske tillochmed hinner med ett bubbelbad och manikyr! Det skulle vara underbart!

Designen, mer försenad

Okej, okej. Jag vet att jag, för några dagar sedan lovade er den nya designen. Tyvärr måste jag skjuta på det ännu mer, jag har mycket skolarbete att göra. Men i alla fall när den här veckan är slut, har jag den nya designen helklar. Mer lovar jag inte.

Ha en fortsatt bra kväll!

Ihandlat på sistonde

image468Här är allt jag köpte i lördags (utom badskummet som jag köpte idag). Skorna och BH:n på rea : ) Visst känner man sig fruktansvärt glad när man fyndat? Skorna kanske vissa av er känner igen från länge sedan när jag egentligen skulle ha köpt dem, fast svarta (ej på rean) för 380;-?


♥ Benvärmare, H&M 39:50;-
♥ BH, Gina Tricot 29;- (före: 129;-)
♥ Bubbelbad, Body Lab, Åhlens 35;-
♥ Stövlar, Din Sko 250;- (före: 380;-)

Ha en bra kväll!

Bubble bath

Kom precis hem nu, okej, vi har precis ätit middag. Blev McDonken. Härlig känsla. Av fett. Men gott. Köpte mig lite badskum på Åhlens på Söder(hade ju faktist vägarna förbi, min skola ligger ju där brevid.) Blev något "Body Lab badskum.
Lägger in bild, senare när jag också har bilder på det jag köpte i lördags.

Nu ska jag jobba på designen, hoppas ni haft en bra dag!

hjärta' skumbad!

image467Har jobbat skitmycket nu (okej, till hälften sant...) är skittrött. Har inte så mycket att skriva, det har inte varit någon vidare speciell dag, kollade lite på the Simpsons nyss.
Imorgon börjar vi tidigt, så jag hinner inte blogga på morgonen, och efter skolan ska jag köpa badskum (var skitlänge sedan jag befann mig i ett skumbad!) och sedan träna. Och göra sista insatsen på skolarbetet, bara lite finslipning. Så jag hör av mig så fort jag kan, på kvällskvisten : )

Ha en fortsatt bra kväll!

Designen blir försenad...

Är hemskt ledsen (jag vet att jag lovade...) men jag hinner inte fixa designen idag... Den nya headern blev inte riktigt klar.
Nu måste jag plugga. Favoritsysselsättningen?

En shopaholics bekännelser

Läste precis ut "En shopaholics bekännelser", den var seg i början, men skitbra i slutet. Jag måste bara läsa den andra boken! Det är verkligen en bok jag rekommenderar, jag skriver en lite mer fördjupande text om boken sedan.
Sorry för det korta inlägget, men jag ska fixa lite med min design : )

Kvällens planer...

Känner mig som sagt stressad över allt skolarbete som ska vara klart, ni i veckan, så jag hinner inte lägga in bilderna på det jag köpte idag. Sorry att jag skjuter på det helatiden.

Har suttit och gjort en ny header i Photoshop : ) Den blev jättefin! Fixar designen imorgon.
Nu, innan skolarbetet ska jag städa mitt rum...


Hoppas ni får en bättre kväll än mig!

Hemma!

Mmm, är hemma nu. Skönt. Har skitont i huvudet, men det hindrar mig inte det minsta från att gå in på datorn och blogga... borde det de?
Har smällt i mig 3 mackor om några jordnötter.

God morgon!

God morgon!
Jag ska kila iväg, ned till tunnelbanan nu och åka iväg till skolan. Finns risk för att jag inte kan skriva så mycket idag, har skitmycket skolarbte som måste göras.
Har mina nya stövlar idag : )

Ha en bra dag!

God natt!

image466

Sjukt? Men nu säger jag i alla fall godnatt. Är grymt trött, men helgen har varit underbart rolig.
Sov gott!

Ännu en tävling!

image465

Okej, nu när jag säger att jag verkligen ÄLSKAR tävlingar, så menar jag verkligen att jag gör det. Jag har aldrig vunnit någonting, men det är så kul att få, åtminstonde lite, välförtjänt spänning i den (tråkiga) vardagen.

Nu ska jag vara med i Ellinorak´s tävling, verkligen sista chansen eftersom den avslutas nu ikväll, klockan 21.00.
Det här skulle man klistra in;

Jag är med och tävlar i Ellinors blogg där jag kan vinna ett rött kedjearmband
som är gjort av henne själv. Var med och tävla du med! Gå in på hennes blogg
då och gör som jag gjorde för att vara med och tävla.
Tävlings regler hittar du här på Ellis blogg! Lycka till alla!

blogg.se, problem?

Oooookej... blogg.se verkar ha lite problm... på förstasidan, under "Senaste inläggen" är det inte precis "Senaste inläggen". Alla är flera dagar gamla...

Skola imorgon! Jag ORKAR verkligen INTE. Faast... jag får ju faktist använda mina nya saker, skorna och det : )
Okej, det här inlägger var lite väl onödigt, eller?

Blåsta?

Nu är vi hemma igen, kom precis. Det var jätte trvligt, kände mig lite malplacerad i början (alla kände alla) men det släppte fter ett tag.

Guud! Kom på en sak jag måste skriva om stan idag. (Jag lägger in bilder imorgon, har inte tillgång till den stationära datorn.) Det var en  skitsur tant på Akademibokhandeln. Vi skulle fråga om hon visste när nästa Gossip Girl bok kommer till bokhandeln. Ungefär såhär såg det ut;

Jag: "Heeej! Vet du när nästa Gossip Girl bok kommer ut!?"
Tanten: "Va!?"
Jag: "Jaaa... de som står där, du vet..."
Tanten: "Eeh? Nej, det vet jag inte"


Trevligt? Det skulle lika gärna kunna se ut såhär, och det verkar som att hon reagerade så;


Jag: "Dra åt heeelvete! Vet du när H&M öppnar?"
Tanten: "Va!?"
Jag: "Jaaa... de här mittemot, du vet..."
Tanten: "Eeh? Det är öppet..."

Fynd!

Jag är hemma! Är väldigt nöjd över mina inköp. Köpte benvärmare, skor och en fin BH, allt på rean : )
Lägger in bilder senare, nu ska jag äta lunch, sedan ska vi till Tina.

Bamboo hoops, överallt

God morgon!
Snart ska jag klä på mig, åka en liten tur till stan. Ska kika efter en kjol, såg något intressant från Gina Tricot igår. Bild kan ni få se senare.

Igårkväll hälsade vi på hos Tina, mammas kompis som vi nästan bor grannar med. Vi ska till henne idag igen, hon fyllde år förra söndagen, och ska ha en liten fika  : )
Men, i allaa fall, igår när vi var hos henne satt jag och kollade på The Voice- kanalen. De visade musikvideos. Plötsligt dök det upp bamboo hoops på en av tjejerna som dansade i bakrunden... och... i nästa video också. Och så höll det på i 8 videos till (Nej, jag överdriver inte!!) Det är ju helt sjukt!

Ha en bra dag!

Gina Tricot span

image464

Här är godbitar jag spanat in på Gina Tricot & H&M, träningskläder till Yoga passen som börjar vecka 5. Visst ska det bli roligt, men varför inte göra det ännu roligare med fina, nya tränings kläder?
Hade spanat på lite till, men hittade inga bilder på de, eftersom de var på rean.

♥ Topp/Tunika Gina Tricot, 199;-
♥ Leggings, H&M 69:50;-

Så mycket man vill ha...

image462Är så hemskt ledsen för min dåliga uppdatering! Igår sov jag hemma hos My, Vi år på Donken, och sedan blev det Ben & Jerry´s "Chocolate therapy" mmmm... Men det gick inte att ungå det dåliga samvetet, så vi hoppade upp på Mys mammas tränings-cykel.
Idag åkte vi till Sickla (förvånansvis inte stan...) och kikade. Hittade så mycket snyggt att jag höll på att döö! Det är ju ännu mer rea i butikerna nu! Och inga pengar hade jag med mig, men jag kanske ska in till stan nu med min lillebror (han intresserar sig just nu för Lacoste) och jag kanske kan hitta något av det där.
Lägger in bilder på det jag hittade sedan.


P.S. Det är typ... storm...någon som märkt av det?

Att drunkna... i böcker!

image461Ååh! Har suttit försjunken i andra boken i serien Au Pair, är så fast vid den så att jag inte kunnat släppa den under hela kvällen...
Jag vet att jag borde göra skolarbete men...

Nu ska jag hoppa in i duschen (eller ducshen, lär mig aldrig hur det stavas!) och sedan packa för imorgon, sedan blir det nog hopp i säng med... Au Pair.

Imorgon ska jag få låna en bok av Elin, typ "En shopaholic´s bekännelser" eller nåt, titeln låter lockande i alla fall...

Espadrillos

image460

Snyggaste skorna, enligt mig och många andra just nu! Espadrillos. Har sett att både Kenza & My har bloggat om dem! Självklart ska jag skaffa ett par i höst!
Jag tycker att modellen som de svart är i är snyggast, ma problema är bara att H&M har skor upp till 40, inte what i need. (Ursäkta mina ihopmixade språk!)
Har 41. (mobboffer?)
I sommras såg jag precis såna, fast vita, på Wedins för, 149;- Just då var jag pankast i stan (låg till och med -) och dog.
Men, jag får skylla mig själv.

Vita, med randigt foder, La Redoute 129;-
Svarta, H&M 149;-
Vita, med naturvit kant, Marc OPolo 495;-

(Den här gången är inte H&M billigast!)

Liten update: Såg nu att jag skrivit att jag ska skaffa ett par i höst, men det ska ju självklart stå vår!

Överbelastad...

... Tror jag att det heter...Kommit hem från skolan nu. Känner mig lite stressad över allt som ska vara klart till nästa vecka, + alla läxor!
Tog en macka och nu vet jag inte vad jag ska hitta på...
-Göra läxor kanske?
...eeh.. nej tack!

Lite kvällsplaner

Nu har jag pluggat (lite). Tror jag kan det som behövs, hyfsat (rätt stavat?...) bra i alla fall. Stort grattis till My som fick besökar rekord igår!
Ikväll ska jag titta på "Truth About Size Zero". Känns som att det nästan alltid går något lite spännande på TV nu, som man blir nyfiken på. Så vitt jag minns, var det inte så i höstas... Längtar efter Desperate Housewives <3

VR premie

image457Haha! När jag kom hem idag låg mina ca 4-5 veckor försenade Vecko Revyn prenumerants premier i ett kuvert innanför dörren. Det var två (faktist ganska praktiska) neccessärer och ett halsband med ett litet guldit äpple på. Synd bara att kedjan var på kort, men den går säkert att byta ut.

Ny fleece

image455Köpte en ny fleece idag! Hade spanat på den länge, och nu äntligen hade de satt ned den till 99kr! Även fast det är mamma som betalar... Ska få matchande byxor också.
Det blev ingen badminton idag, pappa hann inte. Synd, var verkliden itoppform, och inställd på att det skule bli lite träning idag...
Är klar med ungefär 75% av arbetet som ska vara klart till imorgon, måste träna på länder & städer i Syd Amerika. Ska kunna det utantill till imorgon, så jag kanske inte hinner blogga så mycket ikväll (känns alltid som att jag ska ha någon sorts förklaring...
Men det får ni leva med.

GOSSIP GIRL PÅ TV!

OMFG!
Tittar på Uggly Bett, på kanal 5, medans jag pluggar. Det gick reklam för Gossip Girl serien, som kommer starta på 5:an 29 Januari!
Sjukt?

Puss!
P.S. Ni missar väl inte "I huvudet på Gynning", nu ikväll!?


Au Pair

Väntar på att pappa ska komma hem, så han kan hjälpa mig i Adobe Illustrator... Inte min bästa sida... Ska lägga mig och läsa tills han kommer. Har lät ungefär halva, första, Au Pair- boken, de är faktist jättebra! : )

Ha en mysig kväll!

Middagsdax

Det blir en tidig middag idag, men när det gäller lasange är ingen tid för tiding : )
mmm...

Djupfrysta mackor...

image454Satt och väntade 10minuter på att mina mackor skulle ploppa upp ur rosten, när jag märkte att sladden inte satt i + att de var djupfryst nygräddad längtan, om ni fattar?
Fin brödrost jag hittade på google va? Googlade på "brödrost" ifall ni vill veta... Okej, jag skriver det här för att det ska se bra ut till bilden...
...Men det räckte inte med bara de, så här kommer lite till, nej för ni har just läst den. Aah, smart jag är! Nu kom jag på att jag kunde göra bilden mindre istället för att ni ska sitta och läsa den här skiten... Okej, det var sista meningen.

En liten snabbis...

Kom precis hem från skolan nu. Ska kasta i mig några mackor, som mellis. Är inte på så bra humör idag, det är flera saker som bekymrar mig.
Ska göra lite läxor nu... Kul?

Får se om jag hör av mig lite senare <3

Dagen i kort sammanfattning

Kom precis hem från My. Vi chillade lite, jag åt, i princip, upp hela deras kylskåp + skafferi!

Tänkte blogga imorse, men jag greps av panik när jag inte hittade min mapp med 3 veckors arbete, som ska vara klart till nu på torsdag. Letade ihjäl mig innan jag gick.
När jag kom till skolan är mappen såklart där...

Nu ska vi äta middag : )

Hör av mig senare.

God natt!

image453

Nu ska jag gå och lägga mig. Jag är jättetrött! Middagen var lyckad! lägger in outfit imorgon, sov gott!

Ny design!

image452Nu, äntligen är min design klar Fint va?
Allt är väldigt stort, men jag trivs med det. Det är nästan likadant som förut, samma färger och bakrund och så, typ bara headern jag har ändrat på.
Syns inte min nya design? Klicka på ikonen jag ringat in på bilden, uppe i kategorisidan, brevid adressfältet. Händer det fortfarande ingenting, klicka på Alt, och samma ikon. Händer det FORTFARANDE ingenting, är det fel på din dator.

God morgon!

God morgon!
Igår kollade jag på "Sagan om kunungens återkomst" alltså, Sagan om Ringen 3. Jag vet inte vad, men jag brukar inte alls gilla såna filmer, men den här är det något speciellt med. Kanske att Liv Tyler är med?

Nu ska vi på prommenad, familjen & några från kusin- familjen (vafaan ska man kalla det då?)
Sedan ikväll ska vi på middag hos några kompisar : )

Ha en bra dag!
P.S. Jag är inte riktigt klar med designen än!

Fix med designen

OBS! Håller på med designen, så det ser lite knasigt ut!

UPDATE: Kan inte fixa mer på designen idag, fortsätter imorgon, det är helt fel färfer på rubrikerna och så!

Nyblivna mammor

Både Nicole Ritchie och Christina Aguilera har fött sina små liv, nu i helgen! Jag har inte hängt med i svängarna, redan 9 månader?
De låg inne på samma sjukhus, och födde samma dag ; D
Ritchie fick en flicka, och det blev en pojke för Aguilera!

Källa: Azzle

Tjallamalla praktiken

Praktiken på Tjallamalla var sjukt rolig! Måste varit roligaste dan i år... I alla fall hittils... På morgonen (klockan 12) var jag lite osäker... kanske till och med lite blyg. Visste inte riktigt vad jag skulle göra. Men de var så snälla, så det behövde jag inte bekymra mig om så länge.
Klara och Jenny (kusin & moster) kom och hälsade på! What a surprise!
Gick runt och fixade så mycket att jag glömde bort tiden, jag hade inte ätit lunch. Blev chockad när jag såg att klockan var 3...
Sedan, runt 4 när de stängde vaar jag kvar lite och städade. Jag gick därifrån med en lön (som jag inte räknat med att få!) och så sa hon att hon ville att jag skulle komma tillbaka! Jag menar, varför inte...?

Gissa om någon gick därifrån med ett stolt, lite halvbusigt flin på läpparna?

P.S. Dum som jag är glömde jag kameran hemma! Därför har jag inga bilder att bjuda på...

Vad händer nu?

Tjoo!
Nu ska jag göra läxor... kul? På en fredagkväll... Aja, någon gång måste de bli klara. Har precis unnat mig ett winerbröd (som att jag inte brukar göra det?)
Har gjort en snygg header jag ska få in i designen, men jag är inne på iBooken nu så, jag fixar det imorgon eller på söndag om jag har tid.
Ska faktist kika på första Let´s dance avsnittet idag... Ska bara kolla vilka som är med, en jag vet bka vara med är Danny, blä?

Jusdet! Lite tidigare kunde ni kika på mina Ellos span! Jag tänkte klicka hen ballerinaskorna idag, men... frakten kosta 90 kr... Kul om man köper ett bar ballerinaskor för 59 kr och tror att man gjort ett riktigt kap, tills man får räkningen...?

Ha en bra kväll!

Nytt skärp

image449

Som sagt var My och jag inne i City en sväng idag. Köpte det där lila skärpet på Lindex, till imorgon. Det ver halva priset så det kostade bara 19:50, sjukt?
Sedan var det en tjej som stod och delade ut flyers som kom fram till oss och frågade om vi ville vara med på en modell-casting. De hade ett nyöppnat café på ett av alla H&M på Drottninggatan, där också Stockholmsgruppen var på plats.
Man fyllde bara i ett papper, och så tog en tjej 4 snabba kort på en. My ville inte delta, och jag är fortfarande lite småsur på henne över det ; )
Imorgon är det Tjallamalla "praoen"!

God morgon!

Vafaan, hade fixat med dagens outfit, men eftersom blogg.se "uppdaterar servrar" går det inte att lägga in bild just nu ;( Kör på en over-size halsduk idag : )
Jag får ta det ikväll. Idag är det fredag! Äntligen! Åker till stan efter skolan, med My, så jag kommer inte blogga förens sent ikväll.

Ni får ha en bra dag!

Smycken från accessora

image446

Här är några favoriter från accessora.se. Gillar armbanden med band och kedja jättemycket, läste i Kenzas blogg at hon hade gjort såna själv, enkelt, med band och tråd. Ska se om jag kan hitta någon duglig kedja, annars tror jag att jag köper ett ; P

♥ Armband, (guldigt och svart på bilden, finns fler färger!) Angela Gotborn, 395;-
♥ Bambi (denna gång inte bamboo ; ) ) örhängen Ms Bijoux, 29;-
♥ Rött flätat armband med berlock (finns i andra färger, och andra berlocker) Ms Bijoux, 69;-
♥ Armband med kedja & band, Angela Gorborn, 195;-

Smalt lila lackskärp

image445

Ska in till stan imorgon med My. Vi ska leta lite efter munkjackor, men främst ska jag titta om jag kan hitta något smalt, lackskärp. Gärna lila. Tänkte ha dem till min stora grå T-Shirt/klänning på lördag, när det är Tjallamalla "prao". Har spanat på två stycken, som jag tror kan passa bra. Tror på det lila!

♥ Ceriset smalt lackskärp, Gina Tricot, 79;-
♥ Lila smalt lackskärp, Lindex, 39;-

Kort inlägg

Sitter och äter mackor, kom precis hem från skolan. Bara fredag kvar, sedan är det helg, härligt! Något mindre härligt är att vi fått massa ovanligt långa, svåra, läxor. Känner mig lite stressad över det...

Blev kort inlägg, har inte varit så speciell dag ; D
Pussar!

Dagen i kort sammanfattning

Blir bara det här inlägget och en outfit ikväll... : /
Har så mycket att gara (som vadå? måla naglarna?) och måste prioritera det före bloggandet, tyvärr, men så är det ibland. Kan ingenting göra ; (

Spelade i alla fall badminton idag efter skolan, eller, blev mest spinning för mig och Sally (kusin) som, för en gångs skull, var där!

Idag kom VeckoRevyn : ) Inte min favorittidning längre, Solo går före, men prenumerationen måste gå ut, och det är alltid härligt med läsning!

Nu ska jag äta. Ha en bra kväll!

P.S. Azzles tävling är strax avgjord!

My, Myself and I

Lagt märke till "My, Myself and I" på Headern? Vill bara förklara, jag är inte dum i huvudet, vet att det är "Me, Myself and I".

-Någon som hajat?

Det är personen, My som jag är med 14/7, alla som läst bloggen en lite längre tid vet säkert att det är hon, men jag ville bara förklara för er nya ; )

BAMBOO, 50kronors affären avslöjas...

image438

Mitt sätt att börja det nya året på var att komma 17 minuter för sent första skoldagen, toppen va? Nej, man kan inte säga att jag är någon som alltid kommer försent. Pinsamt var det också, när man kommer in genom dörren och har massa små gloende ögon på sig. Men dagen blev lyckad ändå : )

Efter skolan ringde jag Zara, hon som äger affären där hon säljer bamboo örhängen för 50kr/st. Hon sa att de hade fått in de guliga bamboo hoopsen!
Vilket, menas att jag nu kommer avslöja varifrån 50- kronors hoopsen kommer ifrån. Jag vet att jag gjort det till en ganska stor grej, nu på sistonde... som en stor galapremiär, aja, ni får väl se det som det.

Det är så att min mamma gör örhängena, så de går tyvärr inte att få tag på. Nej, förlåt, drev bara. Örhängena kommer från (tyvärr är det bara Stockholmare som kan få tag på dem...) Skanstull, Ringvägen 141, mittemot en Sibylla kiosk. Affären heter Antik.

-Psst! Hon hade precis fått ny leverans, alla möjliga modeller, men skynda er att köpa, de går som smör i solen...

Nu ska jag baka, ni vet att jag gillar älskar det : )

P.S. KLARA! Jag försökte ringa dig, men du svarade inte!

Böcker; It Girl, Au Pair

image437

Har legat och läst hela kvällen! Mamma kom hem efter jobbet med 3böcker! It girl, och två Au Pair böcker, nu har jag sagt åt henne att köpa en bok som heter Clique också : )
Började med It Girl, har bara typ 3kapitel kvar...

Neej! Nu är min sista lovdag slut. Kan inte fatta det! Läxor i sikte. Faan!

Mitt Ellos span

image436

Här är mina Ellos- span! Har dock inte kikat igenom hela katalogen ordentligt, men det här var det jag fastnade för första rundan (skorna finns inte med i katalogen utan på hemsidan).

♥ Cardigan, 399;-
♥ Parkas/jacka, 399;- (Lägg märke till att den finns i Josefssons katalogen också, precis samma parkas, men den kostar en hundring mer i Josefssons katalogen, det ni!)
♥ Svart lackballerina, 59;-
♥ Pumps, 99;-

BAMBOO ÖRHÄNGEN, 50;-

image435

Maah! Jag dör! Kan inte hitta min kamera! : ( Ni får hålla till godo men mammas...

Tråkig nyhet till er;
My och jag fick med oss varsina silvriga Bamboo örhängen hem, jag köpte såna där überstora, 50kr : )
MEN, Hon skulle ha fått in de guldiga igår, men det var fel på leveransen, därför kan jag tyvärr inte avslöja var butiken ligger för er, förens jag har ett par likadana, guldiga, här hemma...

Men, kära människor, håll ut.

Sedan sprang vi runt på olika Caféer, för att hitta det rätta (jaa, vi har väl höga krav...) det blev tillslut lunch på Subway. Världens godaste macka?

Jag hittade en jätte snygg väska, sån där ljusbrun med lång axelrem i äkta skinn för 400;- Jag ska nog fundera lite, innan jag köper den (OM jag köper den).

Idag; BAMBOO ÖRHÄNGEN!

God morgon!
Victoria´s Secret fashion Show igår var superbra! Tänk att ha varit där! Aja, om några år är det jag som går på catwalken, men jag måste ändå stå ut några år till ; )

Vaknade av mammas klocka imorse, den ringde klockan 7!, vilket jag inte är van vid...

-snart är du det!

...Så jag somnade om till klcokan 9, i alla fall.

Gissa vad jag ska göra nu? (a)
RÄTT!
Avis? Jag hade dött om jag var ni.
BAMBOO ÖRHÄNGEN! HERE WE COME!

VICTORIA´S SECRET FASHION SHOW

MISSA INTE MISSA INTE MISSA INTE!
Nu är det Victoria´s Secret fashion Show på TV3. Hade klart missat det, om inte Klara hade ring! Fyfaan va kul! Jag lägger in bilderna från plundringen imorgon.

Tjallamalla, datum bestämt!

Ajusdet! : D
Jag nämde aldrig (eller?) att datumet för min Tjallamalla "prao" är bestämt! Det blir nu på lördag, de sa att de hade mycket att göra då, så det passar alldeles perfekt!
För mig också.
Det ska bli otroligt kul! Kika förbi om ni har tid! Öppnar klockan 12, det ligger mitt på Bondegatan.


BAMBOO!

Imorgon blir det bamboo örhängen för mig! Då avslöjar jaag också var jag har köpt dem!

"Min fröken är en utomjording"

image434

Filmen hette "Min fröken är en utomjording" den var Dansk! Även fast jag var lite skeptisk till den i början var den skitbra, och skitrolig. Jag kan varmt rekommendera den som en lite, annorlundare film : )

Nu ska vi få i oss lite mat, och sedan blir det julgransplundring... (okej, det är visserligen den 20:de man ska dansa ut julen).
Jag lägger in bilder från plundringn ikväll eller imorgon, jag ska i samma veva försöka hinna lägga in bilder på plaggen jag gillade i Ellos & Josefssons katalogerna!

Ha en bra kväll!


P.S. Meddelande till My;
Såg ditt SMS, men jag har (som vanligt(?)) inga pengar på mobilen!

Dagens planer

God morgon!
Vaknade i vettig tid idag i alla fall... ställde klockan på 9, låg kvar och drog mig till klockan 10... men det räknas ju så länge man är uppe, right?

Det här blir en familje- dag : ) Eftersom det är 13dag jul skulle vi egentligen till mammas kompis, Maria, på julgransplundring (vet inte om det är den 13de eller 20de) men hon är sjuk, så vi ändrarde planerna, istället ska vi först på en prommenad, sedan på bio (typ någon "fröken utomjording" eller något...) och så ska vi ha en lite julgransplundring här hemma istället.

Jag kom på mig själv med att inte ha lagt upp så många outfits på sistonde, men det, tror jag, beror på att det är jullov, och de flesta dagarna har jag bra varit hemma och slappat i mjukisbyxor, kanske inte så kla att se?
Det blir fler outfits när skolan börjar igen, den 8de.

Ha en bra dag!

Dagen i kort sammanfattning

Har inte hunnit blogga tidigare, hemskt ledsen. Som sagt sov jag hos Klara inatt, och därifrån direkt hem till morfar, vi skulle äta middag där.

Hos Klara slappade vi bara. Vi hade SMSat hela dagen, tills jag kom. Räknade mina mess från henne, det var 63st, jag måste säga att vi utnyttjar komviq kompis messa-gratis-inom-komviq väl.
Vi pratade om allt & lite till, är det inte konstigt att man kan skratta åt allt efter klockan 12? Eller är det bara ett problem kusinerna Soukkan har?
Hursomhelst tittade vi lite på TV innan vi somnade klockan 3(!)

Hemma hos morfar fick vi jättegod lammstek och ris : ) En Paradisask fick vi med oss  därifrån också ; D


Förlåt för dagens dåliga uppdatering, jag lovar, det blir bättre imorgon.
Ha en bra kväll!

Ellos & Josefssons

Ska sova hos Klara inatt. Kanske inte bloggar mer idag, då. Fick Ellos och Josefssons katalogerna idag : ) HAr redan hittat lite saker jag vill ha. Jag kan lägga in bilder på allt imorgon.

Ha det så bra, idag!

What to wear?

image433

Nej, nu är det nog bra ifall jag går och klär på mig. Gör mig iordning över huvudtaget. Det brukar alltid ta lite tid för mig att välja kläder...

Hör av mig senare!

Underbara ni

image431
Ni är underbara! Underbara, underbara, underbara...
...om ni fortsätter gå in här, förstås...
Igår kväll när jag loggade ut från datorna hade jag 43unika. Och när jag nu på morgonen/eftermiddagen loggar in igen har jag 9unika idag, och 54stycken igår. Mycket för mig som är van vid 9-13 om dagen.

Idag, har jag inga större planer. Trodde att familjen skulle på bio, men det verkar inte bli av idag. Har messat Karin och frågat om hon ville gå, men har inte fått något svar än ;  (
Vi får se, får se.
Om jag hinner lägger jag in en outfit sedan.

Prioritera

Hittils 40 läsare : )
Ni gör mig så glad!

Nu ska jag sätta mig och skriva ned på en lapp vad jag vill ha/köpa, och jag ska räkna ihop priserna. Det är så mycket, och så kommer jag (om jag inte gör som jag ska nu, alltså skriva ned allt) köpa något, liksom ett onödig köp, som jag sedan ångrar och upptäcker att jag faktist kunde ha skippat den där fikan och den där tröjan och fått de fina Ellos- pumpsen för pengarna.
Jag gör ofta stora misstag när jag ska köpa något, OM jag inte tagit mig tid och prioriterat, vad jag egentligen allra helst vill ha.

Läsarrekord!

Yes, yes, yes! Tack  alla små sötnosar! I natt kan jag sova gott. Jag har (än så länge) slagit mitt läsar-rekord med en person!
Gissa om någon är glad!?
En person...

Läsarrekord?

Dagen har jag spenderat här hemma. Har hjälpt mamma stt städa lite i köket. Jag bakade också till nu, då mammas kompis Tina kom på besök. Baka... jag älska att baka men idag gick det åt he****e. Kakan blev mer som en skorpa eftersom den stod 10 min för länge i ugnen...

Fortfarande lika kul att ha så många besökare på bloggen. Blir det mitt nya läsarrekord idag? Har hittils haft 31st, slår jag 37tro?

God morgon

God morgon, allihopa!
Åt lite flingor och frysta (tinade) bär till frukost. Jag har inga planer för idag. Kanske hör av mig till My och kollar vad hon ska göra. Jag tar gärna en sväng in till City.
Sorry, men fram till att jag får de där bamboo örhängena kommer ni att få höra väldigt mycket upprepande tjat från mig. Jag längtar sååå, de är så grymt snygga!
Jag hör av mig lite senare, om vad som händer/hänt idag. Ni får ha det så bra fram till dess!

Tjallamalla

image430

Ajusdet! Nämde förut att jag kanske skulle få "jobba" på Tjallamalla någon dag. Det är nästan helt klart nu, vi ska bara bestämma dag. Jag tror att det blir någon gång på lovet.
Spana in deras Shop online!

Jakten på Bamboo örhängen fortsätter...

image429

Nu har vi kommit hem. Härligt att det funkade så bra mellan mig och barnen, jag börjar lite lungt i början, och så får vi se hur det blir sedan. Nu skulle jag hem och tänka över hur mycket jag ville ha betalt. 700/timmen kanske? (a)

Innan åkte jag till Urban Outfitters. Läste en kommentar på Kenzas blogg att det fanns såna där Bamboo örhängen där. Jag hittade inga, frågade personalen med de sa att alla hade tagit slut blixtsnabbt helgen innan julafton. My och jag får väl gå till de där stället vi hittade som vi inte avslöjar var det låg. I alla fall inte innan vi har minst två par var... Där kostar dem runt 60kt/st, men om, ni är så desperata efter några nu, så kan ni köpa här, för 165kr/st.
Sugna?

Dagens outfit!

image428

Har lite bråttom, så det blir ett kort, snabbt inlägg. Ska på badminton. Hör av mig ikväll efter Östermalmbesöket Idag har på mig;

Svart blus, Gina Tricot
Kofta, Zara
Jeans, Bik Bok
Skor, Din Sko
Benvärmare, Lindex
Väska, Wedins

God morgon!

God morgon!
Aa!, är skittrött, mamma har väckt mig varje morgon sedan Nyårsafton (alltså igår) och bara tjatat om att jag ska gå upp och äta frukost så att familjens lunchtider inte blir olika...

Hämnden är ljuv.

Ställer klockan på 7 imorgon, går upp och gör frukost. Sedan får hon väl säga vad hon vill.

Igårkväll la jag mig klockan 9 (jag var skittrött(!)) och läste lite. Snarare, läste till klockan 1, kunde inte sova, men somnade klockan 01:30.
Alltså har jag sovit i 8 timmar (brukar sova 14timmar, om har sovmorgon).

Men i alla fall, idag ska jag och mamma på något smart, snabbt sätt ta oss ned till Östermalm där mammas kompis bor. Ska få barnvaktsjobb, men jag måste lära känna hennes barn lite bättre.
Gud, va nice med lite extra fet plånbok!...inte för att den var särskilt fet innan, men..
Blir kanske en outfit senare.

Bilderna från inatt

image427

Fan va nice med nytt år. 2008. GOTT NYTT ÅR! Blev lite svårt att välja klänning igår, men det blev den randiga paljettklänningen tillslut.
Det var i alla fall en fartfylld kväll, singstar och hela skiten, för det mesta höll vi oss på mitt rum.
Här kommer bilderna, jag måste säga att det var jättefin utsikt från vårat köksfönster!

RSS 2.0